Reikšmingi gyvenimo skaičiai

gyvenimo-skaiciaiNesvarbu, ar mėgstate matematiką, ar esate iš tų, kuriems nepatinka skaičiai. Vis dėlto jie žmogų lydi visą gyvenimą.

 

Dažnai nesusimąstome, kiek skaičių mus supa – gimimo data, amžius, automobilio, būsto, telefono numeriai, įvairių prekių kainos ir kt. Šiame skaičių labirinte prasmės kur kas daugiau, nei daugelis mano. Todėl į kai kuriuos skaičius siūlome atkreipti dėmesį.

 

Kur geriausia gyventi?

 

Namo numeris svarbus ne tik padeda rasti konkretų adresą, bet ir skleidžia tam tikrą energiją, lemiančią, kokia atmosfera vyraus būste. Norint geriau pažinti savo namus, jų numerį reikia paversti vienaženkliu, t. y. sudėti skaitmenis. Pavyzdžiui, jeigu gyvenate name, pažymėtame numeriu „11“, jums reikšmingas skaičius – 2 (1 + 1 = 2). Jeigu būsto numeris vienaženklis, su juo nieko nereikia daryti – užtenka perskaityti aprašymą.

 

1 – Namai, turintys tokį numerį, visuomet traukia aplinkinių dėmesį. Tai gali būti dėl įdomaus dizaino, juose gyvenančių žmonių ar kt. Svarbu prisiminti, kad šis būstas mėgsta laisvę, todėl jame geriausiai jausitės tuomet, jeigu sukursite minimalistinį stilių. Rekomenduojamos ryškios spalvos ir drąsūs dekoro elementai. Itin tinka įmantrūs veidrodžiai.

 

2 – Šilti ir jaukūs namai, kuriuose gera būti svečiams. Tokio būsto savininkai įprastai būna labai svetingi ir dosnūs. Šiems namas tinka klasikinis stilius, paįvairintas mielomis smulkmenomis, tarkime, minkštomis pagalvėlėmis, romantiškomis užuolaidomis, aromatingomis žvakėmis, sentimentaliais paveikslais ir kt. Rekomenduojamos švelnios pastelinės spalvos, ypač rožinė, kreminė, balta. Svarbu, kad čia nebūtų pernelyg įmantrių detalių, nes tokie namai mėgsta paprastumą.

 

3 – Šis skaičius rodo troškimą plėstis ir jaustis laisvai. Tokiame būste visuomet susikerta dvi priešpriešos: nuoširdumas ir veidmainiškumas, laimėjimai bei praradimai, savikontrolė ir vėjavaikiškumas. Gyventi šiame būste nebus nuobodu, nes čia niekuomet nestigs dramų. Visa tai skatina namiškių kūrybingumą. Įdomiai ir bohemiškai turėtų atrodyti ir šio būsto interjeras.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4 – Šie namai turi kai ką keisto. Juose gyvenantys asmenys visuomet nori pokyčių. Senovišką interjerą trokšta pakeisti moderniu, tačiau kažkodėl vis grįžta prie senojo stiliaus. Tokių namų gyventojai visuomet jaučiasi esą ant svarbaus transformacijos slenksčio. Ketvertu pažymėtų būstų skleidžiama nuotaika primena nepastovius paauglius. Todėl čia jaukiai ir ramiai gali jaustis tik labai pozityvios asmenybės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

5 – Tai namai, primenantys skruzdėlyną, kur visi kuo nors užsiėmę ir kur nors skuba. Tokio būsto durys retai užsidaro, nes svečiai ir patys namiškiai tai ateina, tai išeina. Čia organizuojami susibūrimai, vyksta diskusijos įvairiomis temomis. Geriausiai čia gyvendami jaučiasi žmonės, kurių veikla susijusi su informacijos sklaida.

 

6 – Tai – vieni skoningiausių namų, dvelkiančių nepriekaištingu estetikos pojūčiu. Tokiam būstui tinka pasteliniai atspalviai, subtilios dekoracijos ir lengvų konstrukcijų baldai. Jis dvelkia harmonija ir lengvumu. Čia gyvenantiems asmenims svarbu netapti snobais ir perfekcionistais.

 

7 – Dvasingumu persmelkti namai. Juose sklando subtili energija, apdovanojanti ramybe ir geraširdiškumu. Vienintelė tokio būsto bėda – jame dažnai dėl neaiškių priežasčių kaupiasi drėgmė. Todėl renkantis baldus, pirmiausia dėmesį reikia skirti jų patvarumui, o ne dizainui.

 

8 – Tokie namai ypač tinka savarankiškiems, laisvę vertinantiems žmonėms. Aštuntuku pažymėtas būstas didina motyvaciją siekti savo tikslų ir padeda pritraukti turtus bei šlovę. Labai svarbu tokiuose namuose nelaikyti sugedusių, apdriskusių daiktų, nes tuomet trauks ne turto, o skurdo energiją. Rekomenduojama kuriant interjerą rinktis raudoną ir auksinę spalvas.

 

9 – Tinkamiausias būstas studentams ar besidomintiems mokslu žmonėms. Šie namai stiprina intelektualinius gebėjimus. Be to, pažadina humaniškumą ir pasaulietiškumą. Todėl šiame būste vietą randa visi, kam reikia pagalbos ir prieglobsčio. Pagrindinė problema – reguliarūs elektrinių prietaisų gedimai.

 

Ką atskleidžia gyvenimo skaičius?

 

Kaip apskaičiuoti? Sudėti savo gimimo datos skaitmenis, kol išeis vienaženklis skaičius. Pavyzdžiui, jeigu gimėte 1970 m. sausio 1 d. (1970-01-01), jūsų gyvenimo skaičius bus: 1970 + 1 + 1 = 1 972 = 1 + 9 + 7 + 2 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1. Šiuo atveju gyvenimo skaičius – 1. Dviženklių skaitmenų nereikia versti vienaženkliais tuomet, jeigu gaunami skaičiai 11, 22 arba 33.

 

1 – Darbštus, gimęs būti lyderiu žmogus, labiau už viską vertinantis laisvę. Jam nestinga energijos ir kūrybingumo. Šios asmenybės trokšta pripažinimo. Todėl siekdamos tikslo būna labai ryžtingos ir drąsios. Šie žmonės itin kritiški sau ir kitiems. Netoleruoja tingumo, geba vienu metu daryti kelis darbus. Jie turėtų pasisaugoti ir netapti egocentriškais.

 

2 – Šiems žmonėms svarbiausia harmonija ir taika. Nenorėdami kelti konfliktų kartais bijo pasakyti savo nuomonę. Tai itin supratingos ir tolerantiškos asmenybės, visuomet gebančios rasti kompromisą. Jos yra itin ištikimos, todėl jei antrajai pusei prisipažįsta mylint, vadinasi, su tuo žmogumi ketina praleisti visą gyvenimą. Tokie žmonės visuomet išklauso kitų nuomonę, niekuomet neatsisako padėti, išlieka nuoširdūs. Yra pernelyg jautrūs, drovūs, turi daug kompleksų. Todėl jiems būtina labiau pasitikėti savimi.

 

3 – Vieni kūrybingiausių ir komunikabiliausių žmonių, dažnai pasirenkančių menininkų kelią. Tai trykštantys energija, charizmatiški optimistai, gera nuotaika bandantys užkrėsti ir kitus. Jie labai dosnūs, draugiški ir supratingi. Galėtų būti puikūs psichologai, nes gerai perpranta kitų mintis, jausmus ir geba tinkamai į juos reaguoti. Šie žmonės iš gyvenimo ima viską, ką šis duoda. Gyvena šia diena ir apie rytdieną negalvoja. Dažnai būna neatsakingi ir nepraktiški. Dėl to dažnai nukenčia jų finansinė padėtis.

 

4 – Darbščios, kruopščios, praktiškos ir pareigingos asmenybės. Tai labai žemiški žmonės, vertinantys aiškumą ir atvirumą. Jiems patinka komfortas, bet gyvenime niekada nesirenka lengviausio kelio. Šios organizuotos asmenybės geriausiai jaučiasi tuomet, kai viskas vyksta pagal planą. Siekdamos užsibrėžto tikslo gali būti labai užsispyrusios ir kovingos, nors apskritai yra draugiškos ir nuoširdžios. Greitai prisiriša prie kitų žmonių ir būna neįprastai atsidavusios bei ištikimos partneriui. Vis dėlto joms reikia išmokti atsipalaiduoti ir dažniau pramogauti.

 

5 – Šiems žmonėms svarbiausia laisvė ir nuotykiai. Jie stengiasi dalyvauti visur, kur tik įmanoma. Gyvenimas jiems tarsi žaidimas, nes nebijo būti išskirtiniai, laužyti visuomenėje nusistovėjusių normų. Kartais pernelyg įsijaučia į maištautojų vaidmenį ir gyvenimą paverčia tikra drama. Patys į tai žiūri kaip į privalumą, nes labiausiai bijo monotonijos. Toks požiūris į gyvenimą kelia problemų meilės srityje, nes šios asmenybės bijo prisirišti ir negeba megzti ilgalaikių santykių.

 

6 – Neįprastai globėjiški žmonės, gyvenantys dėl kitų. Jiems svarbiausia šeima, namai, o darbas – tik pragyvenimo šaltinis. Aplinkiniams patinka šešeto globotiniai, nes jie yra jautrūs, supratingi ir atsakingi. Šie žmonės turi stiprų tėvystės instinktą, todėl anksti pradeda svajoti apie vaikus. Dėl jų yra pasiryžę aukoti asmeninę laimę. Čia ir yra jų problema, nes mano, kad patys nėra svarbūs, todėl nuolatos nuolaidžiauja aplinkiniams ir pamina savo poreikius bei principus. Būtina išmokti labiau save gerbti ir netapti kitų vergais.

 

7 – Tai vienišų žmonių skaičius. Šiems asmenims būtina mokytis prieraišumo, atvirumo ir jautrumo. Antraip gali tapti piktais cinikais, turinčiais polinkį žalingiems įpročiams. Po šalta ir paslaptinga kauke slepiasi itin intelektualios bei dvasingos asmenybės, kurioms reikia nugalėti pesimizmą ir nesaugumo jausmą. Dažnai tokie žmonės tampa filosofais, dvasininkais arba susidomi ezoterika. Naudinga į viską žvelgti žemiškiau, nes meilė ir bendravimas su aplinkiniais teiktų daug džiaugsmo, nors ir bijote tai pripažinti.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

8

Lmt

Ka gi, Mano skaicius yra 3

Taip pat skaitykite