Prie pat Mėnulio pastebėtas bumerango formos NSO (Video)

bumerango-nsoŠių metų vasario 15 d. profesionalus NSO medžiotojas Crow Tripplehorn teleskopo pagalba užfiksavo unikalų reginį.

 

Prie pat Mėnulio jam pavyko nufilmuoti besisukantį neatpažintą skraidantį objektą.

 

Vaizdo įrašo auutorius dangų stebi jau daugiau nei 20 metų, tačiau prįpažista, kad šis jo užfiksuotas objektas yra vienas iš įspūdingiausių.

 

Prie pat Mėnulio (manoma, kad objektas galėjo skristi virš Mėnulio 200-500 km. aukštyje) vaizdo įraše matyti keistą aplink savo ašį besisukantį objektą. Nors iš pažiūros objektas atrodo kaip vientisas neatpažintas kūnas, kai kurie ekspertai tvirtina, kad jame užfiksuoti 3 mažesni objektai kurie skrenda “bendraudami” tarpusavyje.

 

Objektas matomas nuo 2:21 min.:

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
:D

O as galvojau kad pameciau savo bumeranga :)))

Rytis

Na man irgi buvo atisitikęs panašus įkykis, kai Druskininkuose kartu su draugu buvome atokioje vietoje, maždaug 10h vakaro, gėrėme kavą. Išlipę parukyti, pamatėme maždaug 200m aukštyje 3 švieseles, kurios buvo labai ryškios, kokią 40sec stovejo vietoje, poto viena paskui kitą pradejo judeti į visas puses. Tikrai labai nustebome, net kažkiek išsigandome. Po kiek laiko jos pradingo. Atisėdę į mašiną, vel švieseles pamatėme, jos kybojo vietoje bet staiga pakilo į dangu ir dingo. Tai tikrai negalejo būti kažkoks žmogaus sukurtas irenginys, judesiai buvo, net nežinau kaip aparašyti, tiesiog…
Tikrai labai keistas, įdomus patyrimas, po to laiko pradejau tiketi NSO.

ateiviu kultas

aisku Labiau ysivysciusiu civilizaciju turetu buti juk visata beribe….bet as tai visu 100% ysitikines kad naujausiomis technologijomis naudijai elitas,,,,,o kai tos technologijos visiskai atgyvena tiesiog buna pristatomos paprastai liaudziai…..ir daug visokio slamsto kur paprastiems zmonems geriau nezinoti)))))))) zmonems yra numestas EBUS KRISTUS ir didysis sprogimas,,,,,,plius Darvino teorija,,,tiek ir tereikia jiems)))))) masto elitas…..tiesiog cia toks mano pamastymas.

Xerxes

Norvegijoje kas vakaras prisiziuredavau su draugais kaip dangu skrodziaq baltos svieseles,,ar buan i dangu ziuri ir boom is oro atsirenda balta sviesele skrenda lyg kaskur ir boom dingsta tiesiog pranykstam giedram danguj,,esu mates panasu vaizda prie menulio nes tul8iu teleskopa gaial fotkyti negaliu neikaip..

ER

Dėl NSO egzistavimo ir originalumo visuose pateiktuose video negalima nei pritarti, nei neigti. Prieš penkias dienas man ir draugui atsitiko įdomus įvykis. Buvo apie 9 valandos vakaro, mes sėdėjome automobilyje, gėrėm kavą. Buvom sustoję gana atokioje vietoje, kur vakarais būna nedaug žmonių, o dienos metu vyksta judėjimas. Taigi buvo giedra naktis, matėsi visos žvaigždės, nepaminėjau, bet prieš tai dar matėme krentantį meteoritą, bet mes galime atskirti jį nuo NSO. Taigi sėdėjome kol į akis krito pilkai raudona šviesa, kuri praskriejo tiesia linija, dideliu greičiu. Pamanėme, kad tai naikintuvas, tačiau garso nebuvo. Nusprendėme, kad tai gali būti kažkas iš karinės technikos… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite