Ką daryti jeigu namuose vaidenasi?

vaiduokliai-nameIšvalyti namus nuo nepageidaujamų ir šiurpių vaiduoklių galima įvairiais būdais. Tuo įsitikino Jamesas Vaughanas.

 

Cate McKeon su savo vyru Jamesu užsiiminėjo kasdienės ruošos darbais savo seno, dar XVIII a. menančio namo rūsyje. Staiga pora išgirdo keistus ir triukšmingus garsus, sklindančius iš viršaus. Tai jiems pasirodė labai keista, nes name be jų daugiau niekas negyveno.

 

C. McKeon sako: „Iš pradžių pamanėme, kad triukšmauja kaimynai. Tačiau supratome, kad garsas sklinda iš mūsų virtuvės. Nubėgome ir pamatėme atidarytas visas virtuvės spinteles bei dureles. Esame įsitikinę, kad visos durelės buvo uždarytos, prieš mums nusileidžiant į rūsį.“

 

Toliau darėsi vis blogiau. Keisti dalykai pradėjo dėtis vis dažniau. Cate vyras į svečius pasikvietė savo seserį. Sesuo pabudusi ryte pamatė, kad ant jos kaklo kabėjęs kryželis su grandinėle, kurio ji niekada nenusiima, gulėjo padėtas ant gretimos pagalvės. C. McKeon sako: „Vienintelis paaiškinimas yra tai, kad kartu su mumis namuose gyvena žmonių dvasios.“

 

Ne pats maloniausias dalykas įsigijus prabangų senovinį namą sužinoti, kad jame gyveni ne vienas. Kai aktorė Joanna Lumley persikėlė gyventi į XVIII a. senovinį namą, ji nežinojo, kad būstą teks dalintis su prieš tai gyvenusių žmonių dvasiomis.

 

Savo autobiografijoje ji rašo: „Mes susidūrėme su daugybe keistų dalykų. Palėpėje šviestuvai įsijungdavo patys, girdėdavosi nuolatiniai žingsniai tuščiuose kambariuose ir panašiai.“ Kai J. Lumley su vyru Stephenu Barlow naktį prabudę kieme rado šviežiai iškastą kapą, pora nusprendė namą parduoti ir išsikraustyti.

 

Londone gyvenantis komikas Jackas Dee su žmona pradėjo sapnuoti identiškus košmarus. Tačiau vyras nusprendė nepasiduoti dvasioms ir išsikvietė egzorcistą. Po dviejų „valymo“ seansų specialistai garantavo, kad komiko būstas yra 100 procentų švarus ir jame nebesivaidens.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Patyrusi mediumė Suzanne Hadwin už vieną darbo dieną prašo 60 svarų, plius pinigai kurui. Ji sako: „Dažniausiai dvasios atsiranda tuose namuose, kuriuose kažkas mėgino atlikti spiritizmo seansą. Tokiuose namuose deginu šventus lapus, bendrauju su dvasiomis ir paprašau jas eiti „į šviesą“.

 

Buvusi rinkodaros specialistė Rita Jelinski negalėjo suvokti, kas jai sukelia nemigą. Tada jos viršininkas supažindino ją su buvusiu gaisrininku, kuris verčiasi mediumo praktika. Moteris sako: „Mediumas atrado, kad mano namuose gyvena moters dvasia, kuri čia kažko laukia jau visą šimtą metų. Nuolatos girdėdavau grindų girgždėjimą ir jaučiau, kad esu ne viena.“ R. Jelinski gyvenime, atsikračius dvasių, atsivėrė absoliučiai švarus ir naujas gyvenimo puslapis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Cate McKeon su vyru Jamesu savo namą parduoda už 295 tūkstančius svarų ir visus potencialius klientus linksmai įspėja, kad namuose vaidenasi.

 

Rita persikėlė į naują namą, kur sužinojo, kad gyvena su 200 metų senumo šeima, dėvinčia to laikmečio drabužius.
Mediumas Marcusas Burnettas sako: „Dvasios gali būti draugiškos, tačiau būna ir negatyviai nusiteikusių. Tokios dvasios skleis baimę, nelaimę ir išgąstį namuose gyvenantiems žmonėms. Dvasios dažniausiai kontaktuoja su elektros įrenginiais ir vamzdžiais.“

 

Ką daryti, jei manote, kad jūsų namuose vaidenasi:

 

· Patikrinkite namų elektros prietaisus. Žybsėjimus gali sukelti blogai sujungti elektros prietaisai.
· Tekantys radiatoriai arba vamzdžiai gali sukelti kraupų garsą.
· Jei tai nepadeda, paskambinkite vietiniam mediumui arba bažnyčios egzorcistui.
· Kuo greičiau atsikratysite nepageidaujamų svečių, tuo greičiau į jūsų gyvenimą grįš ramybė.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nonas

Arba kaimynus prasai kad nesipistu kad vienas kitam neciulptu,nekramtytu,arba tu su jais barshkinkis ir problemos isprestos:)

Paradigm Shift

Pas mane namuose irgi kažkas dedasi. Bet tik naktim, tad taupau, kad iš tėvų buto išsikelt, naują nusipirkt. Naktimis čeža maišai, girgžda grindys, kai užmiegi ant nugaros anksčiau ar vėliau sapne prie manes prilenda neaiški merga ir hm… Lyg čiulpia lyg kramto… Patys ką! Ką daryt?! Ar likti? Gal kažkaip tą dvasią išvaryt.

Aurimas

Žegnotis.

Anonimas

Dekui uz idomu straipsni

Taip pat skaitykite