Neįtikėtinai retas reiškinys: skirtingų odos spalvų seserys dvynės

seserysDažniausiai dvyniai būna visiškai vienodi. Na, gal šiek tiek skiriasi vienas nuo kito, tačiau šios seserys pralenkė ir netikėčiausią scenarijų.

 

Dvyniai mėgsta pokštauti pasitelkdami savo išvaizdos identiškumą, pavyzdžiui, ne vienas galėtų papasakoti, kaip susikeitė su broliu ar sese per pamokas mokykloje.

 

Tačiau yra tokių dvynių porų, kuriems to padaryti nepavyktų niekada. Ir čia mes nekalbame apie menkus skirtumus išvaizdoje – 18 metų sulaukusios seserys Lucy ir Maria Aylmer tokios skirtingos, kad niekas net nepatikėtų (ir nepatiki), kad jos dvynės.

 

Ir kurgi patikėsi, kai Lucy yra baltos odos, ryškių ugninių plaukų, mėlynų akių, o Maria – tamsaus gymio, pasidabinusi vešlių garbanų kupeta, žybčiojanti rudomis tamsiomis akimis. Ir taip, jos tikrai dvynės!

 

Lucy ir Marios mama Donna (47 m.) yra pusiau jamaikietė, o tėtis Vince‘as (53 m.) – baltaodis. Dėl šių priežasčių dvynės ir yra tokios skirtingos. Mama Donna prisimena, kad kai mergaitės gimė 1997-aisiais, ji buvusi tiesiog priblokšta.

 

Merginos pasakoja, kad niekas netiki, kad jos yra dvynės. „Netgi tada, kai mes apsirengiame vienodai, niekas nepatiki, kad mes seserys. Draugai prašė gimimo liudijimo, kad įsitikintų, jog mes nemeluojame“, – sako merginos.

 

Skiriasi ne tik merginų išvaizda, bet ir interesai. Raudonplaukė Lucy studijuoja meną ir dizainą, o Maria – teisę. „Maria mėgsta pasakoti visiems, kad turi baltaodę dvynę seserį, o štai aš labai didžiuojuosi, kad mano dvynė – tamsaus gymio“, – tikino Lucy.

 

Neidentiški (dizigotiniai) dvyniai išsivysto, kai vienu metu du subrendusius kiaušinėlius (kiaušialąstes) apvaisina du spermatozoidai ir susiformuoja dvi zigotos. Jie gali būti skirtingos lyties ir panašūs vienas į kitą ne daugiau, nei įprasti broliai ar seserys.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tačiau atvejis, kuomet dvyniai yra net skirtingų odos spalvų toks retas, jog nėra jokios statistikos, kuria galima būtų patikrinti tokią tikimybę. Tačiau manoma, kad ateityje tokių reiškinių gali padaugėti, kadangi daugėja ir skirtingų rasių porų.

 



 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite