Kaip apvalyti namus nuo negatyvios energijos?

Energija (gr. energeia – veiksmas) – skaliarinis fizikinis dydis, objekto ar sistemos savybė, nulemta gamtos. Kūnas turintis energijos gali atlikti darbą arba išskirti šilumą. Energijos matavimo vienetas SI sistemoje yra džaulis (1\mathrm{J}=1\mathrm{N}\cdot1\mathrm{m}). Dažnai naudojamas elektronvoltas – toks energijos kiekis, kurį gauna elektronas, perėjęs 1 V potencialų skirtumą. Saulė yra pradinis įvairių energijos formų šaltinis Žemėje, išimtis yra tik geoterminė energija. Energija, kurią žmogus gauna iš savo maisto yra fotosintezės proceso pasekmė, kurios metu branduolinės sintezės metu Saulėje gauta energija yra verčiama į cheminę energiją maisto pavidalu. Cheminė energija arba maistas tada yra verčiamas oksidacijos proceso metu į kūno šilumą arba judėjimą.Namai, jų kampai ir sienos – nebylūs daugelio įvykių, vykstančių šeimose, liudininkai. Kiekvienas veiksmas turi savo energetiką – teigiamą arba neigiamą. Kaupdamasi, tarsi dulkės kampuose, negatyvi energija griauna šeimos gyvenimą, todėl, kaip dulkes, taip ir neigiamą energiją reikia išvalyti.
 
Ginčai namuose, svečių apsilankymas, triukšmingi vakarėliai, nuobodulys ir jėgų netekimas, šeimyniniai nesklandumai – tai toli gražu ne visas sąrašas atvejų, kada reikėtų energetiškai išvalyti namus. Neskaičiuojant skubių atvejų, išvalyti namus patartina reguliariai, kad neleistume negatyvui užsistoveti mūsų namuose. Vienas iš efektyvių patalpų „švarinimų“ – žvakių pagalba.
 
Jums prireiks žvakių iš natūralaus vaško (geriausiai tinka šventintos bažnytinės ar cerkvės žvakės) arba parafino.

 

Instrukcija

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuvykite į cerkvę ar bažnyčią ir nusipirkite keletą bažnytinių žvakių – tiek, kiek kambarių yra jūsų būste. Prisiminkite, kad vonia, tualetas, sandėliukas, prieškambaris, virtuvė ir kitos pagalbinės patalpos – taip pat yra atskiri kambariai.

 

Jeigu Jūs savo viduje esate nusistatę prieš bažnytinių žvakių naudojimą arba paprasčiausiai nėra galimybės įsigyti,jas galima pakeisti parafininėmis, tik žvakės būtinai turi būti baltos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Išmokite mintinai bet kokią Maldą. Nesvarbu, kokį Jūs išpažįstate tikejimą, svarbu ne žodžių reikšmė ir eilė Maldoje, o energetinės vibracijos, kurias Malda skleidžia. Gali būti “Tėve mūsų…” arba tiesiog nuoširdus jūsų kreipimąsis į Aukščiausias Jėgas, kad Jos padėtų Jums išvalyti jūsų namus nuo bet kokio blogio.

 

Uždegite žvakę, atsistokite kambario, kurį ruošiatės valyti, centre ir kreipkitės Malda (arba savo Prašymu) į Aukščiausias Jėgas. Kalbėdami Maldą, vedžiokite žvake aplink save iš pradžių prieš (nelyginį skaičių ratų), o po to – pagal laikrodžio rodyklę (lyginį skaičių ratų).

 

Po to, kai Ugnis „nuims“ visa negatyvą nuo Jūsų pačių, pajusite lengvumą, darną (žvakė galis pragsėti, kibirkščiuoti, leisti juodus dūmus ir pan. Nekreipkite demesio ir neišsigąskite.), užsiimkite patalpos išvalymu. Apeikite ją prieš laikrodžio rodyklę, sustodami tose vietose, kur žvakės liepsna pradės blaškytis arba spragsėti. Šiais savo veiksmais Jūs išvalysite ir sudeginsite visą blogį, visą tamsumą, kas buvo susikaupę jūsų būsto kampuose, ir kas galėjo pakenkti Jums ir Jūsų šeimai.

 

Po to vėl apeikite su žvake patalpą, bet jau pagal laikrodžio rodyklę. Taip Jūs užpildysite patalpą Ugnies šviesa ir teigiama energija. Pastatykite žvakę kambario viduryje ir leiskite jai sudegti visiškai. Eidami iš kambario, pasistenkite išeiti taip, kad būtumete visą laiką atsisukę veidu i žvakę. Palikdami kambaryje degančią ugnį, pasirūpinkite, kad išvalymas nepasibaigtų gaisru.

 

Kiekvieną sekantį kambarį išvalykite taip pat, kaip ir pirmąjį. Svarbiausia: kiekvienam kambariui žvakė turi būti uždegama nuo prieš tai naudotos žvakės.

 

Po valymo patariama grindis išplauti bet kokiu žolelių nuoviru. Čiobreliai, mėtos, krapai – viskas tinka.

 

Sudegusių žvakių likučius ir visas valymui naudotas priemones reikia, pabaigus išvalymą, sudėti į krepšelį ir išmesti į šiukšlių konteinerį per kairį petį. Grįžti namo neatsigręžiant ir nesikalbant nė su kuo.

 

Grįžus namo reikia nusiplauti rankas po tekančiu vandeniu.

 

Naudingi patarimai

 

Kaip ir bet kokio Ritualo metu Moterys turėtų prieš pradedant darbą nusivalyti kosmetiką ir apsirišti skarele galvą.

 

Po valymo nereikėtų plikomis rankomis liestis prie vaško likusio iš žvakių. Geriau užsidėti pirštines. Vaškas sugeria negatyvią energija, todėl jos dar kartą liesti nėra patartina. Jei žvakės degdamos pačios užgesta, nesudega iki galo, intensyviai leidžia juodus dūmus, spragsi ir lieja vašką pliupsniais – blogas ženklas. Jūsų namuose didelės negatyvios energetikos sankaupos ir vertėtų pagalvoti apie kreipimasi pagalbos į specialistą.

 

Straipsnį paruošė: facebook.com/magiskos.kortos.7

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pramiegojo

Energija negali būti “neigiama”, pramiegoję fiziką prabudo ir keliasi rašyti!

idk

ar tinka žvakė kurią jau turiu namuose ir ar būtina ją palikti,kad sudegtų,nes ji tiesiog per labai didelė

Keretoja

Atlieku įvairius kerėjimus už nedidelę kainą.
whitemagicworld57@yahoo.com

Eso

Labas. Noriu paklausti ar butu imanoma isskirti mano vyra nuo meiluzes ji labai negera iskolioja mano dukra ir mane negraziais zodziais. Aciu

vilma

sa si ryta ta apvalima dariau ,kaip nurodyta ,tik lauksiu ,kol sudegs zvakute ir pabaikti iki galo ,tikuiosi ,kad viska teisingai padariau ,nes pas mane namuose ,fimavimo metu ,skraido daug mazu ir dideliu baltu kamoliuku ir labai daug .

Taip pat skaitykite