Saugumo kamera užfiksavo šešelio žmogaus siluetą

seselio-zmonesVadinamieji šešėlių žmonės arba tiesiog šešėliai labai dažnai sutinkamas fenomenas visame pasaulyje. Dažnai žmonės tegia, kad pastebi jų aktyvumą akies krašteliu, tačiau kai tik atsisuka toje vietoje nieko nebūna.

 

Su šešėliais susidūrę žmonės teigia, kad šie fenomenai gali pereiti kiaurai sienas. Kai kurie nusiteikę draugiškai, kartais žaismingai. Kai kurie, demoniškos prigimties šešėliai, sukelia net fizinius skausmus.

 

Visai neseniai internete pasirodė vaizdo įrašas kuriame kaip manoma saugumo kameroms pavyko užfikstuoti šešelio žmogaus siluetą.

 

Siluetas pasirodė prieš pat automobilį, ko pasekoje vairuotuojas nedelsiant turėjo sustoti.
 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Egle4

Kažką panašaus mačiau, tik ne lauke.

Owldies666

Kas yra įdomiausia, kad žmonės išgirdo, kaip jį kliudė, nors jis ir neturi fizinio kūno.

...

apzuri masinos prieki, vadinasi galvojo kad kazka kliude…

liol

zmones sustojo , nes nuo masinos dugno ar priekio nukrito kazkoks baltas gabalas , kuri jie apziurejo po to kai islipo. Seselis tai cia zaismas su kamera ir tiek.

ttt

Eik eik žaisme tu dar pasakyk kad kamera prasta buvo ar tai kažkoks montažas buvo išvis bus…… O mano nuomone tai jau senai vyksta tik reta tokiu anomalijų mūsų gyvenimuose ir tai kartosis vis dažniau.

Taip pat skaitykite