Maža žvakė – didelė magija jūsų rankose

candle-magickNuo senų laikų ugnis buvo apsaugos ir dvasingumo simbolis. Deganti žvakė sukuria romantišką nuotaiką ir gaivios energijos pojūtį. Renkantis žvakes, labai svarbi yra jų spalva, nes kiekviena iš jų turi skirtingas magiškąsias galias ir skleidžia skirtingas energijas.

 

Raudona Žvakė – naudojama meilės ritualams. Norite aistros namuose uždekite raudoną žvakę. Raudona spalva maitina jausmus, didina intymumo trauką. Raudona žvake naudojama ritualuose, kurei siejasi su santuoka ir šeima. raudonos žvakės energija padidina socialumą, džiaugsmą, suteikia tikėjimą ir fizinę jėgą, didina jausmingumą, aistrą ir fizinį aktyvumą.

 

Jei juntate, kad santykiai su artimu žmogumi pablogėjo, uždekite raudoną žvakę vakarinėje miegamojo dalyje. Rožinė žvakė – simbolizuoja romantišką meilę, draugystę, moteriškumą ir patrauklumą. Padeda susitaikymo ir suderinimo santykių ritaluose.

 

Oranžinė. Ši spalva traukia sėkmę sudėtingose situacijose, kai pritrūksta energijos…Ją reikėtų deginti , kai tikitės sėkmingo sprendimo bylinėjimosi procese, kai tikitės pelningos prekyba ar plelningų nekilnojamojo turto sandorių. Oranžinės žvakės energija padidina laimę, leidžia greitai prisitaikyti prie kintančių situacijų, pagerina apeliacinį skundą.

 

Baltos spalvos Žvakė. Balta yra plačiai naudojamas gydyme, ligų šalinimui, korupcijos naikinimui ir blogos akies praktikoje. Baltos žvakės energija pritraukia teigiamas šviesos jėgas, simbolizuoja Dievo apsaugą, nuoširdumą, išmintį. Baltos žvakės jungia visas spalvas. Jas galima deginti bet kuriuo paros metu ir bet kurioje vietoje. Būtent jos suteikia didžiausią tyrumo ir gaivos pojūtį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žalia. Jei jums trūksta sėkmes. Uždekite žalios spalvos žvakę. Žalia žvakės energija padės jums pasiekti sėkmės, finansinės ir materialinės gerovės, suteiks ryžto ,stimuliuoja darnos, taikumo, gijimo jėgas. Jos uždegamos, kai norima, kad namuose nieko netrūktų. Geriausia tai daryti pietrytinėje buto ar kambario dalyje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mėlyna. Mėlynos spalvos Žvakes deginkite meditacijos metu. Mėlyna spalva žadina intuiciją ir aiškiaregiagiškumą. Mėlyna žvakė pritraukia pranašiškus sapnus, suteikia išminties ir vidinę ramybę, todėl galite mėlyną žvakę deginti prieš miegą.

 

Geltona žvakė reikalinga jei norite pažadinti vizualizaciją, išmintį, fantaziją, arba norite atskleisti kažkokia tai paslaptį. Jų skleidžiama energija padeda susikaupti, gerina atmintį ir didina įžvalgą. Geltonos spalvos žvakės pašalina kliūtis, suteikia stiprybės, pripildo namus optimizmo, sėkmės ir kūrybingumo nuojautos. Jas gerai deginti esant svečių, su kuriais mėgstate filosofuoti.

 

Straipsnio autorė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
xs

deginau zalia zvake padeda

Feds

Tai turėčiau deginti vos ne visas :))

Sylva

Aciu Ingridai uz idomia medziaga!

Anonimas

Straipsnis įdomus, tačiau daugoka gramatinių klaidų.

Taip pat skaitykite