Astrologinė 2015 metų prognozė visiems Zodiako ženklams

Astrologinė 2015 metų prognozė Mergelei

 

2015-ieji Mergelėms tai tarsi nuoseklus kopimas į aukštą kalną, kurio viršūnė jau čia pat. Šiemet galite daug pasiekti, jei prisiminsite, jog pats gyvenimas suteiks tam šansus.

 

Mergelėms norint pasiekti ne tik gerų rezultatų, o labai gerų, teks pasistengti. Negalima tikėtis didelių finansinių laimėjimų, bet stabilumas garantuotas. Jūs užsitarnavote tai profesionalumu, paremtu atsakomybe.
Tai jūsų pagrindiniai derybų koziriai, padedantys jums išlikti. Metų bėgyje sulauksite neįprastų verslo pasiūlymų, būsite stipriai užimti darbe – visa tai suteiks Mergelėms antrame pusmetyje naujų perspektyvų, bet į gyvenimą gali ateiti ir problemos, kurių galima išvengti, jeigu priimti greitą, tikslų ir pagrįstą sprendimą. Ir jis duos galimybę ramiai išgyventi per visas nelaimes, išlaikant savigarbą labiausiai iš pažiūros beviltiškose situacijose. Tuo labiau jūsų šeima bandys palaikyti jus, kas leis išsilaikyti visą šį nelengvą metą.

 

2015 metų pirmąjį pusmetį meilės reikalai žibės visomis vaivorykštės spalvomis. Bus romantiškų susitikimų, aistros, kuri privers pamiršti jūsų santūrumą ir susilaikymą. Dėl tam tikrų planetų išsidėstymo svarbu meilės santykiuose neleisti įsiplieksti kivirčams, kurie veda prie išsiskyrimų. Ir vis dėlto, nepaisant aistrų, verta ne tiesiog „laukti palankaus vėjo“, o patiems imtis iniciatyvos, kad susitikimas su mylimu žmogumi įvyktų.
Labai svarbu, kad šiemet ypatingai pajusite savo senų draugų paramą tiek asmeniniame gyvenime, tiek ir versle. Puikių rezultatų jiems padedant galite sulaukti.

 

O paramos jų tikrai reikės, nes pirmo pusmečio bėgyje nuolat reikės įrodinėti verslo partneriams, jog esate patikimi ir lojalūs. Nesistebėkite, jog šiuo laikotarpiu būsite apsuptas įvairių gandų ir išpuolių, kurie siekia sumažinti jūsų autoritetą, kažkam vis kyla noras iš pavydo užimti jūsų vietą. Pagalbos ar paramos sulauksite iš tų, kurių net nesitikėjote.

 

Kovo–gegužės mėnesiais netikėtos problemos, susijusios su vyresniais šeimos nariais išmuš iš įprasto gyvenimo ritmo. Jums teks aktyviai įsikišti sprendžiant jų reikalus. Iki pat vasaros pradžios ginčai namuose išvargins ir jus tapsite irzlūs, greitai užsiplieskiantys. Jums atrodys, jog aplinkoje jus supa vien pilni neigiamos energijos žmonės. Būtinai pasiimkite atostogas, nes jei sau dar ilgiau leisite būti tokioje neigiamų būsenų apsuptyje, nukentės nuo jūsų emocinių proveržių ir mylimi žmonės ir kolegos. Tolimų kelionių neplanuokite, užteks poilsio ir arčiau namų. Ilsėkitės aktyviai, važinėkite dviračiais, esant galimybei paplaukioti su baidarėmis, suorganizuokite išvyką su žirgais ir pan.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ruduo Mergelei žada būti stabilesnis ir produktyvesnis visomis prasmėmis. Atsiras galimybė įgyvendinti savo idėjas realybėje, jūsų potencialą ir stiprybę pamatys aplinkiniai, sulauksite pasiūlymų dalyvauti įdomiuose projektuose. Svarbiausia neskubėkite, nesiimkite skubotų veiksmų.

 

Paskutiniame metų ketvirtyje palankus laikas leistis į tolimą kelionę, kuri pakeis jūsų pažiūras, padės suformuoti naujus gyvenimo tikslus. Kai kurios Mergelės gali susimąstyti apie galimybę keisti laikui einant gyvenamą vietą. Apsispręsti padės kitoje šalyje sutikti įdomūs žmonės, kurių idėjos ir mintys puikiai dera su jūsų pačių idėjomis ir naujų galimybių paieškomis. Nepamirškite, jog šiais metais, padedami Jupiterio savo gyvenimą galite pradėti tarsi iš naujo. Likimas jums suteiks palankių šansų.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

 

Astrologinė 2015 metų prognozė Svarstyklėms

 

2015 metais Svarstyklės kardinaliai pakeis gyvenimą. Sėkmė aplankys tuos, kurie sugebės greičiau priiminėti sprendimus. Pagerės finansinės galimybės.

 

Šie metai, Svarstyklėms kaip amerikietiški kalneliai, tai žemyn, tai aukštyn. Naujos pajamos, nauji santykiai, naujos galimybės ir išbandymai – visa tai jus stipriai bandys išvesti iš pusiausvyros. Atminkite, jog sunkiais periodais galėsite tikėtis draugų ir artimųjų paramos.

 

Metų pradžioje didelė darbo pakeitimo tikimybė ir galimi pagerėjimai finansinėje srityje. Svarbu drąsiai eikite į nepažįstamas jums erdves ir viskas pakils į aukštesnį lygmenį. Netgi daugiau – jūsų stipri energija ir pulsuojantis entuziazmas pritrauks jums vienminčių žmonių, todėl tikėtinas naujas verslas ar pakilimas tarnyboje. Būkite pasirengęs naujoms pažintims, jos bus, nes įgysite naują statusą visuomenėje. Tačiau nepamirškite ir senų ištikimų draugų – jiems bus reikalinga jūsų pagalba ir dalyvavimas. Nepamirškite vykdyti anksčiau duotus savo pažadus.

 

Pavasarį pajusite stiprų planetų poveikį, kuris išprovokuos, tiesiog privers atmetus abejones padaryti ryžtingą sprendimą, priduos ryžto darant lemtingus sprendimus, susijusius su partneryste. Turėsite galutinai apsispręsti kiek leidžiate daryti įtakos tėvams ar seneliams renkantis savo gyvenimo partnerį. Jūsų sprendimo laukia ir artimieji ir mylimas žmogus. Nedelskite ilgai, nes jūsų mylimas žmogus tiesiog gali neteisingai suprasti jūsų delsimą ir pats padarys lemtingą žingsnį, po kurio vargu ar bepavyks atnaujinti nutrūkusius santykius. Jei padarysite teisingą sprendimą, santuokai palankus laikas bus rudenį. Sukūrę šeimą galite tikėtis gražios, ilgos, pilnos meilės ir laimės santuokos.

 

2015 metais planuojant keliones turite atsargiai rinktis joms palankų laiką. Gegužės mėnesį kelionės palankesnės tik tos, kurios susijusios darbiniais ar verslo klausimais, kur galite mokytis, kelti savo profesinio meistriškumo lygį. Pažintines arba poilsines keliones planuokite vasaros laikotarpiu. Važiuokite kartu su mylimu žmogumi, bus gera proga iš naujo atrasti ar pamatyti tai, kodėl pasirinkote būtent tą, vienintelį ir nepakartojamą žmogų. Vasaros pabaigoje sutiksite įdomių ir reikalingų žmonių, kurių palaikymo prireiks netolimoje ateityje.

 

Ruduo Svarstyklėms sudėtingesnis. Daugiau reiktų skirti dėmesio savo darbo ir verslo reikalams, nes sulauksite netikėtų kliūčių, vedančių prie finansinių, moralinių praradimų. Labai svarbu tuo momentu išsaugoti savo gerą vardą. Pagalbos sulauksite iš asmenų, su kuriais jus sieja seni, tvirti ir patikimi verslo santykiai. Buvo laikas kai jus suteikdavote jiems pagalbą, dabar atėjo eilė jiems pagelbėti sprendžiant jūsų problemas. Labai svarbu, kad pasistengtumėte pajusti, ko gyvenimas iš jūsų reikalauja. Ieškokite naujų galimybių, naujos erdvės, kurioje laikui einant galėsite įsitvirtinti.

 

Keisis jūsų požiūris į darbą, rasite naujų nišų, erdvių plėtojant savo veiklą. Naujovės pritrauks ir naujų žmonių, kurių apsuptyje tapsite ir pats kūrybiškesnis. Labai svarbu nesidalinti kol kas apie savo ateities planus. Juos reikia dar gerai apmąstyti, patobulinti, rasti pačių teisingiausių sprendimų, atsirinkti žmonės, su kuriais bus galimybė įgyvendinti naujas svajones. Metų pabaiga padės sudėlioti visus taškus ir turėsite galimybę susidėlioti naujus gyvenimo prioritetus.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

 

Astrologinė 2015 metų prognozė Skorpionui

 

2015-aisiais Skorpionai gali planuoti įdomias keliones, kurios bus pilnos įspūdžių ir nuotykių, tikėtinos permainos asmeniniame gyvenime. Būkite atidesni savo sveikatai.

 

Šių metų visi įvykiai Skorpionams bus susiję su praeityje priimtais sprendimais, duotais pažadais ir ketinimais. Kokią patirtį įgijote, toks ir bus 2015 metų fonas. Tiek asmeniniame gyvenime tiek ir profesinėje veikloje įtakos turės ankstesnių metų įdirbis.

 

Viskas ko linkime ar darome kitiems, atsigręžia prieš mus arba padeda mums. Jums bus gera pamoka, jog kartais tenka padėti nesavanaudiškai, nestatant kitiems sąlygų. Gyvenimas taikliai parodys kiek gerų ar blogų darbų esate padarę. Prisiminkite, jog reikalui esant, vystant jūsų seną naujai pateiktą idėją galite sulaukti nesavanaudiškos pagalbos, tačiau nesistebėkite, jog kai kas už tai paprašys finansinio atlygio.

 

Galite piktintis, nuspręsti, kad viską padarysite vienas, tačiau šiuo atveju ir liksite vienas. O vienas lauke ne karys, jūsų projektams reikia kompanionų, tai mėgsta šių metų globėja Ožka. Sėkmė finansų srityje iš esmės priklauso nuo to, kaip jums pavyks išsaugoti gerus, stabilius santykius su jus supančiais žmonėmis.

 

2015 metais meilėje jums seksis. Įsimylėjimo aromatas plasnos ore, pavergdamas jūsų širdį ir priversdamas ją krūpčioti dėl grožio suvokimo. Stenkitės neprarasti galvos, vaikydamiesi ryškumo ir blizgesio, o klausykitės tylos, kurioje ir gimsta tikra meilė. Nereikalaukite iš partnerio visko iškart, leiskite jam atsiverti meilės spinduliuose.

 

Skorpionui šeima yra svarbiausia. Tačiau 2015 metais, dėl padidėjusio darbo krūvio, kuris iššaukia emocijų perkrovą, jo meilė gali tapti diktatoriška ir apkabinimai „dusinantys“. Parodykite toleranciją, švelnumą ir rūpestingumą. Jūsų šeima tikisi supratimo ir gailestingumo jų žmogiškiems trūkumams.

 

2015 metų pirmasis pusmetis pasiūlys daug įdomaus ir sunkaus darbo ir viršvalandžių. Darbo procese bus galimybė susitikti su įdomiais, aukščiau pagal savo padėtį visuomenėje esančiais žmonėmis. Laikui einant tai jums atneš populiarumą, kurio kaip tik ir nenorėsite, stengdamiesi pasislėpti kur nors nuošalioje vietoje. Žinant Skorpionus, jų sudėtingą būdą, norisi duoti rekomendaciją – mažiau rodykite savo „geluonį“, kai esate nepatenkinti kuo nors, o tai visi jūsų kruopščiai įgyti draugai taps priešais. Šimtą kartą pagalvokite prieš geliant, nes galite prarasti viską, ką davė likimas.

 

Dėmesingesni būkite savo sveikatai, kurių sutrikimo pirmuosius požymius pajusite kovo ir balandžio mėnesiais. Jei nesiimsite profilaktinio pobūdžio priemonių, nesirūpinsite savimi, rudeniop turėsite jau rimtesnių problemų, kurioms užsitęsus nukentės ir darbas.

 

Metų pabaiga bus ramesnė, galėsite skirti laiko daugiau meilės reikalams, planuoti romantinę kelionę, kurioje stabilizuosite savo įtemptas emocijas, nuraminsite mintis ir gerai pailsėsite.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

 

Astrologinė 2015 metų prognozė Šauliui

 

2015 m. Šauliai bus ypač rimtai nusiteikę, išmoks taupyti savo energiją, pasirinks vieną „super“ idėją, kuriai ir skirs visą savo išmintį. Metų pradžia palanki kelionėms, o nuo rudens sėkmė nusišypsos profesinėje srityje.
Į Šaulio valdas įžengęs didysis prižiūrėtojas Saturnas reikalauja iš jų rimčiau žiūrėti į save ir tuo pačiu pradeda pagal save organizuoti jūsų gyvenimą. Pasibaigė Šauliams lengvabūdiško gyvenimo periodas, nei žingsnio į šoną nuo savo pareigų, jie skatinami galvoti apie profesinį augimą.

 

Beje, ten jų lauks sėkmė. Ateina laikas, kai dejonės apie sunkų gyvenimą nepadės, reikės viską planuoti ir kryptingai dirbant siekti gerų rezultatų. Sėkmės sulauks tie Šauliai, kurie bus atsargesni, linkę diplomatiškai bendrauti. O tas juntamas pavojaus skonis bus gera paskata, įkvepiantis faktorius. Šauliai atskleis savo snaudžiančius talentus, kuriuos galės realizuoti antroje metų pusėje.

 

Pirmoje metų pusėje įgysite arba įtvirtinsite reputaciją kaip atsakingo ir įsipareigojimus vykdančio asmens. Pagaliau būsite viršininkų įvertinti tokiomis materialiomis premijomis, apie kurias jūs net negalėjote svajoti. Šaulių gebėjimas sukurti tinkamus santykius kolektyve, taip pat suteiks jiems laimės ir vidinės ramybės jausmą.
Neramus pavasaris, kuomet nelauktai teks išleisti sukauptas lėšas vaikų ar mylimųjų reikmėms. Tai laikotarpis, kai nevertėtų azartiškai pulti link naujų pramogų, investuoti pinigus ar tiesiog atnaujinti sporto inventorių. Nepalankus metas pirkti žeme, vandeniu ar oru judančias mechanines priemones. Tiesiog įsigysite nekokybišką ar laikui einant nuvilsiantį daiktą. Nukentėsite ir materialiai, ir moraliai.

 

Vėlyvas pavasaris ir vasara tai laikas, kuomet kartais per daug pasitikintiems Šauliams romantiški santykiai gali susukti galvą, kurie gali baigtis ne visai džiaugsmingu finalu. Todėl parama apdairesnių ir galvotų draugų šiuo momentu jiems ypač svarbi. Nežiūrint į galimus nesklandumus, vis tik yra tikimybė sukurti santykius, pagrįstus meile ir tarpusavio supratimu. Santuokai jie bus pasiruošę, juk tai rimtas žingsnis ir į ją eiti reikia su aiškiu ir blaiviu protu. Su savo antra pusele Šauliai stengsis kartu važiuoti į keliones, kuriose bus romantiški ir žaismingi. Jei jau partneris labai spyriosis ir stengsis Šaulį išleisti vieną į kelionę, yra pavojus, jog partnerio vietą kelionėje užims simpatija.

 

2015 metais Šauliai turi atidžiau stebėti savo sveikatą, ji turi būti stiprinama įvairiais įmanomais būdais. Pasitikrinkite profilaktiškai, ypač vyresni Šauliai. Peršalimo ligos labiau kibs metų pabaigoje.

 

Antroji metų pusė ypač sėkminga karjeros srityje. Dosniojo Jupiterio perėjimas į jūsų karjeros zoną pakels į naujas profesines aukštumas. Galimi nauji verslo pasiūlymai, sėkmingos darbo paieškos leis realizuoti jūsų potencialą. Jūsų idėjos ar nauji projektai patrauks viršininkų dėmesį, bus galimybė suformuoti profesionalią, aktyvią naują darbo grupę, kuri įgyvendins ilgai brandintas idėjas. Suburtas kolektyvas bus produktyvus, gebantis tobulinti jūsų idėjas ir kas svarbu – nešantis pelną.

 

Paskutiniame metų ketvirtyje jūsų dėmesys bus nukreiptas labdaros projektams, su malonumu dalyvausite veikloje, kurioje jūsų sugebėjimai bus tinkamai įvertinti. Čia rasite savo bendraminčių, tokių pat idėjinių kaip ir jūs patys. Laikui einant jie taps jūsų puikiais draugais.

 

Norime priminti, jog tai yra tik bendro pobūdžio informacija. Norint sužinoti kaip metų įvykiai klostysis Jums asmeniškai, kviečiame pasikonsultuoti su astrologe Rita Vainauskiene (www.astrostudija.lt).

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gabija

Vaidai, apie ka knyga rasai?

Elvis

Skaitau jau trecia horoskopa 2015 metams visi skirtingi ;D teks rinktis kuris labiau patinka.. Galiu tik pasakyti kad kategoriskai priesingi jie vienas kitam.

Vaidas

Tikuosi zuvims nemeluoja, nes kaip tik per suos metus bandysiu pabaigti rasyti savo knyga ir tik galbut man istikruju pasiseks.
Linksmu Kaledu visus!

Raimondas

Man patiko.

Paradigm Shift

“Susirasite meilę” Lūžau! :D

Genute

Man patinka jusu puslapis.

Taip pat skaitykite