Meilės santykiuose atsirado trečias asmuo? Padės magija

blackmagicViena iš didžiausių problemų, pamažu ardančių šeimos ar santykių pamatus, kai tarpusavio santykiuose atsiranda nerimas, baimė ir nepasitikėjimas. Dažniausiai šie epitetai atsiranda tada, kai tarp dviejų įsimylėjelių atsiranda trečias asmuo.

 

Kai kalbame apie meilės santykius, skaičius trys yra ramybės priešas. Trys — jau per daug. Jeigu jaučiate, kad aplink sukiojasi konkurentė ar konkurentas, galite lengvai jos arba jo atsikratyti magijos pagalba. Juk meilėje kaip ir kare, visos priemonės pateisinamos.

 

Tau reikės: nedidelio popieriaus lapo, tuščio stiklainio, paveikslėlio vaizduojančio gulbę arba delfiną (galite atsispaundinti ir iš interneto), siūlų sruogos susuktos aštuonetuku, rakto, šaldytuvo.

 

Ritualą būtina atlikti per delčią.

 

Ritualo atlikimas: Užrašyk varžovės ar varžovo vardą ant popieriaus lapelio. Įdėk jį į stiklainį kartu su gulbės ar delfino paveikslėliu. Šios dvi mitinės būtybės, traukiusios Veneros vežimą, simbolizuoja meilę. Pridėk siūlų sruogą — ji simbolizuos stiprų judviejų su mylimuoju ryšį. Raktas turi išlaisvinti jį iš varžovės pinklių. Įmesk į stiklainį porą ledo gabaliukų ir laikyk šaldytuve iki pilnaties.

 

Ruošdami šiuos burtus šnibždėkite: “Greitai mano draugas ir tu būsite nutolę vienas nuo kito. Tu rasi meilę kitur.”

 

Turėkite omenyje, kad jei jau nusprendėte atsikratyti varžovės ar varžovo magijos pagalba, turite pagalvoti ir apie jos ar jo gerovę, t.y. kad ji arba jis susirastų kitą patiksiantį žmogų.

 

Parengė: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

jei du zmones tikrai myli vienas kita, jokio ”trecio” nebus. o jei jau atsirado, tai reiskia, jog yra trukumu ir vargu ar pades kokia magija ar pokalbiai- veliau ar anksciau santikiai ims bireti.. veltui kankintis ir laukti, kol mylimasis ”gris i doros kelia” gali tik labai mylintis ir pasiaukojantis zmogus.. jei yra vienas kartas, buna ir kitas= pasitikejimui amen….

as

kur padeti rakta i stikline.O paskui ka su stiklainiu daryti ?

karo

o paskui ka su tuo stiklainiu daryt?

Taip pat skaitykite