Jo idealas pagal Zodiaką

vyru-idealas-astrologijaNesakome, kad turėtum stengtis jam įtikti. Bet sužinok, ar apskritai norėtum tapti jo svajonių mergina.

 

Avinas. Jam patiks savimi pasitikinti, ryški, energinga ir nenuobodi moteris. Dažnas slogutis, tavo bloga nuotaika gali jį atstumti, o gal net sukelti pasidygėjimą tavimi.

 

Šalin būgštavimus, abejones ir pirmyn! Avinas taip pat įvertins tavo nepriekaištingą išvaizdą ir grožį – jam ypač patiks jei turėsi pasisekimą tarp vyrų. Nors dėl to ir širs, kausis dėl tavęs iš paskutiniųjų.

 

Jautis. Dievina tvirtas ir protingas moteris. Lengvabūdės kvailutės jam kelia siaubą ir skatina dėti į kojas. Jei nori suvilioti Jautį – būk žvali ir energinga: jam periodiškai reikia tavęs, kad įkrautų savo baterijas.

 

Parodyk, kad esi sumani šeimininkė ir apskritai visų galų meistrė. Priimk drąsius sprendimus, kelk įdomias idėjas. Apskritai visaip demonstruok, kad tavimi galima pasikliauti.

 

Dvyniai. Renkasi moterį, kuri laikosi šiokio tokio atstumo. Kontraindikuotinas per didelis atvirumas ir pokalbiai atviromis kortomis.

 

Tiesą sakant, tavo nuoširdumas jam apskritai nerūpi. Dvyniai – kaip tik tokio tipo vyrai, kurie dievina paslaptis ir mįsles, kurias įminę praranda susidomėjimą. Be to, tavo išrinktasis turėtų nuolat abejoti, ar iš tikrųjų tu jam priklausai. O gal visai jo nemyli? O gal turi kitą? Kitaip tariant, intriguok!

 

Vėžys. Renkasi moterį, kuri gali išspręsti visas jo problemas. Na, ar bent jau buitines. Jis noriai patikės tau šeimos (ar poros) galvos vaidmenį ir už tai priskirs tau visus esamus ir menamus privalumus.

 

Intelektuali, išsilavinusi moteris, lyderė – štai jo idealas. Be to, Vėžys labai sentimentalus ir romantiškas. Todėl neužleisk savo dvasinio gyvenimo ir vidinio pasaulio ugdymo. Vien grožio nepakaks.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Liūtas. Mėgsta viską, kas neįprasta, prabangu, išsiskiria iš minios. Kad patrauktum jo dėmesį, turi pademonstruoti tai, ką turi geriausio, elgtis oriai. Svarbiau jam ne tavo grožis, o gebėjimas save pateikti.

 

Be to, Liūtus visai netikėtai gali patraukti moteris, kuri visiškai netinka jo pasauliui – svajoklė, atitrūkusi nuo realybės, skrajojanti padebesiais. Tiesa, jos socialinis reikšmingumas vis dėlto išlieka svarbus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mergelė. Susižavės karjeriste. Tavo verslumas, praktiškumas, troškimas būti pirma ir pasiekti aukšto tarnybinio posto teigiamai veikia jo požiūrį į tave.

 

Deja, moteriškos silpnybės jo nežavės – tik valia ir neblėstantis entuziazmas palaikys jo jausmus. Toks vyras noriai klausys tavo komandų – jei tik esi lyderė ir pavergsi jo širdį, jis mielai leisis vadovaujamas.

 

Svarstyklės. Deramai įvertins tavo išorinį grožį ir gebėjimą bendrauti. Jei turi autoritetą tarp draugų, pažįstamų, partnerių, kolegų, jei jie tave myli ir gerbia, tai tave pamils ir po Svarstyklių ženklu gimęs vyras.

 

Jis kaip niekas kitas paiso svetimos nuomonės, jam labai svarbu, kad išrinktąją vertintų ir kiti žmonės. Tavo nelogiški, prieštaringi poelgiai, lengvabūdiškas požiūris į gyvenimą ir mokėjimas pasijuokti iš sudėtingiausių situacijų jį vergte pavergs. Be to, svarbu parodyti ir savo intelektualinius sugebėjimus, gilų ir išlavintą mąstymą.

 

Skorpionas. Negali pakęsti silpnų moterų. Kita vertus, nesileis kad jam vadovautum. Teks kaip nors laviruoti – vienu metu būti ir stipria, ir neužimti lyderės pozicijų. Jam patiks nepriekaištingos manieros, pripažinimas visuomenėje, elegancija.

 

Nepakęs vulgarumo – tai atstums jį visam laikui. Labai svarbu kad tavo jausmai būtų nuoširdūs – Skorpionai užuodžia netikrumą ir jo neatleidžia. Apskritai mažai ką atleidžia, taigi kontroliuok savo elgesį. Prireiks vienu metu ir išlaikyti distanciją, ir nebūti per šalta. Tapti protinga, bet neužgožti jo. Būti drąsia, bet vengti pasiaukojimo.

 

Šaulys. Intelektualios moterys – ne jam. Tokia jį netgi erzintų. Jis ir taip žino, ką jam daryti. Todėl vertina paprastumą, familiarumą – šios savybės kaip tik tai, ko jam reikia. Jis netrokšta poroje užimti lyderio pozicijas.

 

Jis bus absoliučiai vienvaldis! Turėsi tartis su juo bet kokiais klausimais. Žavėtis jo plačiu akiračiu. Mokytis iš jo. Nepamiršk visada atrodyti tobulai. Jei tokia padėtis tave tenkina, su juo būsi devintame danguje!

 

Ožiaragis. Jis nori, kad jo moteris būtų geriausia pasaulyje. Tavo grožis, praktiškumas, aplinkinių pagarba – štai kas jam labiausiai rūpi.

 

O ypatingai svarbu užimti atitinkamą socialinį statusą. Kuo aukštesnį, tuo geriau. Pasitikėk savimi, domėkis savo karjera. Bet suteik erdvės ir jam – nebūk įkyri ir pernelyg sentimentali. Tavo ašaros žiūrint muilo operą jį taip suglumins, kad, žiūrėk, liksi ne tik ant sofos, bet ir gyvenime – viena.

 

Vandenis. Visų pirma vertina sielų giminystę. Jam svarbu kad sutaptų jūsų interesai. Daug laiko leidžia su draugais, taigi trokšta kad būtum jam visiškai lojali.

 

Atsidavimas, gebėjimas rasti išeitį iš nelengvų situacijų – visa tai tavo mylimajam labai imponuos.

 

Žuvys. Žavisi romantiškomis, sentimentaliomis moterimis. Jei būsi koketiška, švelni, patikli, iki ašarų jausminga – pavergsi jį ilgam.

 

Be to, įvertins ir tavo šeimininkės gabumus – jam patinka moterys, kurios moka laikyti visus keturis namų kampus. Ir nepamiršk supažindinti jo su savo draugais – jis mielai plečia savo pažįstamų ratą.

 

Autorius: Horo.mail.ru, išvertė: eli.mama.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nova

tai liutem(am) pasiziurkekit panasiu y save mikimouzai ir nereix reixtis kad liutai is anglu kalbos verciasi melagiais.ps LIE – LEO.

Moi

Ka tu cia nusisnekejai… :DD

nova

tai liutem(am) pasiziurkekit panasiu y save mikimouzai ir nereix reixtis kad liutai is anglu kalbos verciasi melagiais.ps LIE – LEO.

Anonimas

tiesiai i desimtuka :)

LMT

Idomu, kokia vyras suzavetu Liute? Tikrai sunkus atvejis

Taip pat skaitykite