Prie Stounhendžo dronas nufilmavo ateivių paliktus ženklus?

javu-laukaiPrieš kelias dienas skraidyklių (dronų) mėgėjas iš Jungtinės Karalystės nufilmavo netoli Stounhendžo esančiame javų lauke, milžiniškus paslaptingus ornamentus.

 

Spėjama, kad paslaptingi ženklai atsirado vos per vieną naktį, kadangi vasaros metu ten dažnai skraido sraigtasparniai su turistais, tad jeigu ženklai būtų pastebėti, apie juos būtų pranešta anksčiau.

 

Kai kurie ufologai ir kiti paranormalių reiškinių ekspertai įsitikinę, kad atsirandantys paslaptingi ženklai kurie dažnai matomi net iš kosmoso yra ateivių paliekamos žinutės žmonėms.

 

Paslaptingus ženklus buvo bandyta aiškinti oro sūkuriais, geoaktyviomis zonomis, statinės elektros laukų arba senovės paminklų (tokių, kaip Stounhendžas) poveikiu – tačiau visi jie nebuvo pakankami. Tačiau susikaupė nemažai sąsajų su NSO.

 

Kartu NSO ryšį su javų ratais parodo ir liudijimai, kad figūroms susidarant gesdavo automobilių varikliai, būdavo elektros tiekimo sutrikimų, būdavo radijo ir TV trikdžių, keistai elgdavosi gyvūnai, – t.y. požymiai, pastebimi ir NSO pasirodymų metu. Tyrimai rodo, kad ratų viduje buvę augalai savo chemine sudėtimi skirdavosi nuo greta augusių.

 

Stounhendžas (Stonehenge) tai vienas iš garsiausių Europoje priešistorinių paminklų, magiška ir mistinė vieta. Spėjama, jog ši ritualinė vieta buvo pastatyta maždaug apie 3000 m. pr. Kr. Tiksli objekto paskirtis yra iki šiol ginčų objektas.

 


 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
JUSTINAS

yra samdytu zmoniu daromi kurie toli grazu neprilygsta tikriesiams ir kurie dauguma siauraprociu skeptiku itikina jog visa tai isgalvota,pats geriausias budas masems nuramint ,tiesa nuslept,nepasiduokit smegenu plovimui tyrinekit patys issamiai ir suvoksit kad zmonija 90% jos nenutuokia kas is tikruju dedasi.

xxx

Stounhendžas – jau nebezino kaip beliaupsint tos savo akmenu kruvos kuria SMARKIAI restauravo apie 1950 metus, tiksliau neatmenu bet vietiniai anglai ta zino, na ir internete berods maciau kazkur. O kas liecia visoki “mena” laukuose tai manau arba zmogenai[kuom nlb tikiu, zaidzia] arba kazkas su kazkokiu satelitu kvailioja, ir tiek … Tikrai nemanau kad ateiviai cia esantys tukstancius metu, uzsiims vaiku darzelio uzsiemimais.

;D

cia nesuprasi…vieni stumia,kad cia tipo patys zmones tai daro,kad pritrauktu demesio ir is to uzdirbtu….kiti sako,kad tai per nakti vargu ar padarysi ir pan ir kad cia ateiviu zenklai…bet kam jiems rodyt kazkokius zenklus ??? paimtu tiesiog nusileistu ateitu kazkur kur reik ir pasakytu ka nori pasakyt,o ne kazkokiais simboliais zaistu…

Itariu

Isiziurejus matyti,kad kazkas nori ispeti anglus apie Musulmonu puolima :D labai jau daug pusmenuliu :D net kryptis nurodyta :D

NSOOO

KOSMO

Taip pat skaitykite