Patrauklus ir grėsmingas: kuo ypatingas skaičius 666?

skaicius666Gal kartu pasvarstykime ką mums reiškia skaičius 666? Galime į jį žiūrėti kaip į žemiškumo simbolį. Čia 6-tas- žemiškos gerovės simbolis, padedantis mums pritraukti reikiamas vibracijas žemiškoje, materialioje plotmėje. Kalbame apie būstą, reikalingus pragyvenimui dalykus ir apie finansus- viso to šaltinį.

 

Juk bet koks būstas perkamas arba statomas (bet medžiagos irgi perkamos), daiktai įsigyjami (negaminame patys telefonų ar kompiuterių, neauginame žaliavos audiniams ir iš jos neaudžiame medžiagos ir nesiuvame rūbų). Tad šis žemiškasis simbolis 6- mums reiškia ir gali padėti pritraukti tą gerovę, turtą, nebūtinai prabangą, bet tai kas būtina pragyvenimui.

 

Keletas šių skaičių turi didesnę galią, tad du 6-tai padės mums pritraukti ne vien būtinus pragyvenimui dalykus, o ir kažkiek prabangos, komforto, gerovės, apie kurią svajoja kone kiekvienas..

 

Trys 6-tukai ne veltui laikomi velnio skaičiumi. Jie padeda kurti iliuziją, kad šiame pasaulyje svarbu vien pinigai, turtas, materialinės gėrybės. Nemokančio atsispirti žmogaus pasaulėžiūra gali būti iškreipiama materialinės siekiamybės, valdžios ir galios, nebepalaikant balanso su kitomis būtinomis gyvenimo sritimis Praranda prasmę kitokio pobūdžio vertybės, meilė, kūryba, gerumas ir atjauta..

 

Tai labai pavojinga kryptis, prilyginama velnio pagundoms, sandėriams su velniu ir žmogiškumo praradimui. Vien dvasinę švarą pasiekęs žmogus gali pakelti labai didelį materialinių gėrybių antplūdį ir išlikti tyroje harmonijoje su visu juo supančiu pasauliu ir žmonėmis.

 

Materialinio pasaulio apraiškos ir jų ekvivalentas mainams (prekių ar paslaugų įsigijimui)- pinigai gali tapti išbandymu kiekvienam. Tai siekiamybė, kuomet jų nuolat trūksta ir sunki našta, kai jų per daug. Juk visi žinome daugybę istorijų, kaip turtą sukaupęs žmogus negali miegoti naktimis, nes jaudinasi dėl savo pinigų, turto, saugumo ir laukiančių pasirinkimų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dažnai jis yra paliekamas nuolatinei tarnystei tiems pinigams ar vertybėms, kad jas saugotų ir didintų. Žmonės nebeturi laiko bendrauti vienas su kitu, nebeturi laiko savo vaikams, mažai bendrauja, atitolsta, susvetimėja ir praranda tai, ką jie turėjo visų svarbiausia- laiką šiame pasaulyje, meilę, artumą, pasitikėjimą, saugumą, šeimą, jaukumą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Slibinais, saugančiais savo turtą tampa patys žmonės, o ne kažkokie monstrai…

 

Ar gali mus veikti šis skaičius, jeigu kabinsime ar rašysime jį visur savo kelyje (pvz. ant namų durų, mašinos numeryje ir kitur kur tik naudojame skaičius)? Žinoma gali ir žinoma veikia. Tai rodo mūsų pasirinkimą ir palaipsninį derinimąsi prie šių skaičių vibracijų ir skleidžiamos energijos, kuri rezonuoja su aukščiau aprašytais dalykais.

 

Ir tik mūsų dvasinis išprusimas ir gebėjimas savyje išlaikyti ir integruoti kitokio pobūdžio subtilias energijas gali visiškai nukenksminti šio skaičiaus negatyvų poveikį. Kai to nėra- vyks atvirkščias procesas- palaipsninis materialėjimas, aukštesniųjų vertybių ir siekių atsisakymas, tarnavimas bet kokiais būdais ir priemonėmis savo Ego, kuris mėgausis finansine savo jėga…

 

Svarbu dar ir tai kad 6-tukas reiškia energinį tankį. Tad jis pats neturi savyje kažko blogo. Įtakoja pamatines žmogaus savybes, padedančias jam išlikti- instinktus, seksualumą, būtinų išgyvenimui poreikių patenkinimą. Šešetukas reiškia galimybę rinktis, o pasirinkimai gali būti labai įvairūs, pvz.

 

– rinktis išlikti gyventi, bet tam kažką paaukoti,
– kovoti ar pralaimėti,
– mylėti ar neapkęsti,
– rinktis partnerį,
– rinktis ir puoselėti vertybes,
– meluoti ar sakyti tiesą,
– rinktis gėrį ar blogį ir pan.

 

Trys 6-tukai tą pasirinkimą daro labai labai svarbų ir intensyvų, kuomet bet koks mažas žingsnelis gali įtakoti negrįžtamus procesus. Pasirinkimai tampa labai atsakingi ir svarbūs- pvz. gauti kažką labai trokštamo, bet nuskriausti kitą žmogų, išlikti gyvam paaukojant kažkieno kito gyvenimą ar svajones, paaukoti meilę dėl pinigų, laimę dėl karjeros ir pan..

 

Bet kokiu atveju 666 mus veda prie labai didelės rizikos- kelio link akistatos su pačiu savimi, su savo šviesos vertybėmis ir tamsos aistromis bei demonais, dieviškuoju „Aš“ ir tamsiuoju gyvulišku „aš“. Palaipsniui kylant energetinėms vibracijoms tolstame nuo tamsos pasaulio, tačiau jis vis dar veikia, vis dar turi mums įtaką, ir gundo būtent tais dalykais, kur esame silpnesni, neatsparūs, lengviau pažeidžiami…

 

Nepažinę savęs iki galo, niekada negalime būti tikri, kuo rizikuojame skatindami sąveiką su skaičiaus 666 vibracijomis, nežinome kaip pasielgsime, jeigu atsidursime pačioje baisiausioje savo gyvenimo akistatoje, iškilus būtinybei rinktis tarp dviejų mums svarbiausių šiame pasaulyje dalykų…

 

Parengė: Eglė Gleščinskienė (Psichoinformaciologė, Kosmoenergetikos Magistrė)

 

Inf. šaltinis: www.kosmoenergetika.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tikrovė

Sapnavau kat grmeusi su demonų ir ant rankos dilviu iš degino trs 666, atsikėlęs pajutau skausmą ir pamačei tris šešetus

velnio auka

Ir tipo visa tai yra blogai? :D ( ta prasme karjera, turtas ir bla bla ) Nejuokinkit.. Idomu kas bus laimingas sededamas be pinigo ( nebent is afrikos genciu kokiu). Mano nuomone sis skaicius tikrai nesa sekme ( asmenine patirtis ), o su sekme ateina ir laime. O kas liecia ego bei zmones – bet koks pasirinkimas turi pliusu ir minusu ir beje net ir geriausi draugai suvaro peili i nugara kadangi siais laikais beveik nelike tikrai geru zmoniu ir draugu, tad jau geriau atsikratyti tu keliu jausmu kurie varo veliau varo i depresijas ir savizudybes.

666

As sita skaiciu gan daznai matau ivairiuose gyvenimo situacijose, ir turiu tokia nuojauta kad jis man nesa sekme

Owldies666

Šitas skaičius yra tobulas.

Taip pat skaitykite