TKS nufilmavo 3 NSO erdvėlaivius paliekančius Žemę

tks-3-objektaiInternautai kurie tiesiogiai stebėjo vaizdo transliaciją iš tarptautinės kosminės stoties buvo priblokšti kai pastebėjo tris NSO erdvėlaivius paliekančius Žemę iš skirtingų vietų. Dar daugiau paslaptingumo įnešė NASA, kuri kelios sekundės po paslaptingų objektų pasirodymo išjungė tiesioginę transliaciją.

 

Vaizdo įraše aiškiai matomi 3 pulsuojantys objektai kurie dideliu greičiu palieka Žemę ir nuskrenda į kosmoso platybes. Paaiškėjo, kad tą dieną kai buvo nufilmuoti neatpažinti objektai jokia kosmoso agentūra nevykdė jokių naujų raketinių bandymų.

 

Ufologai tvirtina, kad matomi tolumoje objektai galėjo būti ganėtinai dideli, tačiau greičiausiai patys jokios šviesos neskleidė, o pulsavo tik dėl to, kad atspindėjo šviesą nuo Žemės.

 

NASA į klausimus kas buvo užfiksuota tiesioginės transliacijos metu ir kodėl transliacija staiga buvo sustabdyta neatsakė.

 



 

Tarptautinė kosminė stotis (TKS) (angl. International Space Station, ISS) tai tarptautinis orbitinės stoties projektas, kuriame bendradarbiauja penkios kosmoso agentūros iš įvairių pasaulio šalių: JAV (NASA), Rusija (RKA), Japonija (JAXA), Kanada (CSA) ir keletas Europos valstybių (ESA).

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vadas

paukstis skrenda./…

lol

:DDDD nu jus ir pavarot ir straipsnis ir komentatoriai kaip vienas susirinke. Kokie dar erdvelaiviai? Kazkokie neryskus taskiukai matosi ir tiek. Kaip galima taip uzstikrintai teigti kad erdvelaiviai jai nieko beveik nesimato? Kad kosmines siuskles labiausiai patikeciau, nes ten ju tikrai daug

nejuokink

Juokingi man tokio ,,loginio” mastymo žmonės kaip tu. Žmogeli, jeigu čia butu kosminės šiukšlės NASA nebutu nutraukusi tiesioginės transliacijos.

http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_paslaptys/S-45518/straipsnis/NASA-kaltinama-isjungianti-tiesiogines-transliacijas-is-orbitos-kai-tik-eteryje-pasirodo-NSO-Video?l=1&p=1
Tas pats buvo ir praeita karta, kai pasirodė keistas objektas, iškarto NASA nutraukė tiesioginę transliacija.

cha

kosmines siuksles

Mantas

Nayan cat su savo šeimyna.

Mantas
Tur būt

Inkognito kolegos grįžta namo iš svečių.

Klaustukas

Gaila, kad neidejo nuorodos i orginalia filmuota medziaga… Dabar nesuprasi ar padirbra ar ne.

NSOOO
NSOOO

Stopudovai ateiviai nu kas daugiau

Taip pat skaitykite