Šunys, katės ir net paukščiai: vaikai, kuriuos išaugino gyvūnai

mauglisMauglis, Tarzanas… pasakų veikėjai, tačiau realybėje būna situacijų, kai žmogus išauga tarp gyvūnų. Septynios pritrenkiančios istorijos apie vaikus, kuriuos užaugino gyvūnai.

 

Berniukas iš Ugandos, išaugintas beždžionių

 

Patyręs traumą, kai tėvas nužudė jo motiną, keturmetis Johnas Ssebunya pabėgo į džiungles, kur augo Žaliųjų markatų apsuptyje. Jį žmonės aptiko 1991 metais.

 

Berniukas priešinosi, kai žmonės mėgino jį išvesti iš džiunglių. Jo beždžionių šeima gynė savo gentainį ir, teigiama, mėtė į įsibrovėlius pagalius. Grįžęs į civilizaciją, Johnas išmoko kalbėti, netgi dainuoti. Teigiama, kad jis keliauja su Afrikos perlų vaikų choru.

 

Lojanti mergaitė, kuri augo užrakinta kambaryje tarp kačių ir šunų

 

2009 metais Nataša, mergaitė iš Sibiro (Čita), buvo aptikta vaikščiojanti keturiomis, ji ne gerdavo, o lakdavo ir bendraudavo lodama – nieko nuostabaus, žinant, kad ji augo tarp šunų. Policijos pareigūnų aptikta mergaitė visą gyvenimą augo užrakinta kambaryje tarp kačių ir šunų.

 

Kai buvo rasta, ji negalėjo šnekėti, ji šokinėjo ir lojo. Nuo tada, kai mergaitė buvo rasta, jos tėvai Viktoras Ložkinas (27 m.) ir Jana Michailova (25 m.) su Nataša nesusisiekė dvejus metus. Jiems buvo pateikti kaltinimai dėl nepriežiūros.

 

Berniukas iš Rusijos, kuris augo tarp paukščių

 

2008 metais rastas septynmetis visą gyvenimą praleido mažame dviejų kambarių bute, pilname paukščių. Jo motina niekada su juo nekalbėjo ir bendravo kaip su naminiu augintiniu. Kai buvo aptiktas, berniukas negalėjo komunikuoti, jis tik čirpė ir mosavo rankomis kaip sparnais.

 

Argentinietis, kurį augino katės

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2008 metais Argentinos policijos pareigūnai rado apleistą vienerių metų berniuką, kurį supo aštuonios laukinės katės. Pranešama, kad gyvūnai savo kailiu šaltomis naktimis šildydavo berniuką ir netgi prausdavo jį laižydamos liežuviu. Berniukas maitinosi maisto atliekomis, kurias, manoma, parnešdavo gyvūnai.

 

Vėliau policija surado berniuko benamį tėvą, kuris teigė, kad pametė sūnų. Anot jo, katės visą laiką rūpinosi jo sūnumi.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vilkų irštvoje rastas vaikas

 

2007 metais Rusijoje ligoninės darbuotojai aptiko berniuką, kuris gyveno vilkų irštvoje. Berniukas buvo pavadintas Lioša. Jis pasižymėjo laukiniams gyvūnams būdingais bruožais, turėjo ilgus nagus ir aštrius dantis.
Nustatyta, kad jam tuo metu buvo apie dešimt metų, tikslios jo kilmės nustatyti nepavyko.

 

Vėl Rusija: berniuką augino ožkos

 

2012 metais Rostovo regione berniukas, pavadintas Saša T., buvo rastas ne pirmus metus leidžiantis garde tarp ožkų. Čia jį „apgyvendino“ berniuko motina keturiasdešimtmetė Marina. Berniukas nemokėjo kalbėti, įprastai valgyti ar naudotis tualetu. Berniukas svėrė trečdaliu mažiau nei jo bendraamžiai, jis labai bijojo suaugusiųjų ir atsisakė miegoti lovoje.

 

Šunų išaugintas berniukas iš Rusijos

 

2004 metais Sibire rastas vaikas, kurį nuo trijų mėnesių amžiaus augino šuo. Socialiniai darbuotojai vaiką rado, kai jam buvo septyneri. Beveik iš karto po gimimo motina paliko vaiką prižiūrėti neįgaliam tėvui alkoholikui, kuris neilgai trukus taip pat pasišalino. Andrejus Tolstykas elgėsi kaip šuo: vaikščiojo keturiomis, kandžiojosi, uostė maistą prieš valgydamas ir panašiai.

 

Iš pradžių kontaktuodamas su žmonėmis, jis jų bijojo, buvo agresyvus, tačiau galėjo bendrauti naudodamas pagrindinius gestus. Galiausiai jis išmoko valgyti šaukštu, pasikloti lovą ar žaisti su kamuoliu.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paslaptis

Tai dar vienas irodimas kad Rusija yra ziauri salis.

Aurimas

Rusijos pasididžiavimas.

:D

Russia… Dream Country

Paradigm Shift

Matyt Putino vaikystė irgi sunki buvo…

ed

Tai cia dauguma rusu taip augo

Taip pat skaitykite