Demoniškos esybės, kurios maitinasi žmogaus seksualine energija

sukubaiInkubai ir Sukubai – Europos viduramžių mitologijoje vyriškos ir moteriškos giminės demonai, lytiškai santykiaujantys su miegančiais žmonėmis. Pasak krikščionių teologų, inkubai – puolę angelai, neretai persekiojantys vienuoles. Lytinio akto metu inkubas iščiulpa iš moters visą energiją, kad palaikytų savo gyvastį. Moteriškoji šių demonų versija vadinama sukubais.

 

Kaip taisyklė, jie ateina naktį, pasirinkdami bet kokį amplua. Tokios esybės atėjimą nurodo tam tikri būdingi požymiai.

 

Pirmiausia – pusiau apsnūdusi savijauta, kai žmogus dar nemiega kietai, bet ir nebūdrauja. Antra – praktiškai pilnas kūno paralyžius – t.y. žmogus visiškai fiziškai negali pasipriešinti tokios esybės užpuolimui. Taip pat dažnas balso stygų paralyžius ir negebėjimas raiškiai suformuluoti minties ir žodžių, tuo labiau juos ištarti.

 

Tokios sueities metu žmogus patiria aukščiausio laipsnio malonumą, bet tuo pačiu patiria baimę ir pasimetimą. Iš esmės , Inkubo arba Sukubo užpuolimas yra seksualinė prievarta. Jie labai gerai jaučia žmogaus emocijas, norus, todėl dažnai keičia savo amplua taip, kad iššauktų žmogaus seksualinį potraukį jiems. Būtent aukos baimė ir pasimetimas leidžia šiems padarams paralyžuoti jas.

 

Užpuolimo metu, auka retai gali pamatyti to padaro detales, Sukubai ir Inkubai įsibrauna į aukos sąmonę ir koreguoja išorinio pasaulio suvokimą, tokiu būdu keičiant savo išorę, prisiderinant prie aukos troškimų, kad išgauti maksimumą seksualinės energijos iš žmogaus. Šios savybės leidžia tokiam padarui taipogi būti blogai matomu (praktiškai nematomu) žmogui, nedalyvaujančiam sueityje. Tam, kad trečias asmuo galėtų jį pamatyti, būtina atlikti kai kuriuos veiksmus, apie kuriuos bus parašyta žemiau.

 

Yra manoma, kad Sukubai ir Inkubai turi sparnus. Dažnai auka paveikta jų, mato sparnus kaip dalį drabužių ar užkloto, pledo ar tiesiog apsiausto ant Inkubo ar Sukubo kūno. Taip pat manoma, kad Inkubai ir Sukubai apvaisina tokiu būdu save ar žmogų. Rezultate gimsta demonai, burtininkai, raganos, magai. Yra manoma ,kad anglų stebukladarys Merlinas kaip tik buvo žmogus, gimęs tokio apvaisinimo rezultate.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taipogi šie padarai geba surinkti nutiškusią vyro sėklą ir saugoti ją bei išlaikyti gyvybinga ir tinkama apvaisinimui ilgą laiką. Todėl didžiausia tikimybė būti užpultam tokių padarų būtent tiems žmonėms, kurie susilaiko nuo lytinio gyvenimo ir tiems, kurie gyvena ypatingai palaidą gyvenimą. Nors šis teiginys visiškai nepaneigia galimybės būt užpultam žmogui, kuris nepriklauso nei vienai iš aukščiau išvardintų kategorijų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Apie šias esybes yra daugybė užuominų įvairiuose liaudies pasakojimuose ir religijose. Aluka-indėnų Sukubas ir vampyras, paveldėtas iš vavilonijos demonologijos. Ardatas (Lili) – semitų Sukubas. Išsiskiria ypatinga, seksualinių norų, jėga, jiems teikia pasitenkinimą kenkimas žmogui. Bruksa-portugališkas Sukubas. Vilioja keliautojus, ir santykiauja su kitais demonais. Tuo pat metu yra vampyras, todėl veikia tik naktimis. Bxutamas-erotinė dvasia arba Inkubas, santykiaujantis su indų moterimis. Veščitsa- Sukubas su ugniniais sparnais, kuris puola miegančius jaunuolius, kad priblokšti juos aistringom glamonėm ir pakelti į aukščiausias malonumo viršūnes. Gandarvos – indiški Inkubai, čiulpiantys kraują. Taip pat manoma, kad Inkubai ir Sukubai –tai sudemonėję puolę angelai.

 

Yra metodai, kaip juos prisišaukti ir užsiundyti Inkubą ar Sukubą ant aukos. Galima pačiam sukurti vieną ar kitą iš savo, nuosavos energijos-pagal „dirbtinio demono“ principą (beje, labai efektyvus veikimo metodas prieš auką), taip pat Magas gali sukurt dirbtinius elementalus ar savo fantomus ir savo dvynius ir, jei jų užduotis turi seksualinį pagrindą, tai greičiausiai Magas sukurs iš jų Inkubą ar Sukubą.

 

Kuo gi pavojingas Sukubo ar Inkubo užpuolimas, juk daugumoje atvejų žmogus išgyvena paraleliai su baime ir pasimetimu neįtikėtiną malonumą ? –Tuo, kad po tokio užpuolimo, žmogus jaučiasi išspaustas kaip citrina. Juk sueities metu žmonės mainosi energijomis, o tokio užpuolimo metu, žmogus tik atiduoda ją.

 

Pradžioje apžvelkime šį apsireiškimą iš energetinės pusės. Kaip jau žinome, žmogaus čakros ne tik generuoja ir paverčia energiją, bet ir turi energijos kaupimo galimybes, ir yra paraleliai energijos akumuliatoriais ir jos indais. Tai gi, tokio užpuolimo metu su čakromis ir aura vyksta tokie dalykai: Antroji čakra ima atiduoti seksualinę energiją tai būtybei, sukeliant žmogui atitinkamas emocijas, kurios verčia šią čakrą ir vėl gaminti seksualinę energiją, kuria užsipildo aura. Šios energijos perteklius auroje provokuoja atitinkamų emocijų atsiradimą (šiuo atveju seksualinių) ir taip vyksta ratu. Tam tikru metu, aura tiek prisipildo šios energijos, kad žmogus pats tampa vientisa emocija.

 

Natūralu, kad antroji čakra, remiantis šiomis emocijomis, stengiasi sugeneruoti proporcingą kiekį atitinkamos energijos, bet žmogaus čakros nėra išvystytos iki begalybės. Kažkuriuo momentu čakra nustoja susidorot su užduotimi ir pradeda naudoti sukauptus energijos išteklius. Tam laikui, kai ištekliai eina į pabaigą, žmogaus aura yra užpildyta viena energija -seksualine. Tokiu būdu žmogus nustoja visiškai jausti bet kokias kitas emocijas, apart tos vienintelės – seksualinės, o tai reiškia, kad čakrų veikla yra visiškai užblokuota. Būtent todėl žmonės, užpuolimo metu jaučia tiek malonumo, nes tuo momentu jis tiesiog negeba jausti kitokių emocijų.

 

Galiausiai, kai Inkubas ar Sukubas išeina, Energetinis žmogaus kūnas atrodo kaip suplėšytas į skutus audeklas, o čakros prigesusios. Todėl po tokio užpuolimo dažniausiai žmonės jaučiasi sudaužytais, iščiulptais, kūnas maudžia, noras gyventi susilpnėja. Tiek sužalota žmogaus aura negali atlikti savo funkcijų pilnavertiškai ir saugoti nuo išorinių energetinių veiksnių. Jeigu įsivaizduot žmogaus organizmą kaip gamyklą, tai Inkubo ar Sukubo užpuolimas prilygsta elektros tiekimo nutraukimui visai gamyklai ir visų pagalbinių akumuliatorių ištuštinimui.

 

Jei jūs praktikuojantis Magas, tai jums vertėtų saugotis tokių susidūrimų, kitaip visa jūsų maginė apsauga bus sugriauta, o jūsų sulaikomi bumerangai nebus sulaikomi.

 

Sueities metu žmogus prakaituoja, atsiranda prieiga prie seilių, plaukų, odos, kraujo (galimi įkandimai ar įdrėskimai), išskyrų iš lyties organų, sėklos. Ir įgyjame didelė problemą-netenkame fliuidų-pačių brangiausių kūno dalelių, kurių pagalba piktoji dvasia, priešas (jei Inkubas ar Sukubas užsiundytas), piktavalis galės padaryti su jumis viską, ką tik panorės. Tai labai veiksmingas metodas, juk auka net nesugeba pasipriešinti akto metu.

 

Ir galiausiai, pati nemaloniausia bėda-apvaisinimas. Jei jūs vyras, tai jūsų sėkla gali metų metus būti saugoma Inkube ir būti gyvybinga, kad apvaisintų moterį, kitą Sukubą ir net gi kokį nors gyvūną (kas prieštarauja genetikai). Jei jūs moteris, tai galite būti apvaisinta nežinomo vyro sėkla, gyvūno, demono ar kito Sukubo. Manau apie tai, kiek tai yra baisu, neverta tęsti, nes kalbant apie tai, kas per padarai po viso to gali gimti. Taip kad neilgi malonumai gali virsti tikru košmaru ir ilgam.

 

Išvertė: Laura VinMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Viper

Viduramziu sapaliones…

mmm

Pasirodo mane aplanko sitie padarai ir tai sieciau su neigyvendintomis fantazijomis… Bet istikruju tai sekina labai, po pogulio su sitom butybem atsikeli labiau issekus nei pailsejus, nors malonumas ilgas ir stiprus… Geriau fiziskai jautiesi po per nakt trukusio sex su zmogumi :)

nereliginis

kazkaip kiek skaitau – kiek religiju tiek isgalvotu dievuku, plius dar milijonai demoniuku angeliuku ir dar kazko…. laki zmoniu fantazija tuo klausimu, ypac suklestejusi tamsiaisiais amziais siekiant surinkti daugiau pinigo, cia apie krikscionybe ypac pasakyciau. mano manymu religija yra tobuliausia zmoniu valdymo forma – kas netikit panagrinekit istorija :)

ELIDIJUS

DUHU
GIMES DUHU MIRSI

Vyras

Norit tikekit norit ne ,bet man yra buwe 5 kartus ! Vakar paskutinis buwo ! Efektas toks maždaug po truputį kazkas priselina ir staiga uzspaudzia ,kunas paralizuotas keliom sekundem sirdis dauzosi kaip pas kolibri ,pradedi mintis vyt į šoną mazdaug ( tai netikra palik mane ramybej). Ir dingsta . Toks jausmas. Kad gravitacija pasikeicia negali pajudėti ir kalbėti,yra buve kam nors taip ?

Jon

Budavo, kad prabundu nakti ir negaliu pajudeti kelioms sekundems. Uztenka tik mintimis nuvyti “eik is cia” ir dingsta. Siaip tai susije su miego paralyziumi.

Viper

Miego paralyzius – esi girdejes sia savoka. Jei ne pasiguglink, visos nuostabos isgaruos

Baimė

Kad nelabai tikiu

A1

tai cia ziuriu daug tokiu kuriuos buvo isprievartavusios tos butybes??? :D tai gal tada kas nors imkit ir pasidalinkit savo potyriais ar cia tik tuos minusus ir deda visokie silpnaprociai kuire mano jog tai yra nors su tuo niekada nebuvo susidure.

Dinara

Atsikratyti tokiu būtibiu labai paprasta. Išvalyk savo namą nuo visuokiu statuleliu-amuletu,porno,horoskopu ir kortų” taro”, priimk Dieva, kaip Tėvą ir Juo apsaugą, kaip galingą šydą ir kardą. Pakanka pasakyti su tikejimu: “Atliaisk, Jėzau, noriu būti tavo draugu, priimu tavo auka už mano nusižengimus. Nuo šiol, tikiu, kad aš esu Dievo vaikas, man duota valdžia ir galia per Jėzaus kraujaus auka, aš esu naujas kūrinis Tavyje! Aik lauk, šetone, neturi teise čia būti, mano namuose!Dievas yra mano Tevas, mano apsauga,mano Uola, galinga prisiekelymo jega! Jis nugalejo tave,lauk iš čia, Jėzaus vardu!”Visi diemonai – nesvvarbu kokios kilmes(indų, NSO, vudo…) ir smulki kipšai bijo… Skaityti daugiau »

nu nu

tu cia viena is tu religiniu silpnaprociu kur sneka belekokius sudus ir tuom tiki :D ar vartoji kazka? DDD

;D

bet tai jums cia toks didelis demesio trukumas,kad tokius kliedesius cia snekat ar ka ble??? netikiu sitom nesamonem

Anonimas

Zmones nepirkit pigios zoles!

Taip pat skaitykite