Žemėje gyveno milžinai – tai pripažino Smitsono institutas

milzinasJAV Aukščiausiasis Teismas paskelbė nutartį, pagal kurią turi būti publikuoti įslaptinti Smitsono biologijos instituto 1900 metų dokumentai. Jie įrodo, jog ši organizacija dalyvavo slepiant istorinius įrodymus, kad visoje Amerikoje buvo rasti dešimtys tūkstančių milžiniško ūgio žmonių skeletų, kurie aukštų vadovų įsakymu buvo sunaikinti dėl to, kad apsaugotų tuo metu viešpatavusios žmogaus evoliucinės chronologijos teoriją.

 

Įtarimus, kad Smitsono institutas sunaikino tūkstančius milžiniško ūgio žmonių liekanų (griaučių), iškėlė Amerikos Alternatyviosios Archeologijos Institutas (AIAA). Smitsono biologijos instituto organizacija pasipriešino įtarimams ir dėl 168 metų senumo įstaigos šmeižto bei siekio pakenkti jos reputacijai AIAA padavė į teismą.

 

Pasak AIAA atstovo Džeimso Čarvordo, bylos nagrinėjimo metu iškilo naujos detalės, kai būrys Smitsono instituto darbuotojų pripažino, jog iš tiesų egzistuoja dokumentai, kurie, kaip spėjama, įrodo dešimčių tūkstančių žmonių griaučių sunaikinimą. Jų ūgis siekia nuo 6 iki 12 pėdų aukščio (apytiksliai 1,8 – 3,65 metrų), ir kurių egzistavimo tradicinė archeologija dėl įvairių priežasčių nenori pripažinti.

 

Bylos nagrinėjimo posūkis įvyko tada, kai buvo pademonstruotas 1,3 metro ilgio žmogaus šlaunikaulis. Šis įrodymas pramušė Smitsono instituto advokato gynybą, kadangi iš organizacijos šį kaulą pavogė vieno instituto kuratorius 1930 metų viduryje. Aukštasis instituto kuratorius šį kaulą saugojo visą gyvenimą ir būdamas mirties patale parašė raštišką prisipažinimą apie slaptas Smitsono instituto operacijas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Siaubinga, kad su žmonėmis daromi tokie dalykai, – rašo jis savo laiške. – Mes slepiame tiesą apie žmonijos protėvius, žemėje gyvenusius milžinus, apie kuriuos yra minima Biblijoje, o taip pat ir kituose senoviniuose tekstuose“.

 

milzinas2

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

JAV Aukščiausiasis Teismas paskelbė nutartį, pagal kurią Smitsono institutas privalo paskelbti įslaptintą informaciją apie viską, kas susiję su „priešeuropinės kultūros įrodymų sunaikinimu“, ir apie liekanas, „susijusias su žmonių griaučiais, didesniais negu įprastas dydis“.

 

„Šių dokumentų publikacija padės archeologams ir istorikams peržiūrėti šiuolaikines žmogaus evoliucijos teorijas ir padės mums geriau suprasti Amerikos ir likusio pasaulio priešeuropinę kultūrą“, – sako AIAA direktorius Hansas Gutenbergas.

 

Dokumentai bus publikuojami 2015 metais. Kad būtų užtikrintas politinis operacijos neutralumas, viską koordinuos nepriklausoma mokslinė organizacija.

 

Parengta pagal: worldnewsdailyreport.com, išvertė: jezus.lt

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Owldies666

Jei milžinai tikrai egzistavo, vadinasi galima daryti prielaidą, kad egzistavo ir dauguma kitų mitinių būtybių ir dar visokie nefilimai… Tada ir undinių egzistavimą būtų galima suprasti. Senosios, mįslingosios, ir dar vis išlikusios žmonių rasės…

Owldies666

Šiaip tai ne naujienos čia, dar 2004 metais buvo rasta milžinų skeletų ir rašyta apie tai.
http://news.nationalgeographic.com/news/2007/12/071214-giant-skeleton_2.html

Smegenys

Tiems kurie čia rašo, kad nuotraukos netikros… Susimildami, tai yra ASOCIATYVIOS NUOTRAUKOS – jos dažniausiai straipsnyje būna tam, kad žmonėms patogiau/įdomiau skaityti būtų. Tai dažnai naudojama praktika ir tiek. Niekas nesako, kad šios nuotraukos tikros, jos tam, kad apipavidalintų straipnį. Jeigu nuotraukos ir buvo, tai jos jau sunaikintos. Ne į nuotraukas žiūrėkit, o informaciją gaudykit.

Mr G

1. Ziurint i zemes istorija turim suprasti kad buvo tvanas( kuris aprasytas biblijoje ir yra minimas visu senesniu tautu istorijoje – piesiniuose ir pasakose) kuris padalina istorija i kas buvo pries ji ir po jo. 2. Pries tvana buvo daug didesnis atmosferos slegis kurio ytakoje: zmogaus fizines savybes buvo daug geresnes : galejo toli keliauti , daugiau pakelti , protiskai buvo daug pranasesni uz mus ir tt. Pasikeitus salygoms po tvano dinozaurai neisgyveno del per silpnu plauciu. Ju ugis jiems buvo ne kliutis . Kai dabar matom zmogu 2.3metru zmogu jis jau yra negerai : nepatogu judeti ; ankstyvame amziuje… Skaityti daugiau »

Saulys

Puiki santrumpa. Gal kiek padirbet reikia ant detaliu. Humoro jausmas jauciasi. kas labai svarbu. Zemeje buvo kita gravitacine jega ir dinozauram nebuvo sunku. Kai gravitacija keitesi dinozauru nei sirdys nei svoris – kojos nelaike. Viskas atsisakinejo. Vel gi tai turejo buti greitas pasikeitimas nes letai keiciantis turetumem namie naminiu dinozauru. Tas pats su milzinais. Kalba yra kad milzinu ir mazuju – musu – zmoniu santykiai buvo ne draugiski. Pas mus yra tas – nuzudyk I save nepanasu, o kaip tada tai ir panasu nepazistama. Manau milzinai buvo. Is kur pasakos apie ciklopus, beje ir drakonus. Drakonas nei vienas neskristu sitoj… Skaityti daugiau »

Nuomone

Visada maniau kad milziniski palaikai yra normalu, labai neiprasta akiai, bet normalu. Leiskit paklausti- jei egzistavo dinozaurai( kuriu egzistavima mes suvokiame kaip evoliucija) kodel negalejo egzistuoti ir ” perauge” zmones??? Netgi atvirksciai- dar mokykloje kirbedavo mintis- dinozaurai buvo, o zmoniu ne- kodel? Ir isvis- zemes planeta, pagal atrastus, prarastus, pakastus irodymus sukuria ispudi , lyg butu milziniska bandymu aikstele- pradedant nuo zemyniu deliojimo iki zmogaus super kompiuterio, tik tiek kad siuksles metamos po kojomis, o mes jas kapstome….ir kazka randame

>> Nuomone

Niekas nesako, kad negalėjo būti milžinų, bet jei jie būtų buvę, jų skeltas visai kitoks turėtų būti, kad einant nesulūžtų. Pasižiūrėkit kokia dinozaurų kaulų struktūra, o žmogaus skeletas turi dydžio limitus, kažkas daugiau virš standartinio aukštaūgio krepšininko ir jau žmogus invalidas – negali judėti normaliai ir t. t. Dar didesnis ūgis ir skeletas neatlaikys, sulūš pusiau :) Taip, kad jei ir buvo milžinai „žmonės“, tai jie ne tokius skeletus turėjo :P

Vidmantas

ką čia žmogaus skeletas.Yra medžiai,o kokie statomi dangoraižiai?Kad milžinai galimi-jokios abejonės!

nesvarbu

Jei istikruju sunaikino tokius domenis tai zmones yra debilai nes jei slepia tokius dalykus tai mumis tik bukina su visokiom teorijom

hm

Toks ir tikslas tu ”zmoniu”. Ir jie tikrai ne debilai. Sakyciau labai protingi net :) bukas avis ganyti gi lengviau :)

Owldies666

Bet pagalvojus, jie gerai daro nieko neskelbdami būtent dėl tos masinės panikos, neadekvačios reakcijos… Žmonėms kartais tiesiog geriau nežinoti.

zvd

laukiam nesulaukiam to publikavimo. taip photoshopines nuotraukos ikistos nes irodimai sunaikinti

pou

good Photoshop :)

LMT

Tie milzinai niekur nedingo, tik kad Zeme dar ne visa atrasta:egzistuoja dar neatrastu juru ir zemynu. Be to, gyvename aukstuose, dar kiti vadina tai dimensijomis. Taigi dimensijos yra grieztai apibreztos, jos nesusiliecia, nebent istinka kokia katastrofa

>> LMT

Ir kurioje čia planetoje dar ne visos jūros ir žemynai atrasti?? :) Aš kažkaip kai Google Mapsus vartau tai nėra juodų, neištirtų vietovių :D

ttt

Nepirma karta šis straipsnis jau matytas bet tai būdavo labai mažai informacijos. Po šio straipsnio labai daug kas pasikeičia ypač tai kad jie galėjo egzistuoti dar tada kai statę gizos pirmade o tai įrodytu kad žmogus statę jas, o ne tai kokie ateiviai iš kosmoso bet aišku ta teorija kad kažkas kitas nežemiško stato yra labai stipri teorija. Be to jie galėjo būti 2x stipresni nei dabartinis žmogus. Mano manymu tai prisidėjo smarkiai religija nes religija yra istorijos naikintoja o ką kalba religija ? apie tobulą žmogų ne per aukštą ne per žemą.

Gretell

Šiaip dėl piramidžių yra daug ktokių versijų ir be ateivių

>> ttt

Blyn, kodėl kažkam atrodo, kad sukrauti krūvą akmenų į krūvą yra kažkas neįmanomo? Na pasiuntė dešimtys tūkstančių vergų akmenis kalinėti ir vilkti, tai tie vilko ir kalinėjo 10 metų, kol sunešė į piramidę. Actekai ne ką mažesnes piramides ir džiūnglėse pastatė, kur uolienas kalti sunkiau ir nieko – tuo atveju kažkaip niekas negalvoja, kad ateiviai statė :) BTW, nu nafig ateiviams akmenų krūvos reikėtų?

ttt

Aš tik pridūriau kad yra tokiu teorijų, O dėl kitų teorijų aišku kad jų yra daug visokiausiu. O asmeniškai aš tikiu kad žmones jas pastate su paprasčiausiais rastais ir virvėmis.

Paradigm Shift

Tai čia tik žmoniems “lengviau suprantamas” faktas apie užslėptą tiesą kuri sukeltų nepasitikėjimą valdžia. Visa laimė žmonės “naglėja”, tad manau per kokius 100 metų dar ne tiek dyvų išknisim.

Taip pat skaitykite