Šiauliuose nufilmuotas neįtikėtinas NSO

nso-siauliaiŠiaulių gyventojui prieš kelias dienas pavyko užfiksuoti greitai skrendantį neatpažintą skraidantį objektą. Narys Anomalija.lt forume pasivadinęs “satrebor” slapyvardžiu parašė:

 

“Ką manote kas tai galėjo būti, pamatęs besisukiojantį objektą pavyko pagauti mobiliuoju, taip ir nesupratau ar aparatas skleidė šviesą ar ją tik atspindėjo,naikintuvams būdingo garso nebuvo jokio greitis buvo tikrai didelis.”

 

Vaizdo įraše užfiksuotas paslaptingas objektas kuris skriejo labai dideliu greičiu ir kas keisčiausia neskleide jokio pašalinio garso. Padidinus vaizdą aiškiai matosi, kad objektas yra ovalo arba disko formos ir neturi sparnų.

 

Taip pat galima pastebėti, kad NSO įrašo pabaigoje pradėjo skleisti šviesą, tačiau nėra aišku ar tai pats objektas ją skleidė ar tai buvo Saulės atspindys nuo NSO paviršiaus.

 

Kaip manote, ką autoriui pavyko užfiksuoti?

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Sooooo fuuuuunnyyy

Žmonės, ateiviai jau čia. Statykit bunkerius, klausykitės tokios muzikėlės ir laukit svetimųjų okupacijos!!!

KIETEKAS

geriausias muzikos klipas lietuvoje :))

Kebab

O velniava as is siauliu gi :D

SAULENS

Koks to muzono pavadinimas kur uzh kadro grojo?

Paradigm Shift

Matau neturit kaip ikast vargšeliui, tai puolat dėl muzikėlės, nes čia ne tas forumas kur laikina skeptikus. Tikėt ar ne, kiekvieno asmeninis reikalas, o puldinėt kaip troliams komentatoriams turėtų būti gėda.

Ateiviai puola

Geda net buti siaulieciu paziurejus si stulbinanti irasa. Nors realiai multike grojanti muzika apibudina filmuojancio kaukoles turini, ten tik meslas. Cia dar net ir tikinciuju yra, gaila man ir jusu. Tokie tusciagalviai tiki viskuo: teletabiais, karlsonu ir visais kitais isgalvotais padarais. Nesakau, kad netikiu galaktikoje esant protingai butybei, bet cia ne tas atvejis. Cia tik durna butybe su telefonu.

ateyviay

Labai paprasta, akivaizdziai matosi kad marozas norejo parodyti ka klauso, tai sugalvojo preteksta kad tipo kazkoks objektas kuris be jokios abejones yra sumontuotas, o muzika tipo asteit siaip :)
Geriau paziurekit youtubei tutorialus kaip sumontuoti tokius vaizdo klipukus, tai dar netokiu pamatysite

...

Na del autentiskumo sunku, ka ir pasakyti. Neuzsiimu analizavimu ir t.t. Laiko svaistymas, taciau del sviesos, jei, tai buvo tikras objektas ar sumontuotas, aiskiai atspindi saules sviesa.

momo

Už muziką klipo fone reikėtų gražint mirties bausmę

;D

;DDD

gagarinas

++ dar sviest pradejo wtf? uzsidege ? turbina ijunge bet letai vistiek skrenda? ar saule atsispindejo is apacios? ar su nokia blykste ijunge ir atsispindejo:D

gagarinas

matosi sumontuota . per ryskiai jis matosi spektras objekto neatitinka atstumo turetu but blankesnis + dydis objekto nesveikas turetubut jei jau po debesim lenda .

Taip pat skaitykite