Ypatingas Joninių ritualas

joniniu-ritualasJoninių naktis tai ypatingas metas ir transformacija gamtoje kuri gali labai stipriai pakeisti mūsų gyvenimą, padėdamas atsisakyti tų skausmingų dalykų, kuriuos jau patyrėme, išmokome, bet nesugebame paleisti.

 

Šis vakaras ir artėjanti naktis bei diena – pats tinkamiausias laikas tam. Sukurkime laužą, deginkime ugnį lauke, židinyje ar bent prišaukime ją su žvakės liepsnele. Šioje ugnyje sunyks didžiuma mūsų bėdų, skausmo ir kančios, jei dar tokios turime.

 

Tad ugnis bus puiki mūsų pagalbininkė šį metą,- duokime jai darbo ir veiklos gražindami jai tai, ko nebenorime neštis su savimi savo Kelyje. Medituokime į ugnį, matykime ten sudegančius pačius baisiausius savo košmarus, blogybes ir skausmą.

 

Paskui nepamirškime vandens, nes tik jis nuslopins ugnies kaitrą ir deginimą, tik jis nuplaus tai, ko nebenorime tęsti, nuskaidrins mūsų buvimą leisdamas atsiverti naujajam “Aš”.

 

Įbriskime į bėgantį, judantį vandenį: upelį, ežerą, jūrą, dušą… Pasinerkime į jį prašydami:

 

“Vandens dvasia, prašau išlaisvink mane nuo…”.

 

Kartokime tai savo mintyse 3 kartus, su kiekvienu pasakymu pasinerdami į vandeni visu kūnu ir galva.
Jeigu visiškai neturime galimybių nuvykti prie gyvo vandens telkinio, prisipilkime kibirą vandens ir jį užsipilkime ant savęs, tai kartokime 3 kartus išsakydami savo prašymą…

 

Na ir žinoma, užbaigę savo ritualus pasistenkime pajusti širdyje meilę mus supančiai aplinkai, gamtai, Žemei ir sau. Dėkokime mintimis už tai kad esame, už tai kad patiriame gyvenimo skonį, kad esame globojami ir mylimi.

 

Inf. šaltinis: www.kosmoenergetika.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
As

Ar as tik vienas pamaciau veida lauze ?????

Taip pat skaitykite