Saugumo kameros prie sinagogos nufilmavo paslaptingą baltą šviesą

sinagoga-kamuolysKeistas ir paslaptingas skraidantis baltos spalvos objektas buvo nufilmuotas prie vienos Ukrainos sinagogos. Sprendžiant iš vaizdo medžiagos objektas galėjo būti maždaug futbolo kamuolio dydžio.

 

Kai Michael Oishie pastebėjo ekrane keistą fenomeną jis netrukus pasidalino tuo ką pavyko nufilmuoti su savo draugais Facebook socialiniame tinkle. Veiksmas vyko 4 val. ryto Zaporožės mieste, pietryčių Ukrainoje.

 

Nufilmuotoje medžiagoje matyti kaip paslaptingas skraindantis šviesos kamuolys nusileidžia iš viršaus ir kabo apie 20 sek. prie sinagogos automobilių stovėjimo aikštelės. Objektas pats skleidė šviesą ir keitė savo pavidalą.

 

Socialiniame tinkle spėliojimų kas tai galėjo būti buvo įvairių, pradedant nuo NSO iki vaiduoklių pasirodymo.

 

Skeptikai tvirtina, kad vaizdo įraše pavyko užfiksuoti kamuolinį žaibą, tačiau metereologai tvirtina, kad tą rytą jokios audros nebuvo, tad kamuolinis žaibas negalėjo susiformuoti.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Marius

o tai kad ten sone zmogus stovi, tai niekam neidomu?

NEXO

O gal ten bando prisistatyti Ponas Vladimir vladimirovički Putin’as su savo sėbrais :’D

Simas

Rusu šnipas :DD

Taip pat skaitykite