Praktinė druskos magija

Druskos istorija - tai žmonijos istorijos sinonimas. Visų tautų kultūrose druska vienaip ar kitaip atsispindi tautosakoje bei kasdienio gyvenimo papročiuose, posakiuose, prietaruose (netyčia papylęs druską gali susilaukti nesėkmės, o kad nenužiūrėtų bloga akis, reiktų sviesti žiupsnelį druskos per kairį petį). Druskos svarbą žmonių gyvenime rodo ir tas faktas, jog senovės tautos ją naudojo kaip piniginį ekvivalentą. Garbingi svečiai taip pat sutinkami su duona ir druska. Senolių išmintis sako, jo nepažinsi žmogaus, kol pūdo (16 kg) druskos kartu su juo nesuvalgysi (apskaičiavus pagal kasdien sunaudojamos druskos kiekio normas, toks kiekis dviese turėtų būti įveiktas per 3-4 metus). Jau Biblijoje gerbtino žmogaus sinonimas įvardijamas Visų tautų kultūrose druska vienaip ar kitaip atsispindi tautosakoje bei kasdienio gyvenimo papročiuose, posakiuose, prietaruose (netyčia papylęs druską gali susilaukti nesėkmės, o kad nenužiūrėtų bloga akis, reiktų sviesti žiupsnelį druskos per kairį petį). Druskos svarbą žmonių gyvenime rodo ir tas faktas, jog senovės tautos ją naudojo kaip piniginį ekvivalentą.
 
Taigi druskos vaidmenį taip pat sutinkame ir ezoterikoje, praktinėje buityje. Druska padeda atgauti mums stiprybę, gydo skyles astraliniame kūne. Nenuostabu, kad mūsų protėviai imdavo druskos į kelią kaip talismaną. O “nešvariuose” patalpose ar plotuose mesdavo druską per petį, kad blogio jėgos negalėtų pakenkti žmonėms. Druska naudojama ir stebuklingiems ritualams, pvz. balti kristalai sugrąžina laimę, pašalina iš žmogaus negatyvą,druska valo blogų daiktų energetiką.
 
Druska saugo nuo blogos akies ir neigiamos energijos. Turbut ne vienam yra pasitaikę, jog namuose turite priimti ir nepageidaujamus svečius. Taigi, norėdami apsisaugoti nuo „blogos akies“ atėjus nepageidaujamam žmogui į namus padėkite ant stalo atvirą druskinę. Druska “slopina” neigiamos energijos, pašalina blogos akies. Ir blogi nepageidaujamų svečių palinkėjimai, grįžta tiems kas juos siunčia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Druska gydo – saugo nuo baisių sapnų ir nemigos. Jei jūsų zodiako ženklas Vėžys, Skorpionas, Žuvys, Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis, vandenyje ištirpinkite tris žiupsnelius druskos, nakčiai pastatykite vieną indą su tirpalu galvūgalyje, kitą – kojūgalyje. Gimusiems po Avino, Jaučio, Liūto, Mergelės, Šaulio ar Ožiaragio ženklu reikia pastatyti galvūgalyje ir kojūgalyje po lėkštelę su sausa druska. Ryte druską ar sūrų vandenį reikia išpilti į tualetą. Padarykite šią procedūrą tris naktis iš eilės, tada mie-gosite giliai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jei jūsų Vyrą kažkas tarsi užbūrė. Jis pamiršo savo mylimą moterį ar sužadėtinę ir visą ligtolinį gyvenimą, laisvalaikį leidžia su draugais ir draugėmis. Jei moteriai pavyks nors trumpam įsiterpti į tą kompaniją ir vakarėlio metu visiems sėdint prie stalo papilti ant jo druskos, vyras „grįš“ į save ir savo ankstesnį gyvenimą.

 

Jeigu žmogus pajunta, kad turi priešą, linkintį jam bloga, jam reikia paimti saują druskos ir beriant į ugnį tarti tokius žodžius: „Kaip tu man, taip aš tau“. Sakoma, kad to, kuris linkėjo bloga, liežuvį spuogais išbers.

 

Norint išsiaiškinti, ar namuose nėra piktosios dvasios arba iš karto ją išvaryti, tarp 11 ir 12 val. (dieną) paimkite švarią metalinę keptuvę (tefloninę ar emaliuotą sugadinsite), užkaiskite ant kaitrios viryklės ir užberkite ploną sluoksnį druskos. Druską reikia kaitinti nuo vienos iki trijų valandų. Jeigu namuose yra nešvarios energijos, druskoje atsiras tamsių dėmių. Kai piktoji dvasia palieka namus, druska pašviesėja. Patariama pereiti su karšta keptuve po visus kambarius, kad apvalytumėte energiją. Mieste tokį „valymą“ su druska geriausia atlikti kas savaitę.

 

Kartais nei iš šio, nei iš to pradeda lankyti visokios smulkios ir rimtesnės finansinės nesėkmės. Tai gali reikšti, kad jus nužiūrėjo bloga akis. Geriausiai šio blogio atsikratyti padeda druska. Įpilkite jos į lėkštutę, o ant viršaus padėkite piniginę. Mintyse ar garsiai paprašykite, kad visos negerovės, nesėkmės ir skurdas paliktų jūsų namus ir piniginę. Palaikykite šį darinį iki ryto, tuomet piniginę pasiimkite, o druską išpilkite lauk – už savo namų sienų.

 

Jeigu namuose yra katė, jokiu būdu neleisti jai palaižyti druskos, žinoma, jeigu ji mėgsta ją laižyti. Tikima, kad katei palaižius druskos namus ištiks devynios nelaimės. Tiek pat laimių bus namuose, jeigu druską palaižys šuo. Šuniui ant liežuvio galo galima patiems užberti druskos – tuomet sėkmė irgi lydės.

 

Na ir dažniausiai mūsuose sutinkamas druskos naudojimo būdas maiste. sSūdydami maistą, ypač sriubas ir padažus, stenkitės kalbėti ir galvoti tik apie gerus dalykus – atsiminkite, kad jūsų palinkėjimai įsirašo į patiekalo energetiką. Pikti žodžiai gali sutrikdyti skrandžio veiklą, o pozityviai paruoštas maistas padeda išsaugoti kūno ir sielos sveikatą.

 

Straipsnio autorė: Ingrida Kliaubaite, Magijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Paslaptis

Koks burtas padėtų atsikratyti priešų?

Anonimas

Kas moka burti?

Keretoja

Atlieku įvairius kerėjimus už nedidelę kainą.
whitemagicworld57@yahoo.com

lol

Kliedesiai

Taip pat skaitykite