Astrologinė 2015 metų prognozė visiems Zodiako ženklams

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

 

Astrologinė 2015 metų prognozė Avinui

 

2015-aisiais metais Avino ženklo žmonės didžiausią dėmesį skirs gyvenimo būdo pokyčiams, verslui ir naujoms studijoms. Abejonių, nerimo ir rūpesčių laikas baigėsi, o atėjo laikas daug ir sunkiai dirbti. 2015 m. Avinai į pasaulį žiūrės subtiliau, neskirstys jo tik į baltą ir juodą, o pamatys jame daugiau niuansų, kurie jų veiksmus padarys ramesnius, kompetentingus ir labiau žinančius ko jie nori iš gyvenimo. Šia prasme 2015 m. privers jus peržiūrėti gyvenimo vertybes.

 

Jau keletą metų Urano kelionė Avino valdomis verčia šio ženklo atstovus keistis, ieškoti silpnų ir trukdančių vystytis kaip asmenybei charakterio savybių, keisti gyvenimo būdą. Gyvenimo pamokos gerokai jus pamėtė į šonus ir tikėkimės įgytos naujos žinios padės išvengti klaidų, kurias jūs darydavote dėl užsispyrimo. Išmoksite kontroliuoti visas situacijas, užtikrintai vadovauti verslo procesui, sugyventi šeimoje.

 

Buvo laikas, kai artimi giminaičiai nieko neklausdami ir neversdami jūsų teisintis dėl paklydimų, suteikė jums pagalbą, dabar atėjo ir jūsų eilė padėti jiems. Maloniai nustebinkite ir jūs juos. Teisingas dienos režimas, sveika mityba ir išbalansuotas fizinis krūvis suteiks papildomą energijos šaltinį, kuris bus reikalingas kai ateis laikas prisiimti atsakomybę ne tik už artimus žmones, bet ir pavaldinius.

 

Taigi, apskaičiuokite savo jėgas, nepamirškite laikas nuo laiko pailsėti ir jums atsivers antras kvėpavimas, kai viskas vyks tarsi savaime. Šie metai iš jūsų pareikalaus atkaklumo ir visiško atsidavimo. Bet jei jūs viską padarysite teisingai, oriai nešite tai ką pateikia likimas, tai tiek moralinis, tiek ir materialinis atpildas bus dosnus.

 

2015-aisiais kantriausiems ir pastabiausiems Avinams atsivers tai kas buvo paslėpta ir nežinoma. Išaiškės jūsų priešai, kurie be jokių skrupulų ir sąžinės graužimo nuolat kišdavosi į jūsų gyvenimą. Kai tiesa išaiškės, viską paimsite į savo rankas ir gyvensite taip, kaip jūs to norite. Šie metai suteiks progą eiti ne prieš srovę, todėl džiaugsitės nauja gyvenimo kokybe ir iš naujo atrasta ir be galo jus džiuginančia vidine laisve.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2015-ųjų pavasarį būsite visų dėmesio centre. Širdį užvaldys naujai užsimezgusi netikėta romantinė pažintis, kurios dėka išmoksite kontroliuoti kartais sunkiai pažabojamus ir skubotus norus. Nors meilės pergalės keisis su pralaimėjimais lydimais nedidelių nuoskaudų, tai tik dar viena gera proga išmokti suprasti savo būsimus partnerius (sutuoktinius) ir kartu su jais tapti laimingesniais.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sulauksite ir naujų darbo pasiūlymų, arba įvertinimo esamame darbe kylant karjeros laiptais, kurio nusipelnėte atkakliu darbu, lavinant savo profesinius įgūdžius, nuolat studijuojant pasirinktos profesinės krypties naujus pasiekimus. Džiugins galimybė ženkliai pataisyti savo materialinę padėtį. Drąsiai prašykite padidinti jūsų algą. Tuo metu naujai sudaromos sutartys atneša nemažą pelną. Atsiradusi nauja veikla žada didelį pasisekimą ateityje. Turėsite galimybę sublizgėti naujai įgytomis žiniomis, įgyti didesnį autoritetą bendradarbių tarpe. Pagerėjus materialinei padėčiai nepulkite švaistyti pinigus vėjais, geriau pagalvokite apie galimybę įsigyti savo nuosavą būstą, arba padėkite tėvams.

 

Trumpas, tačiau galintis pritraukti netikėtai skaudžius įvykius, sutrikdantis sveikatą laikotarpis – kovo mėnuo. Avino valdovui Marsui suformavus neigiamą aspektą kyla pavojus mėgstantiems greitį ir azartą keliuose. Sekite spidometrą!

 

Susituokusiems Avinams pavojingas laikotarpis, galintis sugriauti ilgai puoselėtą santuoką – rugsėjo pabaiga. Mėnulio užtemimo energijos Avino zodiako ženkle išjudins jausmus ir geidulius, noras paragauti uždrausto vaisiaus gali užvaldyti ir nukreipti netinkama linkme. Deja, tai tik saldžios iliuzijos, o grįžimas į realų gyvenimą suveiks tarsi kibiras šalto vandens. Svarbu neparklupti ir laiku suvaldyti emocijas.

 

Metų pabaigoje jūsų laukia ypatingą kelionė, kuri gali būti susijusi su naujo verslo ar dvasinio augimo paieškom. Jos įspūdžiai ir gauta nauja patirtis taps naujo gyvenimo etapo pradžia.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

 

Astrologinė 2015 metų prognozė Jaučiui

 

2015-ieji Jaučiams bus sėkmingi, ramūs ir didelių perspektyvų metus. Kur bepasisuktumėte ar nukreiptumėte savo žvilgsnį, ką bepradėtumėte – atsiveria nuostabios galimybės. Jei ir pasitaikys kliūčių, jos bus visai nereikšmingos ir lengvai nugalimos. Jos tarsi pačios pasišalins be didelių pastangų arba padės atskleisti dar vieną iš jūsų talentų. Jautukus šiais metais lydės meilė, jie bus kūrybiški, sutiks puikių draugų ir mėgausis profesine veikla.

 

Atėjo laikas gyventi ir mėgautis. Jei anksčiau tekdavo brautis per menkiausią atsirandantį galimybių plyšį, tai dabar daugelis durų plačiai atsivers ir per jas galėsite eiti aukštai pakelta galva. Jūsų sugebėjimas ramiai stebėti vykstantį veiksmą, mokėjimas neskubant daryti išvadas leis visuomet pasirinkti tinkamą momentą. Stabilumas, praktiškumas ir skleidžiama ramybė bus jūsų raktas į sėkmę.

 

Sėkmingi finansiniai sprendimai leis užtikrinti savo pragyvenimą, o taipogi sukaupti reikiamų atsargų ateičiai.
2015 metai tęsia svarbų gyvenimo laikotarpį. Laikas, kai reikėjo suvokti kokia jums skirta gyvenime vieta, kokie gyvenimo tikslų pasirinkimai jau praeityje, patys sunkiausi sprendimai jau priimti, o dabar kiekvienas žodis ar veiksmas nukreiptas tik į ateitį. Gyvenimo kelyje sutiksite tuos, kurie panorės suteikti jums avansą jūsų ateities pergalėms ir laimėjimams. Priimkite jų pagalbą tik tiek, kiek išties reikia, elkitės pagal sąžinę, kuri ir padiktuos teisingą sprendimą.

 

2015-ųjų pradžioje, jei esate vienišas Jautukas, skubiai imkitės antros puselės paieškos. Saturnas, karmos valdovas leis jums iki vasaros lengviau įkvėpti ir nusimesti iš anksčiau prilipusį vienišiaus įvaizdį. Šansai atrasti savo meilę padidės nuo antrojo pusmečio, kai gero linkintis Jupiteris pasieks jūsų meilės zoną. Jei esate vedę, pagerės santykiai su partneriu, tas atšiaurumas ir nesusikalbėjimas pradings, daugiau šypsositės ir džiuginsite vienas kitą. Tikėtina, jog šeimoje sulauksite atžalų, kurios augs mylinčiose ir branginančiose vienas kitą porose.

 

Panaši situacija ir su verslo partneriais. Baigiasi nesėkmių ruožas, visi kivirčai išsisėmę, dabar ieškoma tik supratimo ir reikiamų atspirties taškų, o jei bendradarbiavimas nebeįmanomas – gerai viską kartu apmąstykite, kokios laukia pasekmės kiekvieno iš jūsų atskirai, kultūringai skirstykitės ir kiekvienas eikite savo keliu.
2015-ųjų pradžioje Jautukai planuoja nemažai keliauti. Tai gali būti ir poilsinės, ir verslui skirtos kelionės. Tiek vienos, tiek kitos naudingos – poilsinėse pasisemsite gerų įspūdžių, o verslo kelionėse – užmegsite sėkmingų naujų pažinčių ir sudarysite pelningų sutarčių. Šiek tiek atsargesni būkite balandžio pabaigoje ir geguže, numatomas nedidelis nesusipratimas griaunantis išankstinius susitarimus. Iššauksite lengvą apkalbų bangą. Tačiau prisiminkite, jog šie metai nesusipratimus leidžia lengvai išspręsti.

 

Ruduo bus jums pilnas įvairiausių pasiūlymų, laukia naujas hobi, o gal tiesiog seniai per rūpesčius pamirštas senas, tačiau mielas širdžiai užsiėmimas.

 

Per antrąjį šių metų pusmetį jūsų laukia ne tik malonūs širdžiai užsiėmimai, darbo turėsite taip pat nemaža. Žmonės kreipsis pagalbos, nebūtinai materialios, reikės jūsų patarimo, palaikymo. Pasitikėjimas jumis tik išaugs, įrodysite jog esate verti jo.

 

Paskutinis 2015-ųjų ketvirtis bus netikėtai malonus ir jausmingas. Jautuko valdovė Venera globoja jus ir leidžia nors trumpam atsikvėpti ir mėgautis gyvenimu. Tuo metu svajokite ir žinokite, jog svajonės kartais išsipildo.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

 

Astrologinė 2015 metų prognozė Dvyniams

 

2015 metais Dvynių finansinė padėtis stabilizuosis, laukia svarbūs įvykiai šeimoje. Besivelkančios problemos su senomis skolomis, nestabiliu darbu ir „siūbuojančia“ sveikata jau išsekino ir pradėjo Dvynius erzinti. Tačiau nenusiminkite, 2015-ieji bus jums palankesni ir prasmingesni. Būsite laimingi ir patenkinti savimi, galėdami tinkamai panaudoti visus savo įgūdžius, talentus ir asmenines savybes.

 

Pagaliau galėsite atpažinti ir atsiriboti nuo priešų pinklių, išsaugoti artimuosius nuo piktavalių problemų. Tiesiog parodykite daugiau kantrybės ir ramybės. Šiuo laikotarpiu bus svarbi jūsų vidinė jėga.

 

Daug įdėjote pastangų ir jėgų, rūpindamiesi kitų reikalais. Tiek kiek jus nesavanaudiškai padėjote, tiek galite šiais metais pagalbos sulaukti ir jus. Jei už paramą jums užmokėdavo pinigais, likimas grąžindamas laiko ratą to paties paprašys ir iš jūsų. Matysite savo darbo rezultatus, ar jie labiau finansiniame ar dvasiniame plane. Suaktyvės jūsų prigimtinis smalsumas, noras pažinti naujas erdves, įdomias filosofijas. Semiantis dvasinių lobių sutiksite žmonių, kurių gilus ir prasmingas pasaulio pažinimas jus sukrės ir padės permąstyti savo pačių gyvenimo gaires. Jūsų siela jaučia, jog dabar į ją grįš ramybė ir harmonija, taip užbaigiamas vienas iš karminio kelio etapų. Toliau seks kitas evoliucinis laiptelis.

 

2015-ųjų pradžioje gausite dividendus už senus nuopelnus. Tai bus netikėtos premijos ar ypač palankūs užsakymai, projektai ir pardavimai pagrindinėje darbovietėje. Ir šiuo atveju nėra svarbios užimamos pareigos – netgi ten, kur esate dabar, jūs gausite su kaupu. Bet tai bus tik tam tikrais laikotarpiais. Todėl atidžiai stebėkite kur investuojate ar leidžiate netikėtai gautas lėšas. Yra galimybė savo veiklai pritraukti naujus darbuotojus arba net organizuoti savo verslą. Ypač palankus laikotarpis pradedant naują verslą ar pagrindinių sutarčių pasirašymą – 2015 metų ruduo.

 

Dvyniai susidurs su pasirinkimo problema, nes jų gyvenimo kelyje pasitaikys vairių romantiškų susitikimų būdų, nuo gana civilizuotų iki ekstremaliai linksmų. Atsakingasis Saturnas perspėja, jog nepraraskite galvos ir nepulkite stačia galva vos įžvelgus pirmuosius jausmų daigelius. Pabandykite jungti proto balsą ir širdies šilumą, tuomet tikėtina, jog nežiūrint į tam tikrus trukdžius, sutiksite savo tikrąjį likimą, o ne tik laikiną draugelį/ę.

 

Metų bėgyje būkite atsargesni su verslo partneriais. Finansine prasme metai nėra blogi, tačiau verslo partnerių kabinėjimasis dėl smulkmenų ir perdėtas reagavimas į jų įkyrias pastabėles ilgam gadins nuotaiką, o nepasitenkinimo natelės balse gali provokuoti nedraugišką atmosferą. Laikui einant atsisijos nereikalingi žmonės ir padėtis stabilizuosis.

 

Gegužės pabaigoje birželio pradžioje jūsų planus keis gero draugo praradimas. Bet tai tik trumpam stabdys jūsų judėjimą. Išspręskite draugiškai tuos sudėtingus santykius, nepasiduokite savo ambicijoms, kurios tik pagilina praradimo jausmą. Vasaros pabaigoje griežčiau žvilgterėkite į savo išlaidas, noras daugiau išleisti nei uždirbate gali brangiai kainuoti.

 

Antrąjį pusmetį turėsite labiau užsiimti savo atžalomis, šeima ir naminiais gyvūnais. Bet tai suteiks jums didelio malonumo, harmonizuos jus kaip asmenybę. Kaip atlygis – iš savo šeimynykščių sulauksite pagarbos ir meilės.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gabija

Vaidai, apie ka knyga rasai?

Elvis

Skaitau jau trecia horoskopa 2015 metams visi skirtingi ;D teks rinktis kuris labiau patinka.. Galiu tik pasakyti kad kategoriskai priesingi jie vienas kitam.

Vaidas

Tikuosi zuvims nemeluoja, nes kaip tik per suos metus bandysiu pabaigti rasyti savo knyga ir tik galbut man istikruju pasiseks.
Linksmu Kaledu visus!

Raimondas

Man patiko.

Paradigm Shift

“Susirasite meilę” Lūžau! :D

Genute

Man patinka jusu puslapis.

Taip pat skaitykite