Ką daryti, kad susapnuotas košmaras neišsipildytų?

sapnai-kosmaraiNuo senų senovės žmonės domėjosi sapnais. Senovės graikai, romėnai ir babiloniečiai teikė didelę reikšmę sapnams, ypač mūšio išvakarėse. XX a. psichoanalitikas Zigmundas Froidas pasakė, kad sapnai – „karališkasis kelias į pasąmonę“, jis domėjosi sapnais, teigė, kad tai simboliais užkoduota informacija į įvykius kurie gali mūsų laukti ateityje.

 

Tikriausiai kiekvienam pažįstamas jausmas kai nubundame išmušti prakaito nes prisapnavo košmaras. Blogas sapnas gali sugadinti ne tik nuotaiką, tačiau ir visą dieną. Jis neina iš galvos, sėja nerimą, trukdo dirbti. Pradedame uždavinėti sau klausimus, ieškome atsakymų ir tikimės, kad sapno scenarijus nevirs realybė. Ką tokiu atveju daryti?

 

Svarbiausia taisyklė – niekam nepasakoti savo baisių sapnų. Tačiau jeigu norisi pasidalinti nemaloniu sapnu, kad palengvėtų, pasidalinkite juo su vėju. Pradarykite langą ir papasakokite jam savo sapną ir paprašykite nunešti jį tolyn.

 

Nubudus nuo košmaro, prieikite prie lango ir pasakykite: “Kur naktis, ten ir sapnas. Amen.“ Kelias sekundes pažiūrėkite per langą ir pasiūsti sapną dangun įsivaizduojant, kaip jis ten ištirpsta. Galima rankomis atlikti nuvarymo gestus.

 

Po baisaus sapno, su niekuo nekalbant, eikite į virtuvę, prisipilkite stiklinę vandens ir meskite į ją žiupsnelį druskos. Išmaišykite kalbant: „Kaip druska tirpsta vandeny, taip ir mano sapnas išeina be pėdsakų ir poveikio. Lai bus taip!”. Vandenį išpilkite į tualetą, o stiklinę ir šaukštuką išplaukite.

 

Tikintisiems rekomenduojame perskaityti 90-tą Psalmę. Tie, kurie dažnai skaito šią stiprią maldą, žino, kad ji nuima bet kurias baimes ir esant pavojui veikia kaip stipri apsauga.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei sapnas neduoda ramybės visą dieną, atlikite paprastą ritualą: nupieškite ant lapo kokį nors simbolį iš sapno. Tik nepieškite smulkmenų-užteks vieno žodžio ir scheminės figūrėlės. Sudeginkit piešinuką ir pelenus nuleiskite į tualetą.

 

Parengė: Jelena Jasevič, pasidalino: Laura Vin, Magijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Cipsas

Ne, tai is pavadinimo taip atrodo, kad tipo pagieza susapnavai ir tipo ateis ji.

Taip pat skaitykite