Čakros ir pinigai – kas juos sieja?

cakros-pinigaiČakros, tai energetiniai centrai, snaudžiantys mūsų viduje. Pinigai – energija, stichija, kurią sukūrė žmogus ir kuri neperstojamai įtakoja žmogų. Jei čakros-energetiniai žmogaus centrai, nešančios tam tikras energijas, tai pinigai – materialusis energijos ekvivalentas. Tiek čakrų atveju, tiek pinigų-pirmoje eilėje eina energija.

 

Jei čakrose yra būtinas mums kiekis energijos – tuomet yra ir gebėjimai, talentai, yra geras nusiteikimas, sveikata, kai energijos per daug arba per mažai, atsiranda iškreiptumai ir problemos. Mažas arba didelis pinigų srautas sudaro problemas ir sunkumus.

 

Pavyzdžiui niekam nepaslaptis, kad žmogaus charakteris yra tiesiogiai susijęs su jo sėkme tiesiogiai. Arba kaip sako liaudies išmintis – Jūsų piniginės storis priklauso nuo Jūsų paties išsivystymo lygio. Kitaip tariant, nuo čakrų išsivystymo lygio, priklauso Jūsų gerbūvio lygis. Taipogi čakros surištos su pinigais.

 

Pradėsime nuo Adžna čakros, kuri yra galvos zonoje (kaktoje). Gerai išsivysčiusi arba vedančioji Adžna pasireiškia žmogaus gebėjimuose išskaičiuoti finansines schemas ir pamatyti galimybes užsidirbti pinigus apskritai, aiškiai matyti sandorių detales ir galimas jų pasekmes.

 

Šioje čakroje mokėjimas visapusiškas finansinių schemų skaitymas ir galimi povandeniniai akmenys, trukdžiai, jas įgyvendinant. Šią čakrą išvystę žmonės lengvai pamato naujas perspektyvas uždarbiui. Bet, stipri Adžna, esant silpnoms kitoms čakroms yra neefektyvi. T.y. žino apie pinigus viską, bet nieko nedaro tam, kad tos žinios būtų įgyvendintos. Dažnai tai būna teoretikai-dėstantys finansų mokslus.

 

Višudha čakra, išsidėsčiusi gerklės srityje. Gerai išvystyta ji pasireiškia gebėjime būti vientisu, harmoningu ir savarankišku žmogumi. Žmogui, kurio ši čakra vedančioji, pasireiškia meninis priėjimas prie įvairių gyvenimiškų situacijų. Jiems būdinga nukreipti savo dėmesį jau esamų idėjų ar materialinių vertybių gerinimui ir kurti nauja, rasti optimalius sprendimus įvairiose situacijose.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jiems charakteringas impozantiškumas, originalumas, rafinuotumas. Gerai išvystyta Višudha pasireiškia aristokratiškumu, meniniu skoniu, kūrybinė realizacija mene ir moksle. Gaila, kad šios savybės tiesiogiai niekaip nesurištos su pinigais. Nors, žinoma, kūrybingos asmenybės moka labai kūrybiškai išleisti pinigus. Prie didelių norų viską padaryti idealiai, kad paskui nebūtų gėda kitiems parodyti ir pačiam pažiūrėt, nors, reikalams neužtenka nei laiko, nei jėgų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Anahata čakra, širdies srityje. Pas žmonės, kurių vedančioji yra ši čakra , pirmoje vietoje yra etiškumas taip pat ir finansiniuose reikaluose. Ir, jei metodai ar lėšos pinigams uždirbti yra neetiški jų nuomone, jie dažniausiai atsisako nuo pinigų (visiška priešingybė žmonėms su vedančiąja Manipuros čakra, kuriems tikslas pateisina priemones ). Apie tokius žmones dažniausiai kalba-kompanijos siela.

 

Priimans sprendimus jie remiasi emociniu situacijos priėmimu. Lengvai išsiskiria su pinigais vardan gerovės, tiesa, pagrinde kitų žmonių vardan. Pas tokius žmones, dažniausiai daug skolininkų, pas kuriuos jie nereikalauja grąžint pinigų, nes tiesiog nepatogu trukdyti dėl tokių niekų.

 

Manipura čakra, saulės rezginio srity. Gerai išvystyta, Manipura pasireiškia mokėjimu būti reikliu, atkakliu ir aktyviu, ypatingai piniginiais klausimais. Iš esmės, svarbiausios savybės, įtakojančios mokėjimą uždirbti pinigus, yra būtent Manipuroje. Žmogus su vedančiąja Manipura, gali gauti pinigų praktiškai iš oro-darbingi, verslūs, atkaklūs siekiant tikslo žmonės, ryžtingi ir užtikrinti savo jėgomis. Jie dažnai vadovaujasi principu: nugalėtojų nesmerkia. Ir tikslo siekimas bet kokia kaina jiems labai būdinga. Tai gi- Manipura pritraukia didelius pinigus.

 

Swadhistana čakra, esanti pilvo a pačioje. Jai būdingos štai šios savybės: gyvenimiškas džiaugsmas, nemotyvuotas aktyvumas, kompleksų nebuvimas, pozityvus žvilgsnis į pasaulį, spontaniškumas. Žmonėms, kurių vedančioji čakra yra Swadhistana, būdingas aktyvus gyvenimas, jie yra nesusikaustę emocijose ir jausmuose, atviras požiūris į pasaulį ir viską nugalinti meilė malonumams.

 

Šios savybės svarbios pinigų leidime. Būtent dėl šių savybių, žmonės gyvendami ne pagal galimybes, nori visko ir dabar, staiga pastebi, kad gyvena skolon ,jiems būdinga imti krūvas kreditų ir išleisti viską iki paskutinio cento. Kam galvot apie rytojų, kai šiandien taip gerai. Bet jie, kaip niekas, moka gauti malonumą nuo pinigų. Gaila, kad pas juos pinigai neužsilaiko.

 

Mulahdara čakra, esanti „penktajame taške“, kur baigiasi stuburas, ties uodegikauliu. Šiai čakrai būdinga mokėjimas adaptuotis aplinkoje, mokėjimas išgyvent sudėtingose situacijose, ištikimybė, kantrybė, taip pat ir pinigų klausimuose. Žmonėms , kurių vedančioji čakra yra Mulahdara, būdingas laipsniškumas ir metodiškumas, taip pat ir finansiniuose reikaluose, be to praktiškumas ir pagrįstas investavimas, savo ir ne tik, pinigų. Tokie žmonės moka kantriai taupyti, labai nenoriai leidžia pinigus, dažnai tampa verslininkais ar milijonieriais.

 

Sahasrara čakra, esanti viršugalvyje, padeda ryšiui su kosmosu, gamta ir Dievu. Jei pas žmogų gerai išreikšta ši čakra, tai jis aiškiai supranta Gamtos norus, taip pat ir finansiniuose reikaluose, kas atveda prie to, jog pinigų jis turės visada. Kol jis realizuos tai, ką jam rekomenduoja Gamta. Ir kas maloniausia, jam nereikia galvot apie tai, kur gauti pinigų, tiesa, šie žmonės dažniausiai yra tarpininkai pinigų srautuose.

 

Darant išvadas, galima teigti, kad žmonės, kurių pagrindinė čakra yra Manipura, šimtaprocentinai orientuoti į pinigų uždirbimą arba labai didelių pinigų uždirbimą, taippat bet kokia kaina.

 

Su pagrindine Mulahdaros čakra, žmogus moka patikimai išlaikyti ir didinti pinigus, kaip savo taip ir ne.

 

Su pagrindine Adžne, žmogus daugiausiai orientuotas į įvairiapusias žinias apie finansus, bet ne į praktinius panaudojimus tų žinių.

 

Likusios čakros dažniausiai linkusios leisti pinigus sau ir kitus žmones arba idėjoms. Višudha – grožiui, Anahata – dovanoms ir pagalba kitiems. Svadhistana – malonumams. Praktiškai pas visus žmones, kurie sėkmingi finansiniuose dalykuose yra išvystytos ir subalansuotos trys čakros-Manipura, Mulahdara, Adžina arb jų komandose yra žmonės, kurių išvystytos šios čakros.

 

Straipsnio autorė: Iridija Lilova, pasidalino: Laura Vin – Magijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
anonimui

Jei dainuoji-išvystyta gerklė, jei mėgsti pasėdėti-išvystytas penktasis taškas, jei galva nupliko-turi gerą ryšį su kosmosu,jei kaktoje raukšlės-gebėjimai skaičiuoti pridengti. Viskas labai paprasta,tik reikia galvoti ne su penktuoju tašku.

Ksena

Man pagal Mano foto ,ragana (ekstrasense)pasake,Mano Visudha cakra (gerkle).taigi atitinka.pinigu neprisitaupau….:(isleidziu…

Anonimas

Ir ką?
Ir kaip jas vystyt? Kaip žinot, kuri tavo čakra?
Straipsnis apie nieką.

Taip pat skaitykite