Obama kadencijos pabaigoje paskelbs apie ateivių egzistavimą?

obama-alienKaip praneša užsienio žiniasklaidos šaltiniai yra labai didelė tikimybė, kad jau šiais metais JAV prezidentas Barakas Obama gali kreiptis į visus pasaulio žmonės su svarbiausiu pranešimu žmonijos istorijoje.

 

Pranešimas kuris turėjo būti paskelbtas dar prezidento Kenedžio laikotarpiu pagaliau atsakys į klausimą ar mes vieni visatoje. Teigiama, kad prezidentas Barakas Obama ne tik praneš apie nežemiškos civilizacijos egzistavimą, tačiau ir paskelbs, kad kai kurios ateivių rūšys aplanko ir Žemę.

 

Pasaulinė ufologų bendruomenė jau seniai pastebėjo, kad per paskutinius penkerius metus tokios šalys kaip: Naujoji Zelandija, Jungtinė Karalystė, Rusija, Jungtinės Amerikos Valstijos, Meksika sistemingai viena po kitos pradėjo viešinti su neatpažintais skraidančiais objektais susijusius dokumentus.

 

Ufologų bendruomenės lyderiai praeitais metais tokius netikėtus vyriausybių žingsnius aiškino tuo, kad artėja tiesos valanda ir pagaliau kiekvienas žmogus galės sužinoti tai, kas buvo slepiama ištisus dešimtmečius.

 

Neoficialiais duomenimis JAV buvo stipriai spaudžiama kuo greičiau išslaptinti savo dokumentus susijusius su NSO, kadangi ji vienintelė pasisakė prieš žmonijos informavimą apie kitas kosmoso civilizacijas. Po ilgų derybų Federalinis Tyrimų Biuras balandžio 25 d., 2011 metais viešai paskelbė itin slaptus archyvus susijusius su neatpažintais skraidančiais objektais Žemėje. Išslaptintus FTB dokumentus galima peržiūrėti čia.

 

Patikimas šaltinis iš baltųjų rūmų teigia, kad kreipimasis į viso pasaulio žmonės susijęs su ateiviais turėjo įvykti dar 1963 metais, tačiau tada netikėtai buvo nužudytas tuometinis prezidentas Johnas F.Kennedys.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Yra manančių, kad JAV prezidentas Barakas Obama praneš pasauliui apie ateivių egzistavimą dar šiais metais, tačiau greičiausiai tai bus padaryta 2016-aisiais prieš pat prezidentavimo pabaigą.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
....

…ot tai naujiena paskelbs…

Ateivis

Galiu garantuoti dėl religijų,jos skirtingos bet visos veda į tą vienintelį kūrėją. Civilizacijų daugybė,vien mūsų galaktikoje keletas milijardų,tačiau kūrėjas visoms yra vienas nors ir vadinamas milijardais skirtingų vardų.Juk ir pas jus žemėje daugybė tikėjimų ir religijų,didžiulė konkurencija tarp jų o esmė viena,visi tiki į ta vienintelį kūrėją.

SS

Jau ir taip visiems aišku(gal ir ne visiems) kad mes nevieni visatoje..

klevolapas

dar noreciau isgristi jo atviravima apie tai kad pasaulis yra apvalus

qwerty

Obama čj kaip tas nasa vadovas tiesiog pasakys “aš tikiu kad visatoje mes esame nevieni” :D

mangirdas.bu

Nemanau. Jeigu prasitars. Prasitars normaliai kaip priklauso.
Iš tikrūju pats laikas, kuo greičiau tuo geriau. Nes senai jau laikas sužinot pasauliui teisybe ir biški proto ir orumo įgaut.
Pasaulis susivienitu daugiau, taip tai pliusai. O dar didesni pliusai religiju atžvilgiu, hehe. Minusu kaip ir net neyžvelgiu. Na gal dėl to, kad aš to noriu, kad tas netikras rūkas būtu senai nuimtas. Bet kokiu atveju tai bus didelis žingsnis. Tikiuosi jis rimtai prasitars. O ne eis aplinkeliais. Jeigu taip padaris tada džiaugiuosi už visus.

lukas.navickis.92

Bet tie patys paviešinti dokumentai yra su juodais uždengimais. Todėl reiškiasi kad čia beveik ir nieko neatskleidė.

NSOOO

Reikia daryt bendra pasaulio biudzeta ir kuo greiciau vystyt technologijas ,nes kaip ir sake astronautas mitchelis issilaipines menulyje ,kad musu technologijos labai atsilieka.Viskas aisku kodel daugiau nieks ir nebeskrenda i menuly nes is ten buvom isvaryti.

Synkas

“Buvom”. Tai gal foto turi menulio ar tu kur jus isvare? :D

Ernestas

Mano manymu paskelbus viešai apie kitų civilizacijų kontakto užmezgimą mūsų žemėje taptų mažiau konfliktų tarp dabartinių didžiųjų galiūnų ir būtų savotiškas susivienijimas mūsų kaip žmonijos rasės vardu prieš kitas civilizacijas – kaip bendras biudžetas finansavimui sparčiam technologijų vystymui – pvz. robotų kūrimas su ypač aukštu intelektu kuris gebėtų pats pasiekti kosmoso tolimiausias vietas, kitų planetų kolonizavimas ir panašiai. Ankščiau ar vėliau šis žingsnis ne tik tuėtų būti žengtas, bet jis ir bus žengtas, tačiau viskas su laiku. Manau nors ir esame skruzdėlytes kosminiame laike, tačiau sparčiai tobulėjeme ko iki tol dar niekada buvo tokio greičio. Vien pagalvojau apie tai, kad… Skaityti daugiau »

Simas

Vienas iš geriausiu ir protingiausiu komentarų visame Anomalija.lt , smagu, jog ir protingi žmonės čia lankosi. Dėkui už komentara.

Bertis

Manau, kad pasaulio galingieji jau ir taip žino tiesą, kokia ji bebūtų ir deja jų veiksmai nerodo siekio vienytis vardan žmonijos rasės, o tik tarpusavio kovas dėl primityvių iškastinių resursų ir įtakos. Gaila, bet panašu, kad ateiviai yra tik dar vienas opiumas liaudžiai.

kaip manot?

Ar ateivių egzistavimo įrodymas yra automatiškas religijos paneigimas?

...

Taip, tada iškart betkuri religija būtu paneigta.

om

ar lochneso pabaisos atradimas irgi butu automatiskas realigijos paneigimas? manau,kad ne..
Is vis ateiviu buvimas ar nebuvimas visiskai neidomus, bent man.

l..a

As ir manau kad jis pats ateivis

Taip pat skaitykite