2015 metų liepos 22 – diena kai prasidės didžiausia visų laikų krizė?

krize-2015Jūs įsiminsite šią datą – 2015 liepos 22. Vieno iš intelektualiausių JAV žvalgybininkų bendruomenės narių nuomone, būtent tą dieną Amerika įžengs į patį niūriausią savo ekonomikos periodą per visą savo istoriją – 25 metus truksiančią Didžiąją Krizę.
Tai bus periodas kai JAV į duobę nutemps ir visą likusį pasaulį.

 

Ypatingą nerimą kelia tai, kad tikri ir ekspertai: Patriko Rikardso aptikti įrodymai liudija, jog tokia baigtis neišvengiama.

 

diagrama

 

Išskirtiniame interviu leidiniui Money Morning, CŽV „finansinis kalavijas“ ir patarėjas asimetrinių karų klausimais Patrikas Rikardsas apsiėmė įspėti amerikiečių tautą dėl to, kad liko visiškai nedaug laiko pasirengimui artėjančiai krizei, kurios apimtis gali siekti 100 trilijonų dolerių.

 

Rikardsas teigia: „Visi žino, kad pas mus skola pasiekė pavojingą lygį. Visi žino, kad FRS nerūpestingai prispausdino trilijonus dolerių. Tai niekam ne paslaptis. Tačiau dabar visi požymiai rodo, kad netrukus pradėsime pjauti tai, ką pasėjome“.

 

diagrama2

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pokalbio metu Rikardsas papasakojo apie visą eilę pavojingų požymių, kurie, kaip jis būgštauja, yra būdingi ekonomikai, kuri pasiekė kritinį tašką.

 

Vienas labiausiai CŽV neraminančių požymių – tai vadinamas „kančių“ indeksas. Šis unikalus įspėjantis rodiklis buvo sukurtas prieš dešimtmečius, kad galima būtų nustatyti, kiek Amerika priartėjo prie socialinio kolapso. Indeksą sudaro dabartinio infliacijos lygio ir dabartinio nedarbo lygio suma.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tačiau FRS jau daugybę metų kaitalioja šio indekso apskaičiavimo metodus. O tai, Rikardso nuomone, dabar naudojama tam, kad būtų užmaskuoti problemos mastai.

 

diagrama3

 

Kaip teigia Rikardsas, „šiandien retai galime išgirsti, kad valstybė imtų kalbėti apie šį indeksą su visuomene. Priežastis yra ta, kad galbūt valdžia nenori, kad jūs žinotumėte teisybę. O teisybė yra ta, kad Indeksas pasiekė pavojingesnį lygį nei tas, kurį stebėjome Didžiosios Depresijos laikais. Tai požymis, kad visa sudėtinga sistema tuoj tuoj sugrius“.

 

Per interviu Rikardsas išvardino penkis pavojingus įtampos židinius, kuriuos dėmesingai stebi žvalgybos bendrija, kadangi, žvalgybininkų nuomone, būtent šie židiniai sukels katastrofą.

 

Taip pat Rikardsas papasakojo, kaip visa tai vyks. „Aš laukiu, kad pirmąja faze taps beveik žaibiškas akcijų rinkos žlugimas. Iš išorės niekas nė nepastebės, kad artėja toks įvykių posūkis“.

 

diagrama4

 

„Kai pasidarys aišku, kad tai ne trumpalaikis žlugimas, o sisteminė krizė pačioje ekonomikoje, štai tada ir pasidarys akivaizdus visas situacijos rimtumas. Ir išsikapstyti iš krizės bus nebeįmanoma…“

 

„Kukliausiais paskaičiavimais žala sieks dešimtis trilijonų dolerių. Daug ko gali nutikti per 25 metus, per kuriuos šalis bandys atsigauti“.

 

Ne per seniausiai buvo paviešinta ataskaita, kurioje savo nuomones tarpusavyje suderino visi 16 JA žvalgybos komiteto skyriai. Ataskaita parodė, kad šios agentūros jau pradėjo bendromis pastangomis vertinti pasekmės, kurių bus susilaukta, kai žlugs doleris kaip pasaulinė rezervinė valiuta. O Amerikos, kaip pagrindinės supervalstybės, viešpatavimas, pasak šios ataskaitos, subyrės panašiai kaip subyrėjo britų imperija po II Pasaulinio karo.

 

diagrama5

 

Pateiktas šioje ataskaitoje košmariškas endšpilis apima ir „visuotinį ekonominį kolapsą ir ilgalaikį globalios anarchijos periodą“. Dolerio žlugimas atsilieps visam pasauliui be išimties, tai bus diždiausia krizė per visą žmonijos gyvavimo laikotarpį.

 

Džimas Rikardsas yra tikras, kad šio proceso jau nebeįmanoma sustabdyti – jam galima tiktai pasiruošti.

 

Žiūrėkite į visa tai tokiu būdu: amerikiečiai stovi didžiulio kalno – Everesto, Kilimandžaro – papėdėje. Jie žvelgia aukštyn ir mato, kaip links jų krinta lavina. Mes turime susikoncentruoti ne ties išsiaiškinimu tos snaigės, nuo kurio prasidėjo visas šis chaosas, o ties situacijos rimtumo pripažinimu ir saugios vietos ieškojimu.

 



 

Išvertė: versijos.lt

Rekomenduojami video:


2500
16 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
iejus

jau 2015 rugpjutis o, krizes kaip, nera taip nera;

qwerty

Na ką prasidėjo xD

Pofka

Pastebėjimas: ta krizė artėja, nes visur tik išpardavimai. Keistai kažkaip…

putinas

Nieko ce nebūs, džeukites gyvenimu ir fsio. Atsirado ce kazkoki ekstrasencai karoce. Putka viska zino.

VIRGIS

Liepos 22 mano gimtadienis, tad iš anksto įspėju jog dėl šitos baisingosios krizės kuri tądien įvyks nesu niekuo dėtas. Juo labiau, kad neplanuoju tuo metu vaziuoti į JAV. Gimtadienį švęsiu kur nors jaukiame Krymo kampely arba Ivanovo, kur gorod nevest.

123

Gal kas gali paaiskinti kaip jav tapo didziausia skolininke pasaulyje?

aivisst

ji yra skolinga federaliniam rezervu bankui o jis yra privatus bankas,o kodel tapo,tai kaip as manau del palankiai priimtu istatymu(kazkas gerus pinigus gavo uz balsus)

Sam

For aivisst

Tai , kad man rodos , ne federaliniam rezervu bankui prasisikolino , nes Amerikos skola yra virs 13 ar 14 trilijonu USD , o federalinis rezervu bankas turi iš viso 526 milijardai eurų (remiuosi vikipedija).

gmk

asilu prognozes

spm+

sudpopieris ne puslapis gal kas cia išmato smarve nes yra optimistas ir turi ka prarasti bet eiliniam kuris gauna pusantro ar du tukstancius vagies kvapu nekvepia o bedarbiai atsibus ir atsipraus lediniu vandeniu ant galvos gerbdami ir paveiktieji obamos bei putino hipnozes mašinos.

Ernestas

Pats laikas The Venus Project. Naujo filmo traileris, pirmos dvi dalys pasirodys jau 3-4savaičių bėgyje. Šis filmas sudrebins pasaulį ir pokyčiai neišvengiamai artėja. ;) https://www.youtube.com/watch?v=bDJ2gx79fOk

Nesvarbu

Nespejom is krizes islipt dar i dydesni suda brisim :D

Taip pat skaitykite