Žmogaus charakteris pagal mėgstamą spalvą

spalvosKokia Jūsų mėgstamiausia spalva? O gal turite daugiau negu vieną? Pagalvokite, tyliai sau atsakykite ir tik tada tęskite skaitymą.

 

Spalvų ekspertas, 24-ių knygų apie spalvas autorius, Faber Birren teigia, kad vien teikdami pirmenybę tam tikroms spalvoms labai daug pasakote apie savo būdą.

 

Pagalvokite, kokia spalva jums yra labiausiai patinkanti ir peržvelkite kai kurias Faber Birren prognozes apie jūsų charakterį.

 

RAUDONA – tai ekstrovertų spalva. Esate žmogus su daug noro ir apetito gyventi pilnavertį gyvenimą, esate labai aistringas. Jūs šiek tiek agresyvus, impulsyvus, pakankamai atletiškas, nelaikote savyje jausmų ir emocijų. Jūsų jausmų pasaulis kupinas pakilimų ir nusileidimų.

 

Manote, kad gyvenimas yra duotas tam, kad būtumėte laimingi, todėl kai tokiais nesate, pasimetate. Nekenčiate monotonijos, greitai teisiate aplinkinius, taip pat greitai susidarote nuomonę ir nebijote jos garsiai ir drąsiai pareikšti kitiems.

 

ORANŽINĖ – jūs esate geros sielos, mėgstamas aplinkinių ir socialus, greitai susirandate draugų. Didesni šansai, kad neištekėsite ar nevesite, o jeigu gyvensite vedybinį gyvenimą, tai bus charakterizuojama lengvu prisirišimu.

 

Jūs teikiate pirmenybę draugiškumui ir kompanijai negu žavėjimuisi. Gimęs politikas, jūs švytite bet kokioje profesijoje, kur susitinkate daug žmonių. Retai save varžote griežta disciplina ar rimtomis mintimis.

 

GELTONA – jūs turite daug lūkesčių ir kruopščiai siekiate savęs realizavimo. Geltona spalva yra idealizmo ženklas – jūs turite aukštą intelektą ir juo naudojatės.

 

Jūs nesate kuklus, nors kartais ir pasijaučiate nesavame kailyje, tai jūsų niekada neišveda iš vėžių. Jūs geras strategas, puikiai sudarinėjate planus, bet nesate pakankamai energingas juos įvykdyti. Jūs apgalvojate visas detales, esate logiškas ir nuoseklus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

ŽALIA – jūs esate protingas, gerbtinas ir pasirūpinantis savo veiksmų pastovumu. Esate harmoningas , iškalbus, mylintis laisvę, socialus, turite daug draugų ir priklausote įvairioms socialinėms organizacijoms.

 

Dažnai vengiate pokyčių. Mėgstate vakarėlius ir maistą – dažnai laikotės dietos. Jūsų socialinė ir finansinė pozicijos ir reputacija yra patys svarbiausi gyevenimo faktoriai. Nuolat ieškote palaikymo, kompanijos ir prisirišimo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

ŽALIAI MĖLYNA – išranki asmenybė, turite gerą skonį, gražiai atrodote ir tikriausiai esate gero vyno ir maisto žinovas. Jūs esate viskas pasiruošęs ir puikiai savikontroliuojantis, bet viduje jaučiatės įsitempęs. Negalite gyventi be meilės ir žavėjimosi.

 

Vyras, kuriam patinka žaliai mėlyna spalva gali būti kiek išdidus, sudėtingas, išpuoselėtas, sarkastiškas ir šmaikštus. Moteriai, kuriai patinka ši spalva, būdingas puikus mados tendencijų išmanymas, žavintis vyrus.

 

MĖLYNA – jums reikia ramaus pasaulio ir gyvenimo, jūsų santykiai su kitais žmonėmis turi būdi tvarkingi ir gražūs. Esate introvertas, introspektyvus, bet galbūt neypatingai intelektualus. Esate labai darbštus ir tikriausiai ateityje tapsite labai sėkmingais ir turtingais.

 

Nors ir turite tendenciją būti kiek užsispyręs, žinote, kaip priimti atsakomybę ir įsipareigojimus. Esate jautrus kitiems ir ramiai tvardote savo emocijas.

 

VIOLETINĖ – dviejų tipų žmonės mėgsta violetinę spalvą. Vieni yra labai jautrūs, su gilia įžvalga, temperamentingi ir kūrybingi, turintys reikšmingių siekių ir aistros bei atsidavimo juos įgyvendinti. Antrasis tipas žavisi menininkais, muzikantais, mistikais ir unikaliais žmonėmis.

 

Šio tipo žmonės stipriai jaučia, kad pasaulyje neturėtų būti skurdo, karo, o jis turėtų būti pripildytas aristokratiškumo, prieraišumo ir mandagumo. Kai kurie violetinės spalvos mylėtojai dažnai yra menų globėjai, o kiti patys yra menininkai.

 

RUDA – esate stabilus ir atkaklus. Sąžiningas visame, kuo užsiimate, jūs dažnai užsispiriate ir dažnai esate labiau linkęs priimti negu duoti. Jūs esate linkęs būti kuklus, tačiau turite beamžiškumo savybę ir atrodo, lyg niekad nesikeičiate.

 

Nors jūsų protas ir neveikia greitai kaip žaibas, jūs turite aiškų sugebėjimą mąstyti apie visas galimas detales. Jūs suprantate atsakomybės reikšmę, esate apsukrus ir racionalus. Neturite laiko įmantrybėms, tačiau esate labai jausmingas.

 

ROŽINĖ – dviejų tipų žmonėms patinka rožinė- vieniems, kurie gyveną labai saugų gyvenimą ir kitiems, kurie paaugę siekia atgauti vaikystės nekaltumą.

 

Rožinėje yra daug prieraišumo, vidinio įsitikinimo, delikatumo, dažnai naivaus įsitikinimo, kad gyvenimas turi būti malonus, be jokių išbandymų ir vargų. Jauni žmonės, kuriems patinka rožinė, dažnai turi iliuziją, kad gyvenimas turi būti romantiškas ir dosnus.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
o kur?

juoda?
pilka?
balta?
žydra?

Paradigm Shift

O kur juoda, spalvų mišiniai?

Ezekiel

Regis juoda ir balta nelaikomos spalvomis. Juoda jos nebuvimas, o balta visų mišinys.

Raudonas

Tik 20 proc. atitinka.

Taip pat skaitykite