Kazachstano gyventojus šokiravo paslaptingas juodas žiedas danguje

paslaptingas-ziedasPraetais metais nepaaiškinamas juodas žiedas buvo pasirodęs Vorvikšyro grafystėje (Anglija), o visai neseniai ir Kazachstano gyventojai tapo to pačio paslaptingo reiškinio liudytojais.

 

Panašiai kaip ir Anglijoje pakybojęs tarp debesų, mįslingasis žiedas staiga pradingo. Gyventojai teigia, kad žiedas buvo matomas apie 15 minučių.

 

Šalies meteorologai aiškina, kad su orais toks reiškinyes niekaip negali būti susijęs. Vietos gaisrininkų teigimu, apylinkėse tuo metu irgi nebuvo jokių gaisrų.

 

Kol kas jokio racionalaus mokslinio paaiškinimo niekas nepateikė, tačiau versijų susilaukta jau įvairių, pradedant nuo karinių technologijų bandymų iki ateivių.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mr N.

Youtubei yra pora video, kaip žmones, ten kažkaip kažkokia sprogtančią medžiagą padaro, kuri kai sprogsta ore palieka tokius rutulius

pff

nuo zemes kyla,matosi dar dumai

aik aik

Taip pat skaitykite