Gimimo diena – ką ji gali pasakyti apie žmogų?

gimimo-diena-kasGimimo data turi didelę reikšmę mūsų likimui. Žinant gimimo laiką ir datą galima nusakyti žmogaus likimo tendencijas. Čia didelę reikšmę vaidina numerologija, astrologija ir chiromantija. Skaitydami šį tekstą sužinosite kokią reikšmę mūsų likimui turi savaitės diena.

 

Kiekviena savaitės diena yra įtakojama skirtingos planetos, todėl ir žmonės gimdami atitinkamą dieną yra skirtingi. Priklausomai nuo dienos kurią gimėme, skirsis mūsų charakteris ir temperamentas. Praktikoje taikant šias žinias galima lengviau suprasti save ir kokia asmenybė gimė mūsų šeimoje, kokie šio žmogaus norai ir polinkiai. Gimimo diena, tai visuomet palanki diena pradėti kažką svarbaus gyvenime, tai diena tinkama pasninkauti ar pradėti ką nors svarbaus.

 

Jeigu nežinote, kurią savaitės dieną gimėte išmėginkite programėlę žemiau.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Mėnuo (1-12):
Diena (1-31):
Metai (pvz. 1960):

Savaitės diena:

 

Kokie žmonės gimsta pirmadienį

 

Jeigu pagal gimimo datą aš gimiau pirmadienį. Pirmadienį globoja Mėnulio planeta. Numerologijoje sakoma, kad žmonės gimę šią dieną dažniausiai švelnūs, jausmingi ir gali lengvai pasiduoti kitų įtakai. Jų nuotaika nepastovi ir dažnai keičiasi. Ypatingai moterys labai permainingos ir pastoviai pergyvena dėl artimųjų ir šeimos.

 

Bendraudami šie žmonės gali slėpti savo jausmus. Jiems sudėtinga ypatingai tuomet, kai nėra palaikymo, kai reikia spręsti iškilusias problemas. Jie labai nemėgsta vienatvės. Stiprioji jų pusė-šeima. Šeimoje tokie žmonės atsiveria, siekia sukurti šilumą ir jaukumą. Labai vertina ištikimybę, nes patys tokie yra.

 

Mėnulis moteriškos prigimties planeta. Šie žmonės dažniausiai šeimoje atlieka pagrindinę rolę. Mėnulis-tai žmogaus sielos atspindys. Šeimoje toks žmogus siekia harmonijos, bet jam būdingas nepastovumas. Mėnulis-tai išskirtinai graži planeta žvaigždėtame danguje, todėl tokiam žmogui pastoviai reikalingi gražūs ir šilti žodžiai.

 

Kokie žmonės gimsta antradienį

 

Jeigu pagal gimimo datą aš gimiau antardienį. Antradienį globoja Marso planeta. Numerologijoje sakoma tokie žmonės gali būti labai energingi, mėgstantys vadovauti ir gali būti greitai užsidegantys. Tvirto būdo ir dažniausiai nevengiantys pakovoti. Jie gali elgtis netgi agresyviai ir uoliai gindami tiesą.

 

Jeigu šie žmonės neturės palaikymo iš savo artimųjų, tai gali prarasti pasitikėjimą savimi. Kartais jie pasielgia impulsyviai ir tik po to pagalvoja apie pasekmes. Šiems žmonėms reikia partnerio kuris padėtų jiems jų energiją nukreipti tinkama linkme. Tuomet jie gali susilaukti sėkmės. Jie išsiskiria tuo, kad dažniausiai nieko nebijo. Pavojingos situacijos juos įkvepia, o ne baugina. Jie stovi teisingumo ir įstatymo pusėje. Jie kilnūs ir niekuomet nebaudžia tų kurie jiems atsidavę.

 

Kokie žmonės gimsta trečiadienį

 

Jeigu pagal gimimo datą aš gimiau trečiadienį. Trečiadienį globoja Merkurijaus planeta. Numerologijoje sakoma žmonės gimę trečiadienį būna turtingi savo vidumi. Merkurijus atsakingas už žinojimą, intelektą ir bendravimą. Jie nuo vaikystės siekia rezultatų pasirinktoje sferoje. Dažnai susilaukia netikėtos sėkmės.

 

Tačiau jeigu jie neišmoks kontroliuoti savo norų, tai po netikėto pakilimo gali vėl grįžti į ten nuo kur pradėjo. Gimę trečiadienį, tai žmonės- taikdariai. Jie sugeba draugauti su kariaujančiais tarpusavyje. Jie gali juos suvienyti, suprasti ir išlikti neutralūs. Jie dažnai pasiruošę išklausyti ir padėti. Šiems žmonėms galima lengvai išsipasakoti.

 

Kokie žmonės gimsta ketvirtadienį

 

Jeigu pagal gimimo datą aš gimiau ketvirtadienį. Jupiterio planeta globoja ketvirtadienį. Numerologijoje sakoma, kad tie kas gimė šią dieną visada stengiasi būti teisingi, garbingi, bet gali būti linkę ir į avantiūras. Tai stiprios asmenybės ir puikūs šeimos žmonės. Jie stengiasi vengti pykčių ir skandalų, tačiau nori, kad su jais skaitytųsi, stengiasi spręsti viską taikiai. Taipogi tai žmonės kurie negali nemokinti kitų.

 

Tai jų prigimtis ir jie iš visų jėgų stengiasi ją pateisinti. Tačiau jiems vertėtų atminti, kad kiekviena rekomendacija turi pasekmes. Kiekviename patarime yra karma, todėl dalinant patarimus į kairę ir į dešinę reikia būti atsargiam. Jeigu kam nors duodame nuodėmingą patarimą, tai ir nuodėmė kaip bumerangas grįš atgal. Todėl gimusių ketvirtadienį atsakomybė yra mokintis pas dorus mokytojus, kad po to patys galėtų duoti teisingus patarimus.

 

Kokie žmonės gimsta penktadienį

 

Jeigu pagal gimimo datą aš gimiau penktadienį. Penktadienį globoja Veneros planeta. Numerologijoje sakoma, kad gimusieji penktadienį tai-žavūs, malonūs ir mandagūs žmonės. Jie labai rūpinasi savo išoriniu grožiu, dažnai įsimyli ir mėgsta flirtuoti. Sunkiai išgyvena liūdesį ir kančią.

 

Stengiasi būti džiaugsmingi ir optimistiški, net visiškai beviltiškoje situacijoje.Jie myli savo šeimą ir stengiasi namuose sukurti jaukią atmosferą suburdami visus drauge. Gerai jaučiasi su tais žmonėmis kurie suteikia jiems nepriklausomybę ir šilumą, nes jie mėgsta laisvę. Šie žmonės įprastai sėkmingi ir dažniausiai dalinasi savo sėkme su artimaisiais, bei kolegomis. Gimę penktadienį-tai visuomenės žmonės, kurie mėgsta madą ir šlovę.

 

Kokie žmonės gimsta šeštadienį

 

Jeigu pagal gimimo datą aš gimiau šeštadienį. Šeštadienį globoja Saturno planeta. Numerologijoje sakoma, kad šią dieną gimsta žmonės, kurie rimtai nusiteikę į tai kas vyksta ne tik jų vidiniame, bet ir išoriniame pasaulyje. Jie patikimi ir nepaliks draugo nelaimėje. Iš jų visuomet galima tikėtis pagalbos. Jie gali susilaukti didelės sėkmės savo veikoje. Tačiau jų kelias į sėkmę dažniausiai būna per įvairius išbandymus.

 

Todėl jie visur turėtų dėti pastangas. Šie žmonės gyvenime įprastai turi labai stengtis, kad susilauktų sėkmės. Jeigu jie nevengia darbo, tai galiausiai sulaukia pripažinimo, sukuria tvirtą šeimą ir tampa laimingi. Jie dažniausiai supranta, kad viskas jų rankose ir savo pavyzdžiu siekia tai parodyti visam pasauliui. Jie išties kvalifikuoti specialistai, tačiau linkę kovoti su tais kurie nevertina jų profesionalumo. Jiems dažnai gali atrodyti, kad juos pastoviai nori apgauti. Tai ženklas, kad jie persidirbo, o persidirba jie pastoviai.

 

Kokie žmonės gimsta sekmadienį

 

Jeigu pagal gimimo datą aš gimiau sekmadienį. Sekmadienį globoja Saulės planeta. Numerologijoje sakoma, kad žmonės kurie gimė sekmadienį įprastai būna labai laimingi. Jie kūrybingi, dėl to visus iškilusius klausimu sprendžia kūrybiškai. Tai ryškios, protingos ir talentingos asmenybės. Žinoma jeigu jie savo resursus naudos neatsakingai-tai viską praras. Jiems reikalinga disciplina ir geras išsilavinimas.

 

Gyvenime jiems gali padėti ir nukreipti teisinga linkme žmonės gimę ketvirtadienį. Vyras gimęs šią dieną visuomet kovoja dėl vietos po saule, todėl jo žmona turi stengtis įkvėpti jį, sakyti savo vyrui, kad jis jai pats geriausias, vienintelis ir nepakartojamas. Ji taipogi turėtų pasirūpinti jo sveikata. Netgi šiuolaikinė medicina tvirtina, kad nesėkmingas vyras serga žymiai dažniau, nei sėkmingas.

 

Autorius: Egidijus Gubinas, šaltinis: gubinas.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Beveik teisingai parašyta jeigu duodi blogus patarimus bumerangas grižta atgal o geriau jeigu duoda gerus patarimus tai gal net laime ateis pas mane kas čia žino išvis.

zina

Net nežinau.

Virginija

Tikra tiesa

Taip pat skaitykite