9 gyvenimiški patarimai ir taisyklės pagal Feng Shui

gyvenimo-patarimai-feng-shuiJeigu jums šios taisyklės pasirodys priimtinos ir logiškos, vadinasi jūs visai ramiai galite naudoti Feng Shui savo kasdieniniame gyvenime, kurdami sėkmė, gerovė ir sveikata.

 

1. Nesėdėk ant kampo

 

“7 metai be antros puses?” Taip pagalvoja ne vienas. Ne, tai ne tik tai! Pagal Feng Shui, smailus kampas, tai gali būti stalo, spintos, ar bet koks kitas, nukreiptas į žmogų, siunčia jam “užnuodytas strėles”, kurios jį paliks ne tik be antros pusės, bet ir be pinigų, sėkmės, ir sveikatos.

 

2. Neatsisveikink per slenkstį

 

Slenkstis – energetinė kliūtis, skirianti du pasaulius. Vienoje pusėje – “savas”, kitoje – “svetimas”. Nematoma siena kliudo užmegzti kontaktą, ir dalykai, energija “perduodama iš pasaulio-pasauliui”, prarandama abiems. Taip ir gaunasi, kad ryšys tarp kontakto dalyvių išyra.

 

3. Negamink būdamas blogos nuotaikos

 

Taip mamos ir močiutės moko pradedančias šeimininkes. Tai visiškai teisinga: maistas pasikrauna aplinkos energija, o mes valgydami jį gauname ne tik vitaminus ir kalorijas, bet ir energetinį užtaisą. Maistas “užterštas” barniais, televizine informacija apie teroro aktus, nelaimes, siaubo filmais, puikiausiai gali sukelti apsinuodijimą, blogai virškinti, sukelti virškinamo trakto negalavimus.

 

4. Nestovėk už nugaros

 

Nestovėk už nugaros – sakom mes, kai kas nors mums atsistoja už nugaros, nors tai būtų ir artimas žmogus. Ir tai nėra instinktas, kad už nugaros jaučiame priešą, grėsmę suteikia neapsaugotas užnugaris. Palaikimo, atramos nebuvimas Feng Shui laikomas pačia silpniausia energetine pozicija. Tai vienodai svarbu ne tik žmogui, bet ir namams. Jums už nugaros visada turi būti siena, ar bent jau širma, o jūsų namas turėtų stovėti šalia aukštesnio šlaito, galų gale kaimynų namo ar įkalnės ar pan.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Nevaryk savęs į kampą

 

Tai dar viena, labai nepalanki pagal Feng Shui pozicija. Kampas laikomas vieta, kuri atima, ištraukia žmogaus energiją- namų vampyras. Ne veltui nuo senų laikų išdykusi nenuorama vaiką statydavo į kampą, kad išlaisvinti jį nuo chuliganiškos energijos pertekliaus. (svarbiausia jo ten neperlaikyti . . . smile emoticon

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

6. Nežiūrėk į save sudužusiame, įskilusiame veidrodyje

 

Pagal Feng Shui blogi ne tik įdužę veidrodžiai, bet ir veidrodžiai su piešiniu, veidrodinės plytelės, ir kiti paviršiai, skaidantys atvaizdą. Visa tai griauna energetiką, kas gali atsiliepti visų pirma sveikatai.

 

7. Veidrodėlis kišenėje saugos nuo blogo

 

Iki šiol laikoma, kad susitikime su “ne draugu” padeda veidrodėlis kišenėje, atspindinčia puse į išorę. Jie atspindės visas negeras mintis, ketinimus. Taip pat visą negatyvią energiją, nukreipta į jus.

 

8. Nerodyk ant savęs

 

Nerodyk ant savęs – perspėjam žmones, pasakojančius apie kitų bėdas. Pagal Feng Shui čia veikia toks mechanizmas: rodydami pirštu, mes siunčiame energijos iškrovą. Garsiai įvardindami ligą, suteikiame šiai energijos iškrovai prasmę, tikslą, atspalvį – duodame jai tikslią informaciją.

 

9. Negrįžk nuo pusiaukelės

 

Negrįžk nuo pusiaukelės – nesiseks. Taigi, sako Feng Shui !Pamenate ką kalbėjome apie slenkstį? Visi šie “šuoliai” iš pasaulio- į pasaulį labai išeikvoja energiją. Labiausiai tai žino užkietėję keliautojai, kertantys įvairių valstybių sienas dažnai. Jei jau būtina buvo grįžti, neskubėkite. Prisėskite, pasikraukite namų energijos, pažiūrėkite į veidrodį. (atsispindinti-energija padvigubėja)

 

Parengta pagal: “Saulėgrąža”, parengė: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite