Kokios pasekmės laukia žmogaus, kuris meilę gavo magijos pagalba?

meiles-magijos-pasekmesBet kurioje magijoje yra daugybė draudimų. Pirmiausia kategoriškai draudžiama burtais vilioti žmones iš kitų santuokų. Taip pat negalima prievarta pavergti širdį žmogaus, kuris yra susituokęs bažnytine santuoka. Apskritai būrėjai nelinkę pyktis su Dievu, todėl nė vienas save gerbiantis magas neburs per įvairias svarbias religines šventes. Jei vis dėlto nusprendėte, kad jums reikia meilės magijos pagalbos, prieš tai rimtai viską apgalvokite.

 

Mažai kas susimąsto, kokios būna pasekmės atliekant meilės pririšimo ritualą. Noras valdyti, natūralus egoistinių žmonių poreikis: jie nori gauti viską dykai, nieko nedarydami, neįdėdami jokių pastangų. Meile pririšimo atveju net nekvepia – tai tiesiog noras pilnai užvaldyti žmogų.

 

Ši paslauga pakankamai populiari mūsų dienomis. Įdomu, kiek iš užsakytojų pasidomėjo, kokios gali būti pririšimo pasekmės? Net ir ne kiekvienas magas apie tai pasakys, nes tai jo duona. Paprastai atsikalbama tuo, kad pas užsakytoją geri norai, jis lyg nori sukurti rimtus santykius arba išsaugoti esamus. Bet reikalas tame, kad tai yra prievarta prieš žmogų. Tai lygu nefiziniu išprievartavimui, tik šiuo atveju ilgalaikiu.

 

Pasekmė pirma: valios, jausmų, proto nuslopinimas. Žmogus pavirsta zombiu, jis užvaldomas. Priklauso nuo pririšimo būdo ir pačio žmogaus jėgų. Bet pati procedūra ir yra zombavimas. Prieš pradėdami darbą magai dažnai susilpnina auką, o tai tas pats kas ir “porčia”.

 

Pasekmė antra: sveikatos, savijautos pablogėjimas. Net iki onkologijos ar nevaisingumo. Kaip jau kalbėta, žmogus nustoja būti žmogumi, jis virsta zombiu. Užsakovas gauna gyvą lėlę.

 

Pasekmė trečia: “pririšimas” – prievartinis likimo pakeitimas. Užsakovas už tai bus baudžiamas, nes jis atėmė bet kokią savo ir kito žmogaus gyvenimiškos patirties galimybę, dar daugiau, pavergė. Tai sunki nuodėmė. Atsitikti gali bet kas: nuo ligos iki pilnos gyvenimo griūties ir artimųjų mirties.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasekmė ketvirta: net jei gyvenant bausmė ir nepasiekė, ji bus po mirties. Juoda energetika labai vilioja piktas būtybe, kelias aukštyn bus uždarytas dėl šios nuodėmės. Užsakovo siela bus atiduota vergijon juodų jėgų, arba jų sudraskyta ir suėsta. Jeigu dar būdamas gyvas jis neištaisys savo padaryto blogio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pasekmė penkta: žinoma, apie meilę ir tikrą šeimyninę laimę ir kalbos būti negali. “Santykiai” ir lieka “santykiais”, o ne virsta meilė. Tarp kitko, “pririšimo” veikimo laikas ribotas. Nuodėmės sunkumas negali būti priešpastatytas bet kokioms naudoms.

 

Žinoma, egoistinių asmenybių jokios pasekmės nejaudina, joms visiškai tas pats, jos visiškai negalvoja apie sunkumą šios maginės procedūros. Taip, yra šeimų, gyvenančių “pririšimo” dėka. toks materialinis rojus. Bet tai ne taip, jie visi turės susimokėti, anksčiau ar vėliau. Apie tai nereikia užmiršti. Gyvenimas neamžinas, ir kas žino, kokiose kančiose jie jį užbaigs. Autorius Kuznecovas A.I

 

Autorius: Autorius Kuznecovas A.I, pasidalino: Roma Viciene, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

o kuom skiriasi meile nuo pririsimo? isimylim, prota pametam, roziniai akiniai ir visa kita… .. o ima ir praeina viskas viena diena =seima, vaikai, pareigos.. reik prastumt ta gyvenima kartu.. ne daug tokiu apdovanotu likimo, kur iki grabo lentos sirdys plaka vienu ritmu.. vis su baltu pavydu stebedavau senuku porele- vaiksto po parka uz ranku susikibe…viena pavasari ju nebeliko. pasirodo vyras mire, o po 7 dienu grynai is sirdgelos ryte nebepabudo ir jo zmona = isejo kartu…

Juodas Varnas

Antireklama :)

Viletakersiene@gmail.com

Man labai smalsu duomiuosiu egzoterija burtais magija

Luka

O kaip nustatyti, ar žmogus yra “pririštas”?

Martello

gal jau suzinojote kaip nustatyti ar zmogus yra priristas?

cha cha

O man tai įdomu, kaip išlaisvinti štai tokį „pririštą” žmogų iš to pririšusiojo gniaužtų? Ir čia jau turbūt negaliotų tas draudimas, apie kurį užsimenama straipsnio pradžioje?

Keretoja

Atlieku įvairius kerėjimus už nedidelę kainą.
whitemagicworld57@yahoo.com

vaikeli

as matau kad būtent to proto pas tave ir nera.

sakyciau

ah tai matai tu toks protingas priziurejas laidu prisiklausias visokiu nesamoniu ir prisiskaites sito briedo jautiesi labai protingas ? :DDD

sakyciau

pisa prota :D

Taip pat skaitykite