Žmonės pasaulyje draudžiasi ir nuo ateivių pagrobimo

abductionĮ draudimo bendroves dažniausiai kreipiamasi norint apsidrausti nuo realių grėsmių ir rizikų – pradedant turto vagystėmis, gaisrais ar stichinėmis nelaimėmis ir baigiant nelaimingais atsitikimais bei traumomis. Vis dėlto draudikams kartais tenka išgirsti ir ne tokių įprastų prašymų. Draudikai sako, kad teoriškai galima apsidrausti beveik nuo bet kokios rizikos, tačiau ne visuomet tai daryti yra racionalu, o neįprastos draudimo paslaugos gali kainuoti labai brangiai.

 

Didžios Britanijos draudimo rinkos „Lloyd’s of London“ duomenimis, apie 60 tūkst. Jungtinės Karalystės gyventojų yra apsidraudę nuo nežemiškos kilmės būtybių pagrobimo, vampyro įkandimo ar vilkolakio užpuolimo.

 

JAV gyventojai taip pat gana noriai naudojasi kai kurių draudimo bendrovių siūlomomis paslaugomis drausdamiesi nuo panašių incidentų. Apsidrausti nuo ateivių pagrobimo čia vidutiniškai galima už 150 JAV dolerių, o žadamos draudimo išmokos siekia net iki pusantro milijono dolerių. Tiesa, vargu, ar kam yra tekę jomis pasinaudoti.

 

Žemiškiau skamba draudimas, atlyginantis finansinę ir moralinę žalą, patirtą prie altoriaus, palikus nuotakai ar jaunikiui. Norinčių apsidrausti nuo tokio įvykio Jungtinėse Valstijose taip pat netrūksta, o tokias paslaugas siūlo bent kelios draudimo bendrovės.

 

Prie keisčiausių draudimų būtų galima priskirti ir atvejus, kuomet į draudikus kreipiasi tam tikras savo kūno dalis ar organus itin branginantys asmenys. Kojos, rankos, plaukai, šypsena, liežuvis ir dar daugelis kitų kūno dalių buvo draustos šimtams tūkstančių ar netgi milijonams dolerių.

 

Draudžiasi net ir nuo praktiškai neįmanomo

 

Verslo įmonės drausdamosios paprastai siekia pašalinti tam tikras su savo veikla susijusias rizikas, tačiau kartais šis atsargumas gali būti ir kiek komiškas. Štai viena britų kelionių agentūra, organizuojanti atostogas egzotiškuose kraštuose, apdraudė savo klientus nuo traumų, patirtų ant galvos užkritus kokoso riešutui. Tokių priemonių imtis bendrovę paskatino atgarsio susilaukę pseudomoksliniai tyrimai apie mirtinus atvejus, kuriuos sukėlė nuo palmių krentantys kokoso riešutai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žymiąją Lochneso pabaisą daugelis laiko tik legenda, tačiau dar prieš keletą dešimtmečių buvo nemažai entuziastų, pasišovusių šį gyvį sučiupti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Škotijos viskio gamintojai „Cutty Sark“ aštuoniasdešimtaisiais nusprendė paskatinti nuotykių ieškotojus ir pasiūlė pusantro milijono JAV dolerių atlygį pagavusiems šią paslaptingą būtybę.

 

Atrodytų, bepigu siūlyti tokio dydžio premijas, kai šansų pričiupti greičiausiai neegzistuojantį gyvį nėra. Vis dėlto kompanija apsidraudė nuo tokios galimybės. „Lloyd’s of London“ sutiko apdrausti bendrovę, tačiau aiškiai apibrėžė, kokius kriterijus turi atitikti sugautas padaras, kad būtų pripažintas garsiąją ežero pabaisa.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jhon Cena

Nu jo ateivei?

Taip pat skaitykite