9 žmonių tipai pagal Hinduizmą

hinduizmasHinduizmas tai religija, atsiradusi Indijos subkontinente. Tai trečia pagal tikinčiųjų skaičių religija pasaulyje po krikščionybės ir islamo. Lyginant su kitomis didžiosiomis religijomis, hinduizmui būdinga nuolatinė kaita ir plėtra. Kai kurie tyrinėtojai tikina, kad vedose (Hinduizmo šventosios knygos) galima rasti aprašytus 9 žmonių tipus, kurie tiksliai atspindi žmonių charakterį ir bruožus. Tad, kokiam žmonių tipui priklausote Jūs?

 

1. Yra žmonės – VĖJAS. Šiandien čia, rytoj kitur. Nieko nėra tvirto ir pastovaus. Pramogos keičia viena kitą, niekur ilgai jie neužsilaiko.

 

2. Yra žmonės – GĖLĖS. Su jais reikia būti labai atsargiems. Saugoti ir ginti nuo bet kokių oro permainų, nes jie lepūs ir sužeidžiami. Bet šitame lepume yra savotiškas žavesys ir patrauklumas – jie leidžia savimi rūpintis ir pačiam jaustis stipriam.

 

3. Yra žmonės – BIBLIOTEKININKAI. Iš jų visada galima ko nors pasimokyti, atveri naujus žinių horizontus, ypač, jei būsi kantrus ir netingėsi sugaišti daug laisvo laiko.

 

4. Yra žmonės – LABIRINTAI. Jie nenuspėjami, niekada nesugebėsi atspėti, kas laukia už posūkio ir į kokias džiungles nuves santykiai su jais. Bet kuo sunkesnė mįslė, tuo įdomesnis jos išaiškinimo procesas.

 

5. Yra žmonės – ŽALIOS LANKOS. su jais jauku ir saugu, būdamas su jais gali šone palikti visas savo problemas ir sunkumus. Visada pasiseka atsipalaiduoti ir pailsėti, nors minutei pamiršti, kad už lango lietus ir šlapdriba, o kriauklėje laukia neplauti indai.

 

6. Yra žmonės – FEJERVERKAI. Jų temperamentas sproginėjantis, ir jie dovanoja šventės pojūčius, pojūčius pilnaverčio gyvenimo, nesibaigiančio karnavalo, tol, kol užteks jėgų. Būk laimingas, juk laikas lekia taip greitai…
7. Yra žmonės – GRANITAS. Jais visada gali pasitikėti, tikėti, kad esi apsaugotas ir negali atsitikti nieko blogo. Yra kuo pasitikėti ir į ką atsiremti sunkioje situacijoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

8. Yra žmonės – BEDUGNĖS. Žinai, kad blogai baigsis, bet vis traukia, traukia, Pažvelgti žemyn, nuo krašto, paliesti ranka nepatirta.

 

9. Yra žmonės – BRILIANTAI. Tu į jį žiūri, ir visada atsiveria nauja žmogaus pusė. Neigiama ar teigiama. Argi tai svarbu? Tiesiog žaviesi ir tiri.

 

Autorė: Roma Viciene, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite