Žmonių globėjai pagal indėnų horoskopą – totemai

Nepastovusis Žaltys

 

Tai kantrūs ir rimti, bet labai nepastovūs žmonės. Geba prisitaikyti prie aplinkybių, todėl kasdien gali atrodyti ir elgtis vis kitaip. Tikruosius jų veidus mato tik patys artimiausieji. Kitiems žalčio globotiniai gali atrodyti šalti ir nedraugiški gudragalviai, nes nėra linkę bet kam atverti širdies. Patikimus žmones atsirenka vadovaudamiesi intuicija.

 

Patarimas. Vadovautis savo galva ir niekada nepasiduoti aplinkinių įtakai.

 

Praktiškasis Bebras

 

Tai žemiški, pastovūs, patikimi žmonės, kurie gyvenime vadovaujasi logika, be to, yra konservatyvių pažiūrų. Mėgsta gyventi pagal pačių susikurtą planą. Daug laiko skiria darbui, nes tik kur nors save įprasmindami jaučia, kad gyvena. Šie žmonės yra idealistai, todėl dirba daug ir kantriai, tačiau randa laiko ir artimiesiems. Bendravimas jiems itin svarbus. Trokšta kuo greičiau susirasti patikimą partnerį ir sukurti šeimą.

 

Patarimas. Vertėtų kuo anksčiau sukurti šeimą, nes tik joje rasite tikrąją laimę.

 

Kantrusis Vėžlys

 

Šio totemo globotiniai – stabilūs, lėti ir ramūs žmonės. Gyvenime vadovaujasi taisyklėmis. Yra itin atsargūs, todėl apgalvoja kiekvieną savo žingsnį ir sprendimą. Susidūrę su sunkumais nebėga ir nesiskundžia, o kantriai juos iškenčia. Šios asmenybės gali įveikti pačias įvairiausias kliūtis, nes yra neįprastai ištvermingos. Niekada bėdoje nepalieka draugų, nes yra empatiškos, draugiškos ir nuoširdžios.

 

Patarimas. Metas išlįsti iš savo kiauto ir nebijoti pakreipti gyvenimo norima linkme.

 

Optimistė Šarka
Šie žmonės visada atsiduria dėmesio centre, nes yra tikri bendravimo virtuozai. Be to, jie trykšta gyvenimo džiaugsmu ir geba išnaudoti kiekvieną jo suteiktą galimybę. Aplinkinius žavi šarkos globotinių optimizmas. Be to, tai intelektualūs žmonės, žinantys, ko nori iš gyvenimo ir kaip tai gauti. Jie pastabūs, gudrūs ir užsispyrę, todėl atkakliai gina savo nuomonę.

 

Patarimas. Būtina būti nuoširdesniems, nes kiti pradės manyti, kad esate klastingi savanaudžiai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žaismingoji Voverė
Tai labai energingos ir veiklios asmenybės. Gyvenimas joms yra tarsi žaidimas, todėl stengiasi nepraleisti nė vienos progos. Šie žmonės išlieka žaismingi net sulaukę brandaus amžiaus. Dėl to juos aplinkiniai vadina vėjavaikiais. Nors iš tikrųjų jie pasižymi sumanumu ir apdairumu, yra optimistai, tikintys, kad viskas bus gerai.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Patarimas. Vertėtų išsaugoti žaismingumą ir vaikišką požiūrį į gyvenimą, nes tai leidžia jaustis laimingiems.

 

Draugiškasis Varnas

 

Šio totemo globotiniai yra nuolatos apsupti kitų žmonių, nes neįsivaizduoja gyvenimo be bendravimo. Stengiasi aplinkiniams palikti gerą įspūdį. Jie yra draugiški, supratingi ir tolerantiški. Negali pakęsti konkurencijos, nes ji dažnai sukelia konfliktus. Pastarųjų vengia, tačiau esant reikalui geba ne tik apsiginti, bet ir apsaugoti kitus. Todėl turi daug draugų. Jie yra itin reiklūs, todėl sunku rasti antrąją pusę. Radę tinkamą partnerį, būna labai rūpestingi ir atsidavę.

 

Patarimas. Nereikia bijoti atsiduoti meilei, nes ji jums teikia didžiausią laimę.

 

Išdidusis Gaidys
Tai labai savimi pasitikintys žmonės, mėgstantys pasipuikuoti ir sulaukti pagyrų. Jie gana arogantiški ir bendrauja tikrai ne su visais. Kritika mažai rūpi, nes yra drąsūs ir pasiryžę apginti savo garbę. Tačiau su draugais bendrauja atvirai ir šiltai.

 

Patarimas. Puiku, jeigu pasitikite savimi, tačiau nereikia būti pasipūtusiems – tokių aplinkiniai nemėgsta.

 

Darbštusis Jautis

 

Stiprūs, ištvermingi ir ryžtingi žmonės, nebijantys jokių kliūčių. Geba susidoroti su sunkiausiomis užduotimis, nes yra darbštūs, kantrūs ir protingi. Gyvenime vadovaujasi logika ir patirtimi. Nėra labai jausmingi, santykiams ir šeimos kūrimui neskiria daug dėmesio. Labiau rūpi karjera.

 

Patarimas. Nebijoti įgyvendinti originalių idėjų ir atskleisti savo kūrybiškumo.

 

Individualistas Barsukas

 

Tai labai savarankiški žmonės, tikri individualistai. Gyvenime vadovaujasi pačių susikurtomis taisyklėmis. Jeigu ką nors sumąsto, tą ir įgyvendina. Barsuko globotiniai yra atkaklūs ir užsispyrę. Todėl jie yra puikūs lyderiai. Be to, nepaklūsta kitų valiai.

 

Patarimas. Gyvenime pasieksite daugiau, jeigu būsite šiek tiek nuolankesni.

 

Keliautojas Kupranugaris

 

Šie žmonės yra aktyvūs, temperamentingi ir negali nusėdėti vienoje vietoje. Jie mėgsta keliauti, pažinti kitas kultūras. Kupranugario globotiniai greitai prisitaiko prie naujų aplinkybių, yra ištvermingi. Aplinkiniai juos mėgsta, nes yra nuolankūs ir visada išlieka kilnūs.

 

Patarimas. Daugiau keliauti, nes tai padeda augti asmenybei.

 

Intuityvusis Ežys

 

Visada tinkamu laiku atsiranda reikiamoje vietoje. Tam padeda neįtikėtinai puiki intuicija. Be to, šie žmonės labai pastabūs ir visada išlieka budrūs. Jie yra itin sumanūs, todėl geba pasinaudoti gauta informacija ir įvykius pakreipti savo naudai. Tačiau stengiasi nepakenkti aplinkiniams.

 

Patarimas. Žinote, kaip pasirūpinti savimi, todėl nereikia bijoti to daryti.

 

Taikusis Danielius

 

Tai itin švelnios, jautrios ir taikios asmenybės. Niekada niekam nelinki blogo ir tiki gėriu. Kartais dėl naivaus būdo išnaudojamos piktai nusiteikusių aplinkinių. Laimei, atsargumas dažniausiai padeda to išvengti. Danielio globotiniai nepyksta ant nedorų žmonių, nes yra gailestingi ir dvasingi. Tiki, kad už viską bus atlyginta.

 

Patarimas. Būti šiek tiek drąsesniems, kad kiti nesinaudotų jūsų gerumu.

 

Tvirtasis Dramblys

 

Šio totemo globotiniai – stiprūs ir išdidūs žmonės, kuriuos sunku palenkti į kurią nors pusę. Turi tvirtą nuomonę, kurios kitiems neperša, tačiau niekada jos neišsižada. Nevaldingos, bet gerbiančios save asmenybės. Jos yra itin ramios, tačiau kai reikia, geba už save pakovoti. Labai patikimos ir visada besilaikančios duoto žodžio.

 

Patarimas. Svarbiausia – kantrybė, kuri padės visose gyvenimo situacijose.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

neradau savo kad nevisus rodo

Liveta

Nerandu 1998 metų….

jurate

perziurejau visu savo namiskiu totemus-tiko idealiai kiekvienam,netgi charakterio bruozai

Fasas

Kaip bebūtų keista, gavau visiškai tikslią informaciją, net išsižiojau. Pagal gimimo metus esu pelėda, visas aprašas 100% tikslus… ir dar kas įdomu, kad net nežinodamas apie savo totemą, jau 4 metus renku pelėdų kolekciją, ir turiu surinkęs jau 95 skirtingas…

...

Būtų visai įdomu, jei ne tas skirstymas pagal gimimo metus. Totemą žmogui priskirdavo pagal jo giminę (kiekviena giminė turėjo savo totemą), o ne pagal kažkokias datas. Neužmirškit, kada ir kur gyvavo totemistiniai tikėjimai – ten, kur nebuvo nei rašto, nei metų skaičiavimo – tai iš kur jūs tas gimimo datas ištraukėt, ir dar pagal Kristų? Straipsnis turėtų logikos tik tuo atveju, jei siūlytų pačiam prisiskirti gyvūną, pvz., pagal charakterį, o geriausia – pagal šeimoje / giminėje vyraujančius bruožus. Ką aš, beje, ir padariau, buvo visai smagu :)

Paradigm Shift

Bla bla bla. Taip nieko įdomaus ir praktiškai ir nepasakė. Dar visokių durnų patarimų parašė. Jaučiu čiūju parašė koks pripažintas duchelis (specas tipo) iš už balos, o čia išvertė ir “pa litovski “ikėlė.

Taip pat skaitykite