Karminiai ryšiai tarp dviejų įsimylėjėlių

karma-meileDažnai net pakankamai blaiviai mąstantys žmonės pameta galvą dėl meilės iš pirmo žvilgsnio. Ir tai atsitinka ir jauniems ir brandaus amžiaus žmonėms.

 

Kas atsitinka tą minutę, kai susitinka dviejų akys ir tarp jų įsižiebia kibirkštis? Daugeliu atvejų yra sekantis paaiškinimas: susitiko dvi “puselės”, tie kurie praėjusiais gyvenimais buvo sutuoktiniais, mylimaisiais, arba jų santykiai buvo platoniški. Kai susitinka dviejų akys, aktyvuojasi tokia energija, kokia buvo įrašyta jų energetiniuose laukuose. Įvyksta savotiškas “atpažinimas”.

 

Prasideda santykiai. Jiems gali sutapti skoniai, mintys ir t.t. Juos nutveria jausmų uraganas ir apsuka galvą. Šiame gyvenime jie nebuvo pažįstami, o apie praėjusius gali nieko nežinoti. Ir jiems atrodo, kad šis susitikimas, kai jie pajuto tokią trauką vienas kitam, toks nepaaiškinamas potraukis – likimo pirštas.

 

Taip, žinoma, toks susitikimas ne atsitiktinis. Bet priežastys gali būti labai skirtingos. Gal būt jiems reikia užbaigti kažką, ko jie neužbaigė praėjusiame gyvenime. Gal būt, jiems būtina kažką įsisąmoninti. Karminė energija gali abu pritraukti, o jie apie tai net nenujaučia. Ir nebūtinai šiame įsikūnijime jiems lemta laiminga meilė ar vedybos. Labai dažnai tokius susitikimus lemia būtent karminės priežastys.

 

Kada abu susitinka, įvyksta “atpažinimas” ir jiems atrodo, kad tarp jų tiek daug bendro, kad juos suvedė likimas, reikia prisiminti, kad, turėdami praėjusių gyvenimų prisiminimus, kurie yra kiekvieno iš mūsų pasąmonėje, žmogus partneriui pradeda užkrauti tokias viltis, projekcijas ir pan., surištas su tomis savybėmis ir aplinkybėmis, kurios buvo tada, aname gyvenime.

 

Bet dabar partneris – visiškai kitokia asmenybė, kažkuo panaši į tą, bet daugeliu atvejų nauja, todėl kad šiuo metu yra kvintesencija savo praėjusių įsikūnijimų, mes turime savyje bruožus daugelio, o ne kurio nors konkretaus. Ir ši nauja asmenybė (tiksliau, dvi naujos asmenybės, pradėjusios artimus santykius), visiškai kitaip galvoja, jaučia, elgiasi. Ir nebūtinai praeities santykiai gali tęstis dabar. Netgi, jei tai buvo meilė iki karsto lentos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Susidūrus su realybe, dažnai tokie santykiai gęsta. galinga trauka išsisklaido, įsiveržia buitis, susiduria praėjusi ir dabartinė realybė, ir konfliktuoja.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jeigu žmonės pakankamai protingi, jei jausmai tikrai stiprūs ir šviesūs, jie gali rasti bendrą kalbą, sukurti santykius, ir, gal būt, kažkur giliai pasąmonėje suvokti ar pajausti priežastį, kuri juos suvedė ir atidirbti ją. Ir tęsti santykius laisvi nuo karminės priklausomybės.

 

Dažnai būna atvirkščiai – žmonės išsiskiria. Karma lieka neatidirbta ir pereina į sekančius įsikūnijimus.
Atvejai, kai vyrai jau brandžiame amžiuje “pameta galvas” ir išeina pas jaunas meilužes iš šeimos, iš tos pačios serijos. Dažniausiai tai taip pat susitikimas buvusių “puselių”.

 

Dargi šeimose, kur yra tarp sutuoktinių meilė, bet pastoviai iškyla santykiuose problemos, kur vienas ar abu nenori suprasti, priimti paties artimiausio žmogaus, iškyla skyrybų klausimas.

 

Labai lengva, žinoma, paprasčiausiai išeiti nuo probleminių santykių, išsiskirti ir užmiršti. Taip, tai už viską lengviau, ir daugelis taip ir pasielgia. Bet be supratimo, kodėl jie ne komfortiški, be suvokimo, ką mes atidirbinėjame su šiuo žmogumi, be karmos neutralizacijos ir pamokos įsisąmininimo tokios skyrybos problemos nepašalins. Karma su šiuo žmogumi nebus sureguliuota ir pereis į sekančius įsikūnijimus.

 

Greitu laiku atsiras jau kitas žmogus su ta pačia žinute ir tomis pačiomis pamokomis ir viskas prasidės nuo pradžių. Daugeli žmonių tą ir tedaro, kad bėga nuo savo pamokų ir užlipa ant to pačio grėblio.

 

Autorė: Roma Viciene, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ekstrasense

labai informatyvus straipsnis praverst man ir mano prisiviliotai aukai juodaja magija

gydikis

Su Tom magijom niekam gerai nesibaigė, pati svari neislipsi, jau geriau prakeiktam bet liekant dievo vaiku,negu velnio tarnautoju! Stebek save mano zodi paminėsi po magiju.. as taug ko nemegstu bet tai ka magija pakeis ka? Gaila man taves tikrai. Atmerk akis kol nevelu, psichologai tau uz dyka pades juk ligonis esi.

Klaipėda

Gerb. redakcija, atkreipkite dėmesį į tekste padarytas klaidas. Čia jų galybė!!! Skyrybos, rašybos, žodyno ir t.t. Retai kur bepamatysi tokio žemo raštingumo straipsnį.

hm

Klaipeda… ne cia kreipiesi, siuo klausimu, cia straipsnis ne apie gramatines klaidas.

Vasara

Tebūnie ne apie gramatines klaidas, bet kad ir sakinių rišlumas kai kur sunkiai suvokiamas. Straipsnio esmė – aiški. Bet kai akis bado „lengva“ beraštystė, tai ir ta esmė nublanksta.

Taip pat skaitykite