Kinijoje rastas septynmetis-Mauglis, kurį augino kiaulės

septynmetis-mauglisKinijos visuomenė buvo šokiruota po to kai socialiniai darbuotojai rado tarp kiaulių auganti septynmetį berniuką.

 

Nežmoniškomis sąlygomis gyvenęs mažylis šiuo metu yra vaikų globos įstaigoje, praneša ICrossChina.

 

Socialiniai darbuotojai gavo pranešimą, kad Fangyu Kinijos provincijoje galimai šalia vieno namo fermos kartu su gyvūnais auga ir vaikas. Atvykę specialistai negalėjo patikėti savo akimis kai pamatė mieganti šalia kiaulių mažametį.

 

Septynmetis berniukas nekalba ir neprileidžia prie savęs žmonių.

 

Pranešama, kad mažametis nė karto nebuvo tarp savo amžiaus vaikų arba kitų žmonių. Fermos šeimininkai kurie ir yra biologiniai berniuko tėvai nieko pas save neįleisdavo, nebendravo su kaimynais. Septynmetis moka imituoti tik kiaulių garsus. Žmonių kalbos jis nesupranta.

 

Žurnalistai sužinojo, kad “berniuko Mauglio” motina iš viso pagimdė keturis vaikus, tačiau išgyveno tik šis septynmetis. Nenorėdami jo auklėti, tėvai berniuką atidavė kiaulėms. Specialistų nuostabai šie gyvūnai priėme žmogų į savo gretas, dalinosi maistu, o naktimis šildė, kad mažametis nesušaltu.

 

septynmetis-mauglis2

 

Kinijos pareigūnų žiniasklaidos atstovai tvirtina, kad septynmečio tėvams už vaiko nepriežiūrą grėsia bauda.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vieniems vaikams, kuriems diagnozuotas Mauglio sindromas, sėkmingai pavyksta grįžti į žmonių bendruomenę, o kitiems tai baigiasi tragiškai.

 

Vienoje iš Afrikos šalių dvi seseris “augino” vilkų gauja, tačiau kai jos buvo paimtos iš gyvunų išgyventi tarp žmonių joms taip ir nepavyko – jaunesnioji mirė iškart, o vyresnioji – po kelerių metų, taip ir neišmokusi kalbėti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite