Šventojo Mykolo apsauga arba kaip atsikratyti priešo

pravoslavu-magijaŠventieji arkangelai Mykolas, Gabrielis ir Rapolas (rugsėjo 29 d.). Liaudyje tai Mykolinės – minimas Mykolas arkangelas, Dievo pasiuntinys ir visų angelų galingiausias kovoje su Liuciferio piktosiomis dvasiomis. Liaudyje ši data susijusi su bulviakasio pabaiga (dažniausiai kviečiama talka), derliumi, pabaigtuvių vaišėmis ir „auksiniu rudeniu“ (klevai „suliepsnoja“ po pirmųjų rimtų šalnų) arba „bobų vasara“ (kitados per šias paskutines šiltesnes ir saulėtas dienas buvo pagerbiamos ir apdovanojamos „bobutės“ – kaimo gimdyvių pribuvėjos).

 

Mykolinės – tai ir visų kitų metinių duoklių atidavimo terminas, ir kaimo vaikų mokslo metų pradžia-pabaiga. Senovėje ši diena dar vadinta Dagos šventė, Dagotuvės. Žodis „daga“ reiškia brandą ir derlių, taip pat sudygusius žiemkenčių daigus; „Kokia vaga, tokia ir daga“’.

 

Kadangi šv. Mykolas galingiausias kovoje su piktosiomis dvasiomis, jis gali mums padėti atsikratyti ir pikčiausių mūsų priešų žemėje, nuo jų apsaugoti.

 

Provoslavų magija – Sutartis su šv. Mykolu

 

mykolasCerkvėje pirkite ne pačią pigiausią žvakę, bent jau vidutinę, o geriausiai pačią didžiausią toje cerkvėje, kurioje tik rasite šv. arkangelo Mykolo ikoną. Priėję prie ikonos pasikalbėkite su šv. Mykolu, papasakokite jam savo bėdas, kas ir kaip Jus nuskriaudė, uždekite jam nupirktą žvakę (šv. Mykolo stichija – ugnis) ir ištarkite:

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Aš, dievo tarnas/aitė (savo vardą), atleidžiu Dievo tarnui (priešo vardą) visas skriaudas ir atiduodu jį tavo teismui. Prašau išdeginti jį (priešo vardas) ugnimi, jei jis (priešo vardas) nors kaip nors man kenks. Aš sudarau su tavimi, šv. arkangele Mykolai, sutarti metams (nurodyti norimą laiko tarpą). Pažadu, kad lankysiu tave kiekvieną savaitę (nurodyti kaip dažnai ateisite) ir uždegsiu tokią žvakę tau. Tik padaryk, ko prašau. Apsaugok mane nuo (priešo vardas). Tavo teismas pats teisingiausias. Mano kerštas būtų niekas, palyginus su tavuoju. Aš atiduotu savo priešą (priešo vardas) tavo valiai.”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sudarant šią sutartį nereikia žegnotis, verkti ar kitaip lieti emocijų. Tai dalykinė sutartis. Jūs kiekvieną savaitę ar kitą nurodytą terminą eisit į cerkvę ir maitinsit šv. Mykolo agregorą, už tai jis Jus saugos.

 

Tai veikiantis ritualas (provoslavų magija labai stipri), tik nereikia sulaužyti duotų pažadu ir sutarties sąlygų. Žvakę kaskart pirkite ne pačią pigiausią, didžiausią, kokią išgalite.

 

Jei tikrai žinote žmogų, kuris Jums kenkia, bet tiksliai nežinote jo vardo, sutarties metu sakykite priešo vardo vietoje “Dievas žino jo vardą”.

 

Gali taip nutikti, kad statant ir uždegant pirmą kartą pirmąją žvakę ji kris iš rankų, neužsidegs, spragsės ir t.t. tai priešo energetinis laukas priešinasi Jūsų veiksmams. Nekreipkite dėmesio ir tęskite ritualą.

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Atpirkimo ozys

Zmogus. Dievas. Angelas Sargas. Arkangelas…ir seima gausi kuria turi issaugoti bei stengiesi. O galiausiai nepaleisti arkangelo saugant zmonija. Valandos tame kailyje neistvertumet.

Diakonas

Dėl archangelo Mykolo galios – tiesa. Tačiau angelų galia tiesiogiai kyla iš Dievo. Angelai nėra kokie pusdieviai. Tai kūriniai, nors ir labai galingi. Straipsnyje bandoma pritempinėjant susieti Mykolo minėjimą su pagoniškomis šventėmis, bet šios iškilmės kilmė yra grynai krikščioniška. Na, o toliau… visiška magija ir stabmeldystė, absoliutus burtininkavimas ir sunkus Dievo įžeidimas skelbiamas šiuo straipsniu. Autorius tikrai nėra nei normalus katalikas, nei normalus stačiatikis. Tai iš esmės ir labai sunkiai prieštarauja krikščionių tikėjimui ir Dievo valiai. Norit labai rimtų problemų, gyventi nuodėmės tamsoje – pirmyn, bet tai pražudys jūsų sielą.

Sniegas

Sveiki, norejau suzinoti ar galima toki rituala atlikti iprastoje kataliku baznycioje, ar tai tik galima cerkveje?

to iliuminati

Visu pirma malda turi buti pagrista tikrove, bet neprasimanymais, antra yra tai, kad Dievo pasaulis tikrai egzistiluoja,ir jis vad. MORONTIJA, morontinis pasaulis – anapusybe.

jis

yra ir kita labai prasminga malda nekersijant niekam
SV.Mykolai archangele, gink mus kovoje , buk mums uztareju nuo velnio nedorybiu ir zabangu, tesudraudzia ji Dievas nuolankiai prasom, o tu dangaus galybiu kunigaiskti setona ir visas kitas piktasias dvasias,kurios pasaulyje slankioja sielu prazudyti,Dievo galybe nugramzdink i pragara, Amen

illuminati

jei tokia sutartis sudaroma su angelu tai viskas gerai, jei su demonais tai jau kazkas “tokio”…
cia kaip griztant i senesnius laikus po nepriklausomybes atsikurimo i palygint kaip moket stafke mentam, kad pastoguotu arba banditam :DDD

Taip pat skaitykite