Ievą sukūrė genetikai iš kitų planetų?

ateiviai-dievaiJei tikėsime tuo, kas rašoma Biblijoje, Dievas sukūrė Ievą iš pirmojo žmogaus, Adomo, šonkaulio.

 

Kai kurie šiuolaikiniai tyrinėtojai mano, kad šis mitas turi realų pagrindą. Pavyzdžiui, esama teorijų, kad pirmosios moterys Žemėje atsirado kitų planetų gyventojų pastangomis. O štai vyrai visiškai galėjo patys būti ateiviai iš kitos planetos.

 

Pirmykštės moterys labiau panašesnės į beždžiones nei vyrai

 

Maždaug prieš 80 metų amerikiečiai antropologai tyrinėjo pirmykščių žmonių ir senųjų primatų skeletus, norėdami atlikti lyginamąjį tyrimą. Juos nustebino tai, kad moterų skeletai buvo daugiau panašūs į beždžionių ir, ko gera, pirmykštės moterys buvo linkusios vaikščioti keturpėsčios.

 

O vyrai, be jokių abejonių, iš pat pradžių vaikščiojo dviem kojomis. Mokslininkai iškėlė įdomią hipotezę: prieš maždaug 59 tūkst. metų Žemėje nusileido laivas iš kitos planetos, kuriame buvo tik vyrai. Kadangi jiems reikėjo moterų, jie “sužmogino” beždžionių pateles. Tuo ir paaiškinami esminiai vyrų ir moterų organizmų sandaros skirtumai. O kodėl tarp ateivių nebuvo moterų? Aiškinimų gali būti keletas.

 

Pavyzdžiui, tai buvo nusikaltėliai, ištremti į mūsų planetą. Arba nusileidimas Žemėje buvo priverstinis, tarkime, žvaigždėlaivis patyrė avariją… O gal tai buvo mokslinė ekspedicija, kuri dėl tam tikrų priežasčių negalėjo grįžti į gimtąją planetą…

 

Pasinaudota genų inžinerija?

 

Tikėtina, kad humanoidai buvo įvaldę genų technologijas, todėl jiems pavyko vietos primatų pateles paversti žmonėmis. Vis dėlto vėlesnių žmonių kartų atstovai, matyt, degradavo ir prarado didžiąją dalį žinių, gautų iš protėvių. Todėl tikros žinios apie žmogaus kilmės istoriją mūsų taip ir nepasiekė. Daugybę šios teorijos įrodymų randa vadinamosios paleokontaktų hipotezės šalininkai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pavyzdžiui, patyrinėjus seniausius artefaktus aiškėja, kad žmonės pradėjo gaminti bronzinius įrankius tuo pačiu metu įvairiose Žemės rutulio vietose. Be to, prieš bronzos amžių visai nebuvo vario amžiaus, kaip turėtų būti pagal civilizacijos vystymosi logiką… Taip pat randama senovinių trobelių iš cilindro formos rąstų liekanų – specialistai mano, kad jų negalėjo pastatyti žemo išsivystymo lygio žmonės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bet ir tai dar ne viskas. XIX a. viduryje mokslininkai Kentukio valstijoje, storame sustingusios lavos sluoksnyje aptiko nežinomos būtybės kojų atspaudus: ji vaikščiojo dviem kojomis ir pėda labai priminė žmogaus. Tačiau pėdsakai buvo palikti daugiau kaip prieš 300 mln. metų, kai Žemėje gyveno tik primityviausi organizmai! O Kalifornijos rūdynuose “aukso karštinės” metu buvo ne kartą rasta žmonių skeletų ir iečių antgalių, kurių amžius – apie 50 mln. metų…

 

Galbūt žmonijos istorija buvo visai ne tokia, kaip mes įsivaizduojame. Pavyzdžiui, amerikietis tyrinėtojas Zacharijas Sičinas (Zecharia Sitchin) tvirtina, kad žmogų, naudodamiesi genų inžinerija, sukūrė civilizacijos, gyvenusios Nubiru planetoje, atstovai. Prieš 300 tūkst. metų jie atskrido į Žemę, matyt, ketindami pasinaudoti jos gamtiniais ištekliais. Bet darbui šachtose ir rūdynuose reikėjo darbo jėgos. Ir tuomet ateiviai sumanė išvesti vergus, skirtus sunkiam darbui išgaunant naudingąsias iškasenas.

 

Tam tikriausiai buvo naudojama genų inžinerija ir klonavimas. O “žaliava” tapo vietos aborigenai arba labiausiai išsivystę primatai. Nors ateiviai galėjo klonuoti ir savo pačių DNR… Šiaip ar taip, jiems kažkodėl pavykdavo sukurti tik vyrus. Kad vergai galėtų daugintis, genetikai iš kitos planetos modifikavo vieną iš vyriškų chromosomų porų. Taip atsirado moterys, ir žmonių giminė paplito visoje planetoje.

 

Vyriškos Y chromosomos degradacija

 

Beje, apie “dievus”, atvykusius į Žemę, pasakoja šumerų ir kitų tautų mitai. O senovės Egipto šventyklų ir kapaviečių sienų freskose vaizduojamos kažkokios milžinų manipuliacijos su žemo ūgio būtybėmis.

 

Panašu, kad pirmieji antriesiems su pipetėmis lašina kažkokį tirpalą. Galbūt ne veltui kai kada sakoma, kad vyrai ir moterys – iš skirtingų planetų? Biologas Vigenas Geodakianas (Vigen Geodakyan) mano, kad vyrai “atsako” už žmonijos evoliuciją. Išties, tarp vyrų daugiau genijų, atradėjų, išradėjų. Regis, moteriai iš pat pradžių buvo skirtos visai kitokios funkcijos – motinos ir vaikų auklėtojos.

 

Tiesa, pastaruoju metu mokslininkai prakalbo apie vyriškos Y chromosomos degradaciją, ir dėl to kaltina ekologinės padėties prastėjimą. Berniukų gimsta vis mažiau ir tai jau tampa pastebima. Neatmestina, jog taip yra dėl to, kad kadaise kitos planetos gyventojai įsikišo į natūralią įvykių eigą.

 

Parengta pagal „Respublikos“ priedą „Laisvalaikis“, parengė: Milda Kunskaitė

 

Respublika-logo1

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Version

Spelioniu makalyne. Protingi vyrai gimsta is protingu moteru . Berniuku intelektas yra paveldetas is motinos ,mergaiciu 60% tevo .Gerai pakapanojus gal pats dievas yra moteris, juk dvasia belyte ,o ir zodis samone moteriska gimine.

Genetika

Noretusi priminti, kad genai nenusako zmogaus ar bezdziones (jie beveik vienodi), genai nusako tik lasteles funkcionavima. Taigi genetine inzinerija negalima sukurti nei vyro nei moters, galima tik itakoti moters raumenu ar vyro penio dydi.

xxx

va del ko moterys megsta ciulpti banana

wut

db suvokiu kodel vyrai ir moterys taip sunkiai suvokia vieni kitus :D

Protelio stoka..

Mes esame dar neisrade,iki to.ka isrado Egipto piramydziu statytojai. Matomai jie buvo uz mus daug protingesni
Kai prieisime iki to tasko,laisvai statysime Piramydes,o tada ir vel viskas sugrius,paskes,isdinaikins. Po to ,vel viskas is pradziu….Juk buvo rastas ir mobilus,tik truputi kitoks.Gal ir kompai buvo ir tt. O,kad moterys ir vyrai is kitu planetu,tai aisku. Vel kazkas prades urvuose,medzioti ietimi ir t.t. Taip ir suksis tas gyvenimas.

Albinas Valašinas

Aš kažkur skaičiau gal būt žurnale “Mįslės ir faktai” , kad mitą apie dievą Jėzų mums mums sukūrė ateiviai vien tam kad mes nesužlugdytume žmonijos civilizacijos, deja mes vistiek pamažu artėjam prie to!

tu

spelionės kaip visada, kalbant apie biblija man įdomu kiek žmonių ja parašė ir kada ji ištikro atsirado

Ginekologas

Neaisku is kur jus mielosios atsiradote ,bet kaip gerai kad jus esate :)

lol

paveiksliukas is mass effect zaidimo screenshot

:)

pritariu Editai, tiesiog juokas pro ašaras :)

Taip pat skaitykite