Ko negalima dovanoti, kad nepakenktume sau ir kitiems

dovana-peilisJeigu norite išrinkti artimam žmogui dovaną, visų pirma reikėtų sužinoti apie pavojų, kuris tyko dovanojant kai kurias dovanas – sako ezoterikai. Labai dažnai žmonės nesusimąsto, kad kažką dovanojant, dovanojame ir mažą savo dalelę, o tai gali neigiamai atsiliepti tiek mums, tiek ir tiems kurie dovanas priima.

 

Ko negalima dovanoti?

 

Peilių, žirklių ir visų aštrių daiktų. Dovanoti aštrūs daiktai pasmerkia nesėkmei visus namų gyventojus. Kaip žinoma, ant aštrių daiktų sukauptas didžiulis kiekis neigiamos energijos.

 

Laikrodžių. Kodėl negalima dovanoti laikrodžių? Yra daug versijų šio liaudies papročio. Kinijoje, pavyzdžiui, tikima, kad dovanotas laikrodis skaičiuos likusį laiką iki žmogaus mirties. Padovanotas laikrodis artimam žmogui, reiškia artimą barnį.

 

Indų. Liaudies išmintis byloja, kad indų negalima dovanoti tuščių – tada jie prišaukia skurdą. Bet, jeigu į juos ką nors įdėti, pavyzdžiui, monetą, tai tokia dovana, priešingai, atneš laimę.

 

Piniginės. Negalima dovanoti piniginės arba priimti tokią dovaną. Jūs galite prarasti savo sėkmę pinigams. Jeigu į piniginę įdėti kiek nors pinigų, tai ji pritrauks turtą.

 

Nosinių. Kad ir kokio prekinio ženklo nosinė tai būtų. Su tokia dovana žmogus gaus bereikalingų rūpesčių ir skausmo. Tokia dovana taip ir sako “nusišluostyk į mane ašaras”.

 

Perlų. Yra tokie prietarai ir senos legendos, kad perlai simbolizuoja nepaguodžiamų našlių ir našlaičių ašaras. Tokia dovana prišauks ligas, ašaras ir praradimus.

 

Medicinos reikmenų, susijusių su ligomis. Tokie daiktai pastoviai primins žmogui apie jo susirgimus, o tai provokuos sveikatos pablogėjimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Veidrodžių. Šis daiktas nuo seno laikomas mistiniu. Todėl nereikia jo dovanoti, arba tokios dovanos priimti, nes svetimas veidrodis gali tapti keistų reiškinių namuose priežastimi.

 

Autorė: Roma Viciene, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Apie laikrodi galiu pasakyti nesamone nes pati gavau dovanu laikrodžiu tai dabar turiu kokias 4 ar skaičius gali reikšti kažka tai ir man nieko gyva esu dar.?

Saule

Itikejau prietaru,kad negalima divanoti laikrodzio…Padovanojau laikrodi mamai,brolio sunui.Praejus pusiai metu brolis mire.Labai skaudu,bet gal prietarais reikia dometis?!

mano nuomonė

Prieš daug metų esu padovanojusi laikrodį patėviui…patėvis po pusantrų metų mirė. Dar esu laikrodį padovanojus dėdei – dėdė mirė po metų. Tada ir supratau, kad labai prasta dovana – laikrodis.

gince

nesąmonės visa tai

Taip pat skaitykite