24 m. studentė tikisi gimdyti Marse

marsnaut-640x353Gali skambėti tarsi ištrauka iš fantastinio filmo scenarijaus, tačiau 24-erių Maggie Lieu, gali tapti pirmąja žemės gyventoja pagimdžiusia Marse, rašoma mirror.co.uk.

 

Birminghamo Universiteto astrofizikos studentė jau svajoja apie 225 mln kilometrų kelionę į raudonąją planetą. Kitą savaitę mergina sužinos ar jai bus suteikta galimybė prisijungti prie Mars One projekto. Iš 200 000 kandidatų, pasisiūliusių prisidėti prie kelionės į raudonąją planetą, Maggie pakliuvo į 600-uką.

 

Planuojama, jog Mars One projektas bus įgyvendinamas už 10 metų. Jei pakliūtų į šią misiją, mergina prižada pastoti ir paleisti naują gyvybę ne žemėje, o Marso planetoje.

 

Kiekviena motina kasdien žemėje patiria gausybę nepatogumų, nemalonumų, tai kaip gi nėščia moteris jausis svetimoje planetoje. Mat marse jai tektų susigrumti su netinkamomis gimdymui sąlygomis: -62 C temperatūra, didžiuliu radiacijos kiekiu, dehidratacija ir maistinių medžiagų stygiu.

 

„Būtų išties sudėtinga, niekas iki šiol nėra gimdęs aplinkoje, kurioje gerokai jaučiasi gravitacijos stoka. Tačiau tai būtų išties šaunu, mano vaikas būtų pirmoji gyvybė gimusi Marse“, – pakliūti kelionėn į Marsą tikisi būsima mama.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Julija

Enough internet for td

q(-_-)p

I marsa reikia siusti visus nusikaltelius ir iskrypelius

as

jau visai isprotejusi motina,o kazin tas vaikas ar nori,ar bent isivaizduoja kas laukia to vaiko ten,egoiste norinti savo labui isgarset vaiko deka

tapke

Tai aisku nenori, nes js dar negimes :D

Taip pat skaitykite