NASA vadovas: Zona 51 ir ateiviai egzistuoja

alienbodyNežemiška gyvybė egzistuoja, tačiau ateiviai nėra laikomi Zonoje 51 (Area 51), sako NASA administratorius Charlesas Boldenas. Apie tai jis prasitarė Didžiosios Britanijos mokiniams ir pridūrė esantis tikras, kad mokslininkai anksčiau ar vėliau atras nežemišką gyvybę, nes yra labai daug į Žemę panašių planetų, skelbia Telegraph.co.uk.

 

Dešimtmečio berniuko paklaustas, ar tiki ateiviais, Ch.Boldenas atsakė: „Aš tikiu, kad kažkurią dieną atrasime kitas gyvybės formas. Jei ne mūsų Saulės sistemoje, tai milijarduose kitų.“

 

„Šiandieną mes žinome, kad yra tūkstančiai, jei ne milijonai kitų planetų, kurios gali būti labai panašios į mūsiškę. Dalis iš mūsų tiki, kad rasime įrodymų apie tai, jog ir kitur Visatoje egzistuoja gyvybė“, – kalbėjo Ch.Boldenas.

 

Jis taip pat pripažino, kad Zona 51, kuri buvo slepiama kelis dešimtmečius ir kurioje, pasak konspiracijų teorijų kūrėjų, laikomi ateiviai, egzistuoja, tačiau patikino, kad ten ateivių nėra: „Yra Zona 51, tačiau ne tokia, kokią žmonės įsivaizduoja. Buvau šioje vietoje – tai yra įprastinė tyrimų vieta. Ten lankydamasis niekuomet nemačiau nei ateivių, nei jų erdvėlaivių.“

 

Anot jo, konspiracijos teorijos kyla dėl ten vykdomų aeronautikos tyrimų slaptumo.

 

2013 m. Centrinės žvalgybos agentūra (CŽV) atskleidė tikslią Zonos 51 vietą Nevadoje pateikdama dokumentus. Dokumentai pateikti kaip dalis Informacijos laisvės prašymo (Freedom of Information).

 

Dokumentuose aprašoma, kad Zona 51 buvo naudojama per Antrąjį pasaulinį karą kaip oro pilotų ginkluotės vieta.

 

Prezidentas Dwightas Eisenhoweris vėliau patvirtino šios vietos egzistavimą, kuri pagal koordinates žemėlapyje buvo pavadinta Zona 51. Čia vėliau buvo kuriamas JAV žvalgybinis lėktuvas U-2 .

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ttt

“Nemačiau,negirdėjau,tikrai,tikrai,nėra,nėra” šitie žodžiai pasako daug ką. Bet jei ir nėra ar nematė ar negirdėjo apie kosmines lėkštes tai tikrai dar nematė kaip iš kokio filmo X kambarių arba slaptų tunelių kurie veda į tiesa.

Plikšalis

Tik dar vienas konspiracijos sluoksnis virš tiesos branduolio, ir net neįmantrus:)

Ezekiel

Nieko naujo.

LMT

Negi jis sakys teisybe?

Yogi

Kuom tu patiketum?

waat

Mokiniams atskleidė… Gal jei didiesiems pasaulio televizijų kanalams ir garsiausiems laikraščiams butų pasakęs šią naujieną tai ir aš patikėčiau

Taip pat skaitykite