Amerikietis nusižudė po to, kai gavo SMS nuo savo mirusios žmonos

ghost_shape37-metų amerikietis kuris žiniasklaidoje įvardinamas kaip Johnas K., nusižudė po to, kai gavo SMS nuo savo mirusios žmonos.

 

Johnas paslaptingą žinutę gavo liepos 24 d., o po kelių dienų pakėlė prieš save ranką.

 

Vyras žmonos mirties metinių vakarą į savo telefoną gavo kraupią žinutę kurioje buvo rašoma: „Čia labai gerai. Aš tavęs lauksiu tiek kiek reikės. Iki susitikimo.“

 

Įdomu, kad žinutė buvo atsiųsta iš amerikiečio mirusios žmonos numerio, kurį vyras vis dar nebuvo ištrynęs iš savo telefono.

 

Apie paslaptingą žinutę 37-metis papasakojo savo vaikams.

 

„Tėtis buvo kaip apsėstas tos žinutes. Nors mes su broliu aiškinome jam, kad tai tikriausiai ryšio klaida, jis buvo įsitikinės, kad tai jam parašė mama iš ano pasaulio.“ – žiniasklaidai teigė vyriškio dukra.

 

„Penktadienio vakarą kai gavo žinutę jis tarsi pasikeitė. Kelias dienas negalėjome su juo susikalbėti. O trečiadieni radome jį pasikorusi virtuvėje.“ – su ašaromis akyse kalbėjo amerikiecio sūnus.

 

Tyrėjai kurie narplioja šį keistą įvykį spaudos konferencijoje pareiškė, kad tai greičiausiai buvo techninė mobiliojo ryšio klaida, o žinutė matomai buvo skirta visiškai kitam asmeniui. Tiesa iki šiol nesuprantama kodėl įvyko toks atsitiktinumas, kadangi numeris kuris priklausė vyro žmonai vis dar buvo aktyvus ir pašaliniams nebuvo perleistas.

 

„Gyvenime pasitako įvairių atsitiktinumų. Gaila, kad šį kartą atsitiktinumas buvo tragiškas.“ – pareiškė įvykio tyrėjas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Taip nebuna čia tikra nesamone

hahaHa

ten gi lietuviai is zonos bande isdurt,galvojo saibu patrauk,o va kas gavos

wrong

Nieko čia neįtikėtino, ne pirmas ir ne paskutinis atvejis kai tokiu arba analogiškais būdais apie save praneša mirusieji. Nėra abejonių kad tai tikrai buvo jokia ne ,,ryšio klaida”. Skeptikai tegul toliau loja savo dūdelę, nes jų sąpalionės nieko nereiškia. Pažiūrėsim ką jie los tada, kai jiems atsitiks tokie dalykai…

:D

turbut dabar visiems skeptikams linki to paties ane?

zipphead

mirusios moters vaikai sumanė papokštauti ir prieš mirties metines tėvui iš motinos telefono, kuris gulėjo stalčiuje, išsiuntė tokią žinutę, bet tik nenumatė, kad tėvas bus toks skystas ir puls kartis…

:D

geri pokstai is vaiku puses…manau,kad cia nusisnekejai kaip reikalas

aa

ar tik nebus filmo “Unfriended” reklama visa sita istorija :)? pacio filmo istorija ir pati ivykio data viskas tip top…

sakyciau

visiska nesamone

sakyciau

kam rasyt sms zinute ble? :D tai paimtu ir pasirodytu ir tiek nu,o cia matai sms ble atsiunte :D juokingiausia tai kad atsiranda durniu kurie patiki tokiais dalykais

gryna

nesamone

Puzas

Kas tuo netikit tai ir nekomentuokit

Kaip nekeista anapusinis pasaulis

Kažkokiu būdu sugeba kai kada komunikuoti su mūsu pasaulio žmonėmis telekomunikacijų pagalba,televizijos,magnetofono,telefono,o dabar yra atvejų net kompiuterio.
Maqno tėvas buvo jau mires kaletas metų kai sesuo pakėlė telefono ragelį ir po kelių sekundžių jį perbalusi metė jį žemėn… paklausiau kas yra o ji drebančiu balsu pasakė kad ką tik skambino jai tėvas.Ji turėjo sunelį vardu Evaldas,o tėvas jį gyvas būdamas kažkodėl vadindavo Osvaldu, sakė kad jis paklausė kaip laikosi Osvaldėlis…Kadangi tik jis vienas jį taip vadindavo ji suprato kas skambina.

Taip pat skaitykite