Klivlendo gyventojai nufilmavo milžinišką NSO erdvėlaivį

nso-paslaptisKlivlendo (Ohajo valstija) gyventojai tapo stulbinančio įvykio liudininkais. Liepos 4 d. virš judraus kelio, daug tuo metu važiuojančių žmonių pametė tai, ko gyvenime tikriausiai nepamirš.

 

Maždaug keliasdešimties metrų aukštyje vienoje vietoje kabėjo milžiniškas cilindro formos neatpažintas objektas kuris skleidė šviesą. Po kelių akimirkų iš paslaptingo erdvėlaivio išskrido keli mažesni šviečiantys objektai.

 

Liudininkai teigia, kad cilindro formos NSO galėjo būti apie 20-40 metrų ilgio.

 

Ufologai teigia, kad jokių kalbų apie klastotes negali būti. Vaizdo įrašų ekspertai kurie peržiūrėjo visus įrašus teigia, kad jokių klastotės požymių neaptiko. Kad reiškinys buvo autentiškas, liudija ir tai, kad milžinišką erdvėlaivį nufilmavo net keliasdešimt žmonių iš įvairių vietų.

 

Organizacijos kurios tiria NSO reiškinius kreipėsi į oro erdvės apsaugos tarnybą, tačiau iki šiol jokių duomenų apie tuo metu buvusius lektuvus ar skraidančias transporto priemones nesulaukė.

 


 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
KSL

Tokias sviesas danguje ir as pats esu mates pries 2 metus. Danguje matesi apie 6 orandzines – raudonos svieseles. Po keliu minuciu, svieseles isnyko. Tai negali buti jokie zibintai ar dar kas, kadangi jie judejo is vienos vietos i kita labai greitai. Tuo labiau tokiu sviesu danguje pastebima ir uzfiksuokama vis daugiau, visame pasaulyje. As asmeniskai isitikines, kad tai – nezemiska gyvybe.

to NSOOO

Debilas konkretus, visu pirma ta skraidykle, kaip tu ja vadini, yra pilotuojama. Antras dalykas – jai skristi nakti greiciausiai yra neimanoma, trecia – vietoje kyboti taip pat neimanoma. Kad paprasta bepilote skraidykle buvo, butu galima teigti, bet ir tai, tokio dydzio, virs greitkelio? Jei tai ir bepilote skraidykle tikrai ne civilio, o karo pramones. Bet velgi, kodel ji testuojama virs civiliu galvu, o ne kokiam karo poligone? Taigi, jei tai ne civiliu ir ne karine technika, tuomet kas? Tokio dydzio objektas nelabai isivaizduojamas, jei kas butu turejes naktinio matymo kamera, butu buve galima suprasti, bent kas per forma sio objekto.… Skaityti daugiau »

NSOOO

Nesamone kam UFO sviesos :D Cia bus ta bepilote skraidykle kur paleista viena ant saules bateriju ,kur apskrido visa zeme.

Taip pat skaitykite