Slavų magija – siūlas ant riešo: laimė, sėkmė, pinigai, apsauga

raudonas-siulasVienų iš stipriausių apsaugų nuo nužiūrėjimo, prakeikimo ir “pagadinimo” nuo seno slavų kultūroje buvo laikomas paprasčiausias siūlas, užrištas ant riešo. Jis gali ne tik apsaugoti nuo “blogos akies”, tačiau ir padėti prišaukti sėkmę bei pinigus į mūsų gyvenimą. Tokio talismano ar amuleto gamybai mums prireiks tik natūralaus pluošto (medvilnės, šilko, lino, vilnos) pasirinktos spalvos siūlo.

 

Raudona spalva – apsauga nuo blogų žmonių;
Oranžinė ir geltona – apsauga nuo nužiūrėjimo ir “pagadinimo”;
Žalia – pritraukia sėkmę finansiniuose reikaluose;
Žydra ar mėlyna – skatina intuiciją, komunikabilumą, bendravimo įgūdžius;
Violetinė – padės išvengti nemalonių situacijų, nelaimingų atsitikimų;
Balta – padės moksleiviams ir studentams, palengvins mokymosi procesus, skatins smalsumą, atvirumą naujovėms, padės atminčiai.

 

Trys skirtingų ar vienos spalvos siūlo gijos ant dešinės rankos padės sveikatos klausimais.

 

Siūlas ar siūlai turi būti užrišti septyniais mazgais, kurių kiekvienas simbolizuos vieną iš septynių dvasinių lygmenų. Siūlus užrišti turi tik tas žmogus, kuris iš visos tyros širdies linki Jums sėkmės, laimės ir pasisekimo, tas, kuriuo besąlygiškai pasitikite.

 

Apsauginį siūlą patartina rišti tik įsitikinus, jog nesate nužiūrėtas ar kitaip energetiškai pakenktas. Priešingu atveju galite tik sustiprinti neigiamą įtaką, “užkonservuoti” neigiamą nešiojamą energetiką.

 

Lietuvoje bei pasaulyje yra nemažai žmonių, tiek vyrų, tiek moterų, kurie puošia rankas raudona apyranke: Vaidas Baumila, Ashtonas Kutcheris, buvusi jo meilė Demi Moore, Madonna, Britney Spears, Paris Hilton, Lindsay Lohan ir daugelis kitų.

 

Gal ir nieko keisto: pramogų pasaulio žmonės dažnai apkalbami, nužiūrimi, jiems pavydima, daug tokių, kurie linki blogo. Štai ir saugosi nuo piktų akių bei užgaulių kalbų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

rihanna

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

alg-madonna-kaballah-jpg

 

NY State Budget

 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Moi

Iš Kinijos atėjo tie siūlai iš tikrųjų

.........

Labai gaila nemastančių žmonių. Jeigu siūlas apsaugotų, tai žemėje visi butų laimingi. Norint kad viskas butų gerai pirmiausia reikia pačiam žmogui būti teisingu, geru, elgtis su kitais taip, kaip norėtum, kad elgtusi su tavimi, nieko neapkalbėtinieko neapgauti, nieko nevogti ( atsimimkime, kad bet kokia pavogta mažiauisia smulkmena, jei ne pačiam vagišiui, tai jo vaikams teks šimteriopai prarasti ir kentėti skurde – ar jūs to norite savo vaikams?). Jeigu jau tikite magija, tai tikėkite viskuo, jog žmogaus išleistas blogas žodis, ar poelgis, arba gpadarytas gėris sugryžta žmogui šimteriopai. Tik nuo žmogaus minčių, žodžių, darbų priklauso to žmogaus ir jo artimųjų ateitis… Skaityti daugiau »

Skeptikė

Komentuoja straipsnius gana išprusę žmonės. Bet gal jiems vis dėlto reiktų pasitikrinti savo lietuvių kalbos žinias. Labai jau bado akis tokie žodžiai kaip ,,sugrįžta, manęs, išpažįsta”, kurie rašomi su ilgais balsiais ir be nosinių… Gerbkim save…

redactor

tau paciai reikia i mokykla. Zmogus be klaidu parase. ir sie zodziai rasomi su nosinemis, pasitikrink ir pradek save pirma gerbti, ismokdama lietuviskai rasyti

Ha

Aš tai iš dalies tikiu tokiais dalykais ir šian užrišo man, tikiuosi nenuvils manes :q

tadas

Tas raudonas siulas ant rankos reiskia kad jie ispazysta kabala.

клюшка
illuminati

pintu siulu nesioja ir atrodo dar su puse bedos, bet siulas… dar savarzeles pradekim nesiot vietoj ziedu sulankste, o grafkes vietoj auskaru…

jamaika

geras sitas.

Anonimas

This is a pro-anorexia bracelet

Taip pat skaitykite