Atradimas Marse – rastas didelis gyvas organizmas?

atradimas-marseKeistas objektas buvo pastebėtas JAV kosmoso agentūros NASA užfiksuotose Marso nuotraukose.

 

Vos tik nuotraukos pasirodė internete, dauguma internautų vėl pasitelkė fantaziją ir ėmė spėlioti, kas gi čia galėtų būti.

 

Socialinės žiniasklaidos vartotojai greitai priėjo prie išvados, kad Marso uolose matomas nedidelis keistas darinys galėtų būti „nuostabusis Marso kosminis krabas“.

 

Be abejo, atsirado ir tokių, kurie teigė, jog nuotraukose matomas darinys yra ateivis arba voras.

 

Minėtąją nuotrauką užfiksavo NASA mokslininkai dar liepos mėnesį. Beje, mokslininkai iškart ėmėsi paneigti visas spekuliacijas, kad nuotraukoje matomas vaizdas galimai yra susijęs su ateiviais ar „Marso krabu“.

 

marso-organizmas

 

Sethas Shostakas, „SETI Research“ astronomas, teigia, kad kaip žmonės gali matyti gyvūnus, suformuotus iš per dangų plaukiančių debesų, taip ir šis uolienos plotas gali mums priminti kažkokį gyvūną. Tai daugiau mūsų vaizduotės vaisius, o ne tikras krabas, voras ar ateivis.

 

Pasak astronomo, panašių vaizdų iš Raudonosios planetos jau yra užfiksuota ne vienas ir ne du, tačiau tikimybė, jog tai nežemiška gyvybės forma, yra itin menka.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ateiviu kultas

marsinis Bebriukino barsukoviciaus kukucio kakutis nuotraukoje matyti….

NSOOO

Visu pirma marsaeigis ~45km pravaziaves per 11 metu ,o kiek dar km belekiek nepravaziuotu tai sunku daryt isvadas ,bet per tiek mazai km jau kiek pamatem visokiu keistenybiu ir piramidziu visko…

Doni D

Cia as vienas nk nematau ?

Paradigm Shift

Iš antraštės kažko g

;D

fantazijai nera ribu

Taip pat skaitykite