Agresyvios astralinės lervos – kas jos ir kaip apsisaugoti?

astraliniai-parazitaiVienas iš labiausiai paplitusių astralinių būtybių pavadinimų yra lervos. Astralinės lervos tai energoinformacinis parazitas, kuris laikosi mūsų subtiliąjam kūne ir maitinasi jo psichoenergija. Tokie „gyventojai“ tampa daugelio ligų priežastimi ir priklausomybėmis. Lervos užprogramuotos valgyti, tad jos neturi pakankamai intelekto bei negali manipuliuoti protais.

 

Simptomai informuojantys apie lervų būvimą

 

Bet koks žmogus, kuris gyvena negatyviais prisiminimais ir baimėmis dėl ateities, turi energetinių parazitų, kuriuos maitina. Tos būtybės ne tik geria energiją, bet ir pritraukia aplinkybes pagal to žmogaus būseną. Žmogus turintis tokių lervų dažnai būna jautrus, piktas, dirglus, nelankstus, kategoriškas, lengvai įsižeidžiantis, nevengiantis stikliuko, tabako, mėgstantis azartinius užsiėmimus ir t. t. Lervos buvimą apibūdina keletas žemiau nurodytų priežasčių, ypač, jei yra bent vienas iš pirmų keturių:

 

1. Jūs turite priklausomybę ar žalingą įprotį. Ypač, jei tai neatneša jokio malonumo, bet be to negalite gyventi.
2. Jūs turite psichoemocinių problemų. Pavyzdžiui polinkis į depresiją, suirzimas, pyktis, baimės ir tt.
3. Jums sapnuojasi varginantys sapnai-košmarai, neramūs ar erotiniai.
4. Ryte Jūs atsikeliate iš lovos pavargęs ir apatiškas, todėl Jums tenka gerti kavą arba imtis kitų priemonių, kad atsigautumėt.
5. Jus kamuoja periodiniai skausmai pakaušyje ir nugaroje.
6. Dažnai šąla rankų ir kojų pirštai.
7. Regėjimas kartais tampa kaip per rūką.
8. Kai kada būna skausmingi ar „čiulpiamieji“ pojūčiai pilve.
9. Inkstų srityje jaučiamas sunkumas ar šaltis.

 

Žmogui atrodo, kad jam nesiseka, kad Kūrėjas ji baudžia, kad kažkokios anapusinės jėgos jam neleidžia pasiekti tikslų ar būti savimi. Iš tikrųjų jis pats sau neleidžia daryti, maitindamas savo astralinę fauną.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Užsikrėtęs tokiais parazitais žmogus labai greitai degraduoja. Atskirais atvejais lervos gali maitinti žmogų sava energija, jeigu jam numatoma tam tikra „užduotis“: prieiti prie oponento ir išprovokuoti nervingai diskusijai, priversti pasijausti menkaverčiu, kaltu ir t. t. Lervos lengvai pasišalina, jeigu žmogus pradeda daugiau dėmesio skirti sau, jeigu jis pradeda domėtis dvasiniais dalykais, gyvena, masto, kalba ir maitinasi sveikai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kaip galima atsikratyti astralinių lervų?

 

Ši praktika saugi ir naudinga, kaip rankų plovimas. Atkreipiame dėmesį, kad ją galima naudoti tiek sau, tiek kitiems. Ir jiems nebūtina žinoti, ką darote. Esminiu dalyku yra jų pačių prašymas padėti, kitaip gali suveikti dėsnis-neprašo-nelysk. Be atsiklausimo, valyti galima tik kraujo ryšį turintiems giminaičiams, artimiesiems, vyrui ir žmonai (draugai, merginos į tą kategoriją nepatenka).

 

– Patogiai įsitaisykite, atsipaliduokite ir įsivaizduokite, kad esate užklotas dideliu medžiagos gabalu, kuris klojasi aplink Jus ant grindų. Jei valote kitą žmogų, reikia daryti tą patį, tik vietoj savęs įsivaizduoti jį.

 

-Įsivaizduokite, kad ta medžiaga įsigėrusi bet kokios degios medžiagos, pavyzdžiui – spiritu ar benzinu. Pasistenkite įsivaizduoti ir pajusti drėgną medžiagą ir kvapą.

 

-Įsivaizduokite, kad padegate tą medžiagą ir ji dega mėlyna liepsna išorėje ir nedaro Jums jokio poveikio ar žalos. Medžiagos kraštai kyla ir pabaigoje ji pilnai pakelta virš galvos.

 

-Kelkite ir toliau medžiagos kraštus, kol susidarys tarytum konteineris, kuriame viduje dega liepsna.

 

-Suspauskite tą konteinerį iki riešuto dydžio, didinant temperatūrą viduje ir ryškumą.

 

-Įsivaizduokite, kad grindyse atsidarė praraja iki paties žemės centro, kuriame labai karšta ir aukštas slėgis. Įmeskite ten tą „riešutą“ ir uždarykite prarają.

 

Žmogus lervomis gali atsikratyti net nežinodamas, kad jų turi, tiesiog kontrastinio dušo, pirties, masažų, fizinių pratimų, dietų ar sveiko gyvenimo būdo dėka. Bet jos lygiai taip pat lengvai gali ir prilipti, jeigu atsiranda įtampą keliančių dalykų.

 

Išsivadavimo simptomai nuo lervos

 

Sužinoti ar pavyko panaudoti psichotechniką lervų atsikratymui galima pagal šiuos simptomus.

 

– Šilumos banga pereina per kūną.
– Šiluma nueis per pakaušį ir nugarą.
– Rankų ir kojų pirštai taps šiltesni.
– Atsiras šilumos pojūtis Saulės rezginio srityje.
– Atsiras jausmas, kad nuo nugaros nukrito našta, sunkumas.
– Momentiniai galvos skausmai iš karto praeis.
– Atsilaisvinsite nuo psichoemocinių problemų.
– Neliks priklausomybių ir žalingų įpročių.
– Neliks blogų sapnų.
– Bus gera savijauta ryte.

 

Straipsnis verstas iš vedica.ru, vertė: Laura Vin (Magijos Šaltinis)‎, papildyta Gintaro Mikšiūno informacija.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite