Ateivių įsiveržimo į Žemę grėsmė

ateivius-isiverzimasDar 1950-aisiais press-konferencijoje Long-Byče G. Trumenas pareiškė, kad “skraidančių lėkščių tėvynė – ne JAV ir ne kita Žemės valstybė, jos nėra nei amerikiečių, nei rusų slaptu ginklu ir sukurtos ne Žemėje”. 1954-ais press-konferencijoje D. Eizenhaueris pasakė: “Netikiu, kad skraidančios lėkštės atvyksta iš kažkokios vienos planetos, kaip neseniai teigė generolas Tuainungas”.

 

Prezidentas Dž, Kenedis 1960-ais sakė: “Priėjau išvados, kad skaidančios lėkštės – tai iš tikro kosminiai laivai, atvykstantys iš kitų pasaulių”. Generolas Maršalas, buvęs JAV sekretorius, 1951-ais irgi teigė: “Jungtinių Valstijų valdžia nustatė, kad NSO atvyksta iš kitos planetos”. Buvęs JAV Oro pajėgų ministro padėjėjas Brianas tvirtino: “NSO – tai pilotuojami ar valdomi per atstumą kitų planetų aparatai”.

 

Išvados apie nežemišką NSO kilmę pirmąkart amerikiečių pateiktos 1948 m. slaptoje ataskaitoje, pavadintoje “Situacijos vertinimas”. Šį dokumentą parengė Oro pajėgų darbuotojų grupė, užsiėmusi NSO tyrimais projekto “Ženklas” rėmuose. Ataskaita pateikta Oro pajėgų štabo vadovui generolui Ch. Vandenbergui, tačiau tasai, perskaitęs, įsakė ją sunaikinti. O apie slaptą 1952-ųjų dokumentą apie operaciją “Majestic-12”, parengtą buvusio CŽV vadovo admirolo R. Chilenkoterio ir skirto prezidentui D. Eizenhaueriui, visuomenė sužinojo tik 9 dešimtm. pabaigoje. Tame dokumente nurodyta, kad 1947-ais sudužęs neatpažintas objektas nebuvo sukurtas jokios žemiškos valstybės, o žuvę ekipažo nariai nors ir buvo panašūs į žmones, tačiau biologiškai ir evoliuciškai skyrėsi nuo žmonių. To dokumento tikrumą 1993 m. raštiškai patvirtino “Defence Investigative Service”, tarnyba, atsakinga už karinių paslapčių saugojimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

1953 m. H. Robertsono komisijos ataskaitoje irgi kalbama, kad vieninteliu NSO paaiškinimu gali būti jų nežemiška kilmė. Į komisiją, be CŽV mokslo žvalgybos skyriaus darbuotojų, įėjo ir Oro pajėgų generolai bei ketvertas mokslininkų, kurių veiklos sritis irgi susijusi su karine pramone.

 

Dar vienas slaptas dokumentas apie “Majestic-12” buvo parengtas 1954 m. ir vadinosi “Nežemiškos būtybės ir technologijos. Instrukcija aptikimui, evakuacijai, laikymui ir saugojimui”. Jame rašoma, kad kol kas nežinoma, kokiu tikslu mūsų planetoje pasirodė pilotuojami nežemiški skraidantys aparatai. Vienok ateivių technologijos gerokai pažangesnės už mūsų mokslą. Tokias išvadas leidžia daryti didelis sudužusių laivų nuolaužų kiekis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

JAV Oro pajėgų akademijos vadovėlyje, išleistame 1968 m., nurodoma, kad NSO – nežemiški materialūs objektai su ekipažais arba valdomi nuotoliniu būdu. O 1997 m. atsargos pulkininkas F. Korso, prie Eizenhauerio 4 m. dirbęs Nacionalinio saugumo taryboje, o 7 dešimtm. Gynybos ministerijos užsienio technologijų skyriaus karinių tyrimų ir vystymo sekcijoje, savo knygoje “Kitądien po Rosvelo” rašė, kad JAV vyriausybė niekada neabejojo apie nežemišką NSO kilmę.

 

1999 m. Stanfordo universiteto iškilių mokslininkų grupė irgi pareiškė, kad ji turi pakankamai medžiagos apie kitų planetų skraidančių aparatų pasirodymą Žemėje.

 

Panašių tvirtinimų yra ir kitų valstybių aukštus postus užimančių valdininkų pasisakymus. Britų aviacijos vadovas lordas Daudingas dar 1957 m. rašė: “Esu įsitikinęs, kas NSO nėra sukurti kokios nors žemiškos nacijos, ir kilę iš kitų planetų”. 1967 m. NATO valstybių vadovams buvo išsiųstas slaptas dokumentas, kuriame buvo dėstomi NSO veiklos Žemėje rezultatai. Tyrimus atliko NATO generalinio štabo darbuotojų grupė. Dokumente rašoma, kad nežemiškos civilizacijos visada aktyviai tyrė mūsų planetą, o taip pat jos gyventojus. Tokia veikla įmanoma tik turint aukštas technologijas. Tais pačiais metais Japonijos priešlėktuvinės gynybos štabo viršininkas generolas Icikava pareiškė, kad NSO kilmė nežemiška, o beto, dideliai laivai skirti tarpplanetiniams skrydžiams, o maži – mūsų Žemės žvalgybai.

 

1999 m. Prancūzijos nacionalinės gynybos tyrimų institutas, į kurį įeina 4 sausumos kariuomenės generolai, vienas admirolas, nacionalinės policijos vyr. komisaras, buvęs taktinės aviacijos vadas ir buvęs kosminių tyrimų nacionalinio centro viršininkas pateikė prezidentui Ž. Širakui ir premjerui L. Žospenui nuodugnią ataskaitą “NSO ir gynyba: kam turime pasirengti”, kuriame sakoma, kad protingų būtybių NSO egzistavimas praktiškai įrodytas ir jų nežemiškos kilmės hipotezė yra labiausiai tikėtina. 2000 m. buvęs Didžiosios Britanijos gynybos štabo viršininkas admirolas lordas Hilas Nortonas rašė, kad jis visiškai sutinka su Prancūzijos instituto išvadomis.

 

Rusijoje 1991 m. ataskaitoje pagal slaptą “Gija-3” buvo pastebėta, kad stebėta didelis kiekis NSO, kuriuose, tikėtina, buvo kitų planetų ar lygiagrečių pasaulių gyventojai.

 

Net Vatikane yra speciali komisija kontaktų su ateiviais tyrimams. 2000 m. jos narys teologas Korrado Balducci pareiškė, kad kontaktai su ateiviais visai realūs. Jis, išstudijavęs pranešimus iš atstovybių Meksikoje, Čilėje, Venesueloje ir kitur, per TV paskelbė, kad kontaktai su nežemiečiais nėra haliucinacijos, psichinių sutrikimų pasekmės ar kontaktuotojo apgaulės.

 

O kaip jus manote, ar yra tikimybė, kad kažkada ateityje galime būti ateivių įsiveržimo į Žemę liudininkais?

 

Inf. šaltinis: nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
inkognito

Ateiviai patys čia neateis,pirma jie išstudijuos žemę jos galimybes ir joje gyvenančių čiabuvių kvailumą,po to jie pasiūs čionai koronavirusus kurie po kurio laiko ją išvalys ir padarys tinkama kolonizavimui,na o tada ir patys čia ateis ir perkels savo žūstančios civilizacijos 12 milijardų piliečių…

;D

jai ir atskris kokie nors ten zmogeliukai is kazkur (o as manau,kad jie jau senai tarp musu) tai mes nieko nepadarysim jai tik panores tai ims ir sunaikins mus ir tiek ziniu…

Anubis

Au+jė :D

Bitakis

Verta atkreipti demesi jog du seniausi rasytiniai saltiniai minintys nezemiskas butybes yra Sumerijos dantyrasciai ir Nag Hammadi gnostiniai tekstai. Gnostisizmo tyrinetojai neliecia apie ketvirtadali mineto teksto daliu, kurios jiems neva atrodo per daug fantastiskos. Ten yra minimi Archonai, kurie atsirado pries musu planetos susiformavima per klaida. Minetos butybe nera pranasesnes uz mus nes neturi intencijos ir vaizduotes, kurie yra Aeono dievu mums duoti atributai. Vienas is minetu dievu Aeonas Sofija nupuole is galaktikos centro ir tos spontaniskai spontaniskai gyvybe kuriancios energijos atsitrenkimas i elementariaja medziaga galaktikos pakrasciuose sukure Archonus. Jie lyg skeriai ir turi spieciaus mentaliteta. Negali patys ikurti, o… Skaityti daugiau »

Debilai jūs jeigu jau mes gyvename savo planetoje tai ir kažkur kitur turėtų egzistuot gyvybė. Jau tikrai kad atsilikę…. Neturiu žodžių.

ateiviu kultas

Man nera kaip kitaip su jumim sneketi…………..yrodymu jokiu nera……kaskokios sufotoshopintos fotkes,,,,,,,cia tik apsiruke narkomanai ytiki tokiais dalykais,,,,atsibuskit,,,,ir gyvenkit realu gyvenima o ne ateiviais tikekite,,,,jie juk tera sukurta iliuzija kad nukreiptu zmoniu demesi nuo kitu varkiu kurios vyksta sitame pasaulyja…..kodel daug visko prikurta kad nukreiptu demesi,,o gi del to kad daug zmoniu tipu yra,,,,,,vienas is ju ateiviu kulto pasekejai…..sorry bet tai tik skirta jums atitraukti nuo realiu problemu,,,geriau jau ZAKA FRESKO ir venus project paziurekite,,,ir kurkite realia ateity,,nesvaistykite laiko veltui.ACIU.

ateiviu kultas

Jus atsi..likeliai as parasysiu knyga ATEIVIU BIBLIJA,knyga kainuos 390 euru,,jus tik pirkit as tapsiu turtingas…kausai jus ,,,tikekit ateiviais prasau….

Tiesata

Tie kurie minusavot visi -6 esat visiski nesveiki isgamos visuomenes siuksles degratai, apkeute pusgalviai isitikine ateiviais kad egzistuoja. Ir jokiu argumentu?

Darius

Na bet vis dar pasitaiko tokiu asilu kaip tu – ateiviu kultas

ateiviu kultas

REIKIA YKURTI ATEIVIU TIKEJIMO KULTA,,,YSTEIGTI BAZNYCIA,,AS BUCIAU KUNIGU,,,GALECIAU SURINKINETI PASTOVIAI AUKAS STOGO REMONTUI…… O JUK ZMONIU KURIE TIKI JAIS NORS VEZIMU VESK,,,AS BUCIAU LABAI TURTINGAS,,,GALECIAU DAR PARASYTI ATEIVIU BIBLIJA…..KNYGA KAINUOTU KOKIUS 500 EURU….ZODZIU JUS DURNELIAI TIKEKITE O AS IS TO TIK PASIPELNYCIAU….

Bitakis

Cia gera ideja ir labai pelninga visais atzvilgiais. Tik Jus truputi pavelavote, nes tai buvo padaryta jau tris kartus. Nebent jauciates turintis tikrai daug talento ir energijos.

Tiesata

Ateiviu tik filmuose buna gaila tokiu kurie tuo tiki isitvere del tokiu straipsniu, tai maciusiu liudijimai, senos istorijos neva pagrobimai, neatpazinti vel objektai, tai dar nuotolinio valdymo. Jus irodymus raskit matykit savo akimis o ne ta ka internetas pateikia. Jei kas drys minusot tai man gaila zmoniu. Bent jau paargumentuokit savo juokinga tikejima nuodugniau. Per jus tuoj elfais tikesiu ir nibelungu salimi.

Taip pat skaitykite