Kaip apsaugoti savo vaiką nuo blogos akies?

vaikai-raudonas-siulasMažas vaikas – džiaugsmas ir laimė tėvams. Visi tėvai nori apsaugoti savo vaiką nuo blogų įtakų, blogos akies. Tačiau kai kurių blogų žmonių ketinimai vis dėl to paveikia vaiką. Būna, kad po kokios tai „geros“ tariamai draugės vizito vaikas tampa irzlus ir neramus, jam sutrinka miegas ir jis gali net susirgti.

 

Teigiama, kad naujagimio negalima rodyti mažiausiai mėnesį laiko draugams, taip pat ir tolimesnėm giminėm, dėl kurių ketinimų jūs nesate tikri. Net netikėtai atėjusiems kaimynams ar pažįstamiems griežtai negalima rodyti miegančio vaiko, tam nėra jokios būtinybės. Yra sakoma, jei parodysite savo miegantį vaiką „negerai akiai“ – Angelas sargas nusigręš nuo jo. Negirkite patys per daug savo vaiko ir neleiskite kitiems to daryti.

 

Seniau buvo tikima, kad blogą akį turi tik žaliakiai ir rudaakiai žmonės, tačiau tai netiesa. Nužiūrėti gali bet kokias spalvos akis turintys žmonės. Todėl venkite „saldžialiežuvių“ draugų, kurie hiperpolizuotai mėgsta viską liaupsinti. Taip pat

 

Jei taip nutinka, jog nepavyksta išsisukti nuo įkyrios draugės ar giminaitės – rekomenduojama parinkti kūdikiui šviesių tonų drabužėlius. Taip pat kaip ir minėjome jokiu būdu nerodykite savo kūdikio miegančio, taip sumažinsite blogos akies riziką. Po nemalonaus žmogaus apsilankymo galite atilikti ir energetinį aplinkos valymą.

 

Jei vaikui po vieno iš tokių vizitų smarkiai blogėja sveikata, o gydytojai negali nustatyti priežasties, kodėl kūdikio imuninė sistema labai susilpnėjo – tai gali būti nužiūrėjimas. Kūdikis yra visiškai beginklis. Jis kaip kempinė sugeria visas išorinio pasaulio situacijas ir negatyvus.

 

Raudonas siūlas nuo senų senovės praktiškai visose pasaulio kultūrose laikomas geriausia apsauga nuo nužiūrėjimo. Tad tevėliams patariama tokį siūlą užrišti ant naujagimio kojytės. Tikima, kad raudonas atspalvis yra pats stipriausias ir energetiškai labiausiai pripildytas, būtent todėl apsaugos mūsų mažuosius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Motinos turėtų būti ypatingai atidžios ir sureguoti laiku į pakitusį palikuonio elgesį. Tik savalaikė mamos diagnostika gali išgelbėti vaiką nuo tolesnių pasėkmių. Tačiau geriausia prevencija nužiūrėjimui išvengti, saugoti savo vaikus nuo svetimų žmonių bent iki to laiko, kol jie paaugs.

 

Straipsnio autorė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
indigo

prie stalino, lageriuose, ir senesnese epochose, gimusius nuo motinu atskirdavo. ne siaip sau. toks vaikas uzauga, dvasiskai silpnas, juo galima manipuliuot, galima sakyt netgi vergas , tinkamas vergovei. panasiai kaip tie kareiveliai siaures korejoj!

R.

Juk raudonas siūlas iš kabalos :)

fted

Is senoves tai kile tik del to, jog vaikas nepasigautu kokiu infekciju kai pirmaji menesi yra gan silpnas ir neatsparus, todel nereiktu per daug kontakto su aplinkiniais, bet cia prigalvoja samokslu teoriju :D kaip apie jezu kristu :D

indigo

pirma cakra tik atsidaro po metu, gimus vaikui, beje ji uzsidaro pusmetis likus iki mirties, arba vidury jei gyvenimo, tada zmogus baigia savizudybe. vaikus yra lengviausia nuziuret ar prakeikt, mazai susiformaves buna energetinis laukas- aura

lol

Reikia pakeisti pradziai debiliskus ystatymus

QHD

manau visas elitas su vaikiskai atributais yra alhogolikai ir pardave velniui siela, arba susirase su velniu trejybes saitais.

QHD

manau visas elitas su vaikiskai atributais yra alhogolikai ir pardave velniui siela, arba susirase su velniu trejybes saitais.

as

Šiaip čia tik prietarai ir nieko nereiškia.

arpo

Iki 1metu vaiko yra labai silpna energetine savigyna(praktiskai beveik nera!) ,tad iki 1metu nereiketu vaiko be reikalo rodyti svetimiems zmones ir saviems(ypac jei jie nedori ar ligoti !) o tuo labiau publikuoti foto viesai!

Taip pat skaitykite