Vokietija priversta paviešinti slaptus NSO dokumentus

ufofilesVokietijos vyriausybė iš Aukščiausiojo Teismo gavo įsaką paviešinti visus slaptus NSO dokumentus. Dar visai neseniai, 2008-aisiais tokių dokumentų egzistavimas buvo paneigtas, tačiau vienas NSO entuziastų įrodė, kad yra kitaip ir dabar reikalauja slaptų įrašų paviešinimo.

 

2008-aisiais Vokietijos vidaus reikalų ministras prof. Wolfgangas Schauble Vokietijos tvirtino, jog šalies vyriausybė niekuomet netyrinėjo NSO, tačiau 2009-aisiais, itin šia sritimi besidomintis entuziastas Robertas Fleischeris sužinojo, kad vis dėlto, valdžia tyrinėjo nepažįstamus dangaus kūnus.

 

Galiausiai tai įrodžius, Aukščiausiasis Teismas įsakė Budenstagui (Vokietijos žemiesiems teismo rūmams, red. past.) paviešinti slaptus įrašus. Kol kas tiksli informacijos skelbimo data dar neskelbiama, tačiau visi jos entuziastingai laukia.

 

NSO tyrėjus, be abejo, nudžiugino žinia apie informaciją, kuri greitu metu bus paviešinta, tačiau visgi, jie nėra labai optimistiški – slapta informacija gali būti ir ne tokia intriguojanti, kaip daugelis tikisi.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite