Telefono numeris veikia mūsų gyvenimą

Numerologija yra tikslusis mokslas apie skaičius, raides ir jų sąveiką. O kartu tai ir magiškas būdas, kuriuo skaičiai atspindi tam tikrus žmogaus polinkius ir gabumus, charakterio bruožus, kaip integralią visatos dalį. Teigiama, kad skaičiai turi mistinių savybių, o kiekviena bet kurios abėcėlės raidė atitinka tam tikrą skaičių. Numerologijos specialistai mano, kad bet kokie skaičiai, su kuriais susiduriame kasdienybėje, vienaip ar kitaip veikia mūsų gyvenimą, juk visi skaičiai pasižymi tam tikra energetika. Ne išimtis ir telefono numeris. Nors dažniausiai žmonės galvoja, kad telefono numerį jie gauna atsitiktinai, numerologai tvirtina priešingai. Susipažinę su “telefoninės numerologijos” paslaptimis, galėsite suprasti kai kurių problemų priežastis ir rasti būdų joms išspręsti.

 

Norint sužinoti telefono numerio numerologinį kodą, reikia sudėti visus skaičius, kuriuos reikia rinkti skambinant, ir iš sumos gauti vienaženklį skaičių. Pavyzdžiui, numeris 861234567: 8+6+1+2+3+4+5+6+7 = 42 = 4+2 = 6. Tai ir bus jūsų telefono numerio kodas. Tas pats principas galioja ir fiksuotojo ryšio numeriams.

 

O dabar žiūrime reikšmes

 

1. Numeriai, kurių kodas yra “vienetas“, daugiau tinka vadovams, įvairaus lygio administratoriams, taip pat tiems, kurie yra kurios nors srities neformalūs lyderiai. Skambinant tokiais numeriais gerai aptarinėti įvairius dalykinius ir profesinius klausimus, derėtis, skirti susitikimus.

 

2. Kodas “dvejetas” padeda sėkmingai užmegzti kontaktus. Iš tokio numerio gerai skambinti su kokiais nors prašymais, aptarinėti klausimus, susijusius su partneryste ir bendradarbiavimu, įvairius bendrus projektus. Toks numeris taip pat tiks, jei dirbate komandoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

3. Kodas “trejetas” optimalus kūrybinių profesijų žmonėms. Be to, jis palankus tiems, kurie rengiasi prašyti paskolinti pinigų arba, priešingai, ketina priminti apie anksčiau paskolintų pinigų grąžinimą. Jei kreipsitės dėl skolos būtent iš šio numerio, šansai, kad pavyks, bus gana dideli.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. Kodas “ketvertas” tiks tiems, kurie darbe tenka ką nors sisteminti arba tvarkyti. Pavyzdžiui, vykdomosios valdžios atstovams, administratoriams, vadybininkams, redaktoriams. Numeris padės
efektyviau organizuoti darbą ir “rikiuoti” pavaldinius.

 

5. Kodas “penketas” naudingas sėkmingoms deryboms. Iš tokio numerio galima spręsti sudėtingiausius ir ginčytinus klausimus, konfliktus. Tokie numeriai bus naudingi kelionių ir reklamos agentūrose, interneto parduotuvėse ir kitose komercinėse įstaigose, kurios dirba tiesiogiai su klientais.

 

6. Kodas “šešetas” palankus labdaringai ir socialinei veiklai. Pavyzdžiui, tokie numeriai tiktų įvairiems paramos fondams, pasitikėjimo tarnyboms. Naudinga tokius telefonus turėti paaugliams ir senyviems žmonėms, nes skaičiaus 6 vibracijos nuteikia konfidencialiems pokalbiams, mažina agresijos lygį, sukelia simpatiją pašnekovui.

 

7. Kodas “septynetas” – tinkamiausias variantas sritims, susijusioms su mokslu ir švietimu. Toks telefonas tiks mokslo įstaigai, taip pat tiems, kieno veikla susijusi su mokymu. Be to, numeris atneš sėkmę žmonėms, pratusiems dirbti savarankiškai, – mokslininkams, filosofams, meno žmonėms, individualaus verslo atstovams.

 

8. Kodas “aštuonetas” iš esmės garantuoja klestėjimą stambaus verslo bendrovėms, pavyzdžiui, prekybos arba nekilnojamojo turto. Jei tai asmeninis numeris, jis padės pritraukti finansų srautus ir plėtoti individualų verslą. Jei numerio savininkas yra susijęs su pinigų srautais ir dideliais finansiniais projektais, kodo įtaka stiprėja.

 

9. Kodas “devynetas” tinka nesavanaudžiams, tiems, kurie yra linkę ką nors veikti “iš idėjos”, o ne už atlygį, tiems, kurie gyvenimą paskyrė tarnauti žmonėms… Turėdamas tokį numerį žmogus gali tikėtis, kad jam bus atlyginta pagal nuopelnus, jo veiklos rezultatai bus optimalūs, o kiti žmonės jam padės, taip pat spręsti jo asmenines problemas.

 

Taigi jei jūsų gyvenime ir veikloje kas nors stringa, pagalvokite, ar nereikėtų pakeisti telefono numerio. Atsiradus mobiliajam ryšiui pasirinkti tinkamą numerį nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Jei turite kelis telefono numerius, naudokitės jais atitinkamose srityse.

 

Tarkime, numerį, kurio kodas “vienetas”, – vadovauti, duoti nurodymus, “dvejetas” – derėtis su potencialiais partneriais, “aštuonetas” – verslo ir finansiniams klausimams aptarti.

 

Parengta pagal dienraščio „Respublika“ priedą „Laisvalaikis“, parengė: Milda Kunskaitė

 

Respublika-logo1

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
tvistey

O jei +370…, viską keičia, tuomet su pradžia 86 išvados niekinės.

padekite

39? 3+9=12 bet tokio nera, tai ka man vel sudeti ir skaityti kaip 3? :)

McViolatorGT23

jo sitas bejeris irgi pas mane anciau sudejau numeri buwo gaunas 6 dabartinio nr irgi 6

ne iki galo

46, 0 arba 10 nerasta..

to ne ikin galo

taigi vienas debe

Paradigm Shift

Atsiprašant dar jeigu visokiu skaičių sumų ieškosi tai kasininkė tikrai pažiurės į tave kaip į beprotį. :D

as

11 = 2

tdk

nesamone o 11 tai nerasta

zmogelis

Tik du numerius savo esu turėjes, sutapimas toks kad abiejų suma yra identiška.

Taip pat skaitykite