“Apollo” astronautas: ateiviai mėgino apsaugoti nuo branduolinio karo

mitchellasŠeštasis Mėnulyje išsilaipinęs žmogus, buvęs NASA astronautas Edgaras Mitchellas pareiškė, kad ateiviai jau buvo atkeliavę į Žemę, kad sustabdytų branduolinį karą tarp JAV ir Rusijos. Jo teigimu, vienas aukšto rango karininkas savo akimis matė svetimeivių erdvėlaivius per branduolinio ginklo bandymus 5-ajame XX a. dešimtmetyje.

 

NSO buvo pastebėti kybantys virš pirmojo planetoje atlikto branduolinio bandymo poligono, atokioje Baltųjų smėlynų dykumoje (Naujoji Meksika, JAV) 1945 m. liepos 16 d.

 

Tai – toli gražu nebe pirmas 84-erių NASA veterano, dalyvavusio misijoje “Apollo 14”, pareiškimas apie ateivius ir jų vizitus.

 

“Baltuosiuose smėlynuose buvo bandomas atominis užtaisas – tuo ir domėjosi nežemiškos civilizacijos atstovai”, – sakė devintą dešimtį įpusėjęs teksasietis. – Jie norėjo išsiaiškinti karinį potencialą. Po pokalbių su labai aukšto rango valstybės tarnautojais ir karininkais aš neabejoju, kad nežemiškas intelektas mėgino apsaugoti Žemę nuo globalios branduolinės tragedijos ir padėjo išsaugoti taiką.”

 

“Karininkai iš Ramiojo vandenyno pakrantėje įkurtų karinių bazių man pasakojo, kad jų paleistas bandomąsias balistines raketas dažnai numušdavo ateivių erdvėlaiviai,” – pridūrė dr. E. Mitchellas.

 

Anksčiau buvęs astronautas yra sakęs, kad žmonijos technologijos “nė iš tolo neprilygsta” svetimeivių technologijoms, ir jei jie būtų nusiteikę priešiškai, žmonijos civilizacija jau būtų seniai nušluota nuo Žemės paviršiaus.

 

Skeptiškai E. Mitchello pasisakymus vertinantis buvęs JAV Gynybos departamento NSO tyrėjas Nickas Pope atkreipia dėmesį, jog buvusio astronauto argumentai – perpasakotos kalbos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Net jei E. Mitchello šaltiniai būtų patikimi, ar galime būti tikri, kad jie turėjo leidimą sužinoti slaptą informaciją?” – klausia N. Pope.

 

NSO išpažinėjai nurodo, kad NSO fenomeno atsiradimas netrukus po to, kai buvo sukurtas atominis ginklas ir raketinės technologijos, nebuvo atsitiktinis, o vizitų į Žemę metu buvo mėginama nuo branduolinio siautėjimo apsaugoti artimiausias kosmines apylinkes.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Net jei virš karinių poligonų buvo pastebėta NSO, tai dar nereiškia, kad jie – nežemiškos kilmės. Tai – tik neatpažinti skraidantys objektai, – nesutinka N. Pope. – Jais galėjo būti ir neidentifikuoti slapti orlaiviai, bepilotės skraidyklės ir pan. O man šiame šurmulyje juokingiausia, kad sąmokslo teorijų išpažinėjai tiki E. Mitchello kalbomis apie ateivius, bet netiki misijomis į Mėnulį, kuriose jis dalyvavo.”

 

Aeronautikos inžinerijos bakalauras, aeronautikos mokslų daktaras E. Mitchellas sako, kad istorija apie ateivius Rosvele buvo tikra ir iš tikrųjų slepiama.

 

“Viskas pradeda iškilti viešumon, – prieš kelerius metus vienoje laidoje kalbėjo buvęs astronautas. – Manau, netrukus bus atskleista visa tiesa.”

 

NASA tokius buvusio savo darbuotojo pareiškimus pakomentavo lakoniškai: “NASA netyrinėja NSO ir nėra susijusi su jokia ateivių ar nežemiškos gyvybės dangstymo kampanija, kad ir kur tie ateiviai būtų – čia, Žemėje ar kur nors visatoje. Dr. E. Mitchellas – šaunus amerikietis, tačiau mes nebūtinai sutinkame su jo nuomone šiais klausimais.”

 



 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
gal kam padės atsibusti?

Šiek tiek priešnuodžių masiniam vergų kvailinimui:

http://www.lzskelbimai.com/s/puikus-vaistai-smegenu-plovimo-212021

Vyras

Tie, kas susidūrę su slaptosiomis tarnybomis, ne retai neneigia, jog ateiviai žemėje lankėsi ne pirmą kartą.

NSOOO

Tai va as tuo tikrai neabejoju

Taip pat skaitykite